Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O dwóch takich, co rozbili samolot. |
Zależy ale jest tam dosyć drogo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O dwóch takich, co rozbili samolot. |
Lekarz internista mnie wyleczyl, a dermatolog poslal z kwitkiem do domu... W takim razie to wolę tego interniste
|
|
super impreza byla:) max-bike trzymac tak dalej!!!
|
|
Cześć Proszę mi powiedzieć gdzie w Łomży, mogę znależć dobrego fryzjera damskiego(krótkie fryzury).Dzięki!
|
|
a ja znam duzo ludzi z poza miasta którzy jezdza na BLM i jest w nich więcej kultury jak u niektórych z BL.Jak w kazdej społecznosci są lepsi i gorsi czy to BL czy BLM.
|
|
do camel: a jednak zdali i to bez większych problemów, bo każdy kto ma maturę za sobą, wie że to jest pryszcz. A temat zrozumiałam, chciałam tylko podkreślić głupotę jaką jest kupowanie pracy, ponieważ każdy potrafi skleić te kilka zdań na 15 minutową wypowiedź i już nie róbcie z siebie takich sierot. Najłatwiej oczywiście jest wyłożyć pieniążki i mieć sprawę z głowy. Ciekawe czy całe życie będziecie kierować się podobną zasadą, np. przy pisaniu pracy dyplomowej. Pozdrawiam
|
|
Przeginają już z tymi błędami ale co zrobić hehe.
|
|
Nicola, Ty chyba polonistyke na UW studiowałaś :P Takie zdanie zmalować, to jest coś :D :D :D
|
|
Na pytanie czy warto cokolwiek kupić w tym, czy tamtym sklepie zawsze znajdą się doradcy, że nie. Ale najlepszym doradcą jest sam kupujący. Łomża to małe miasteczko, co szkodzi przejść się i porównać ceny, obsługę itp. we wszystkich podobnych sklepach. Byłem w tym sklepie, dobra jest możliwość "obmacania" np. aparatów foto,kamer, wzorem większych sieci, gdzie dużo rzeczy jest pokazywane w taki sposób. Oczywiście cen z sieci nie pobije żaden łomżyński sklep, ale to inna bajka. Stąd tak popularne są porównywarki cen jak http://www.skapiec.pl/
|
|
BSN dobrze ci radzi. Pewnie już dawno wszyscy o nim zapomnieli wiec pozbądź sie go dyskretnie. Pozdrawiam i powodzenia
|
|
Na wstepie chcialbym zaznaczyc ze nie jestem w zaden sposob powiazany z tym sklepem itd. 2. Kolega kupował tam TV LCD za sporą sumę, 3 dni wzywali go w sprawie kredytu, aż w końcu się wkurzył i kupił za gotówkę... Moze kolega poprostu nie mial zdolnosci kredytowej nie sklep a bank decyduje o przyznaniu kredytu.. 3. Kupowałem ostatnio kasety mini DV 6 sztuk za 66 zł. Kupowałem na firmę i pytam czy mogę zapłacić przelewem. Pani na to: 'Tak, ale towar zostanie wydany dopiero wtedy jak do nas wpłynie przelew.' :/ Powiedz mi jakim cudem ktos ma wydac Ci towar skoro za neigo nie zaplaciles??? To nie polityka tylko tego sklepu i sieci ale wszystkich szanujacych sie firm 4. Osobiście nic konkretnego nie zamierzam tam kupować :) Twoj problem Pozdrawiam
|
|
A ja tam kupiłem kompa i jest dobrze;d
|
|
GrubyŁKS no to pogratulowac ;) Kompa to w zyciu bym tam nie kupil. No chyba, ze Tobie wystarczy ze komp w ogole dziala ;) Konfiguracje sa takie, ze szkoda gadac, w pierwszym lepszym sklepie kupilbys to taniej, nie mowiac juz o jakosci tego sprzetu... Dodaj do tego jeszcze zalozone plomby i brak serwisu na miejscu, jak dla mnie zdecydowanie za duzo tych minusow. W zasadzie, to nie widze zadnego argumentu za kupowaniem wlasnie tam ;)
|
|
Flashblock i AdBlock :) A najlepiej to opuścić tą wylęgarnię reklam.
|
|
XX masz racje że na allegro lub skąpcu bedzie taniej. Chocby ceny były z kosmosu to jedyny plus tego i warto żeby taki sklep był w Łomży jest to że przed zakupem w necie można przyjsc i obmacać sprzęt (chyba nawet któryś z przedmówców zwrócił na to uwagę). Ja osobiscie w MediaExpert kupiłem tylko jedną rzecz. Worki do odkurzacza :)
|
|
Jak czyta się te komentarze, to pierwsze nasuwa się pytanie, ile osób krytykujących ten sklep ma w tym interes, bo on, znajomy lub rodzinka pracują w konkurencji? Porównywanie cen tylko tego sklepu do cen w sieci, jest nieuczciwe. Proponuję robić to ze wszystkimi sklepami i wtedy widać różnicę, gdzie najtaniej w stosunku do internetu. Prawda jest taka, że w Łomży z bardzo zawyżonymi cenami, gdzie działało kilku sprzedawców przybył kolejny konkurent, który odbiera część klientów. A, jak doda się, że coraz więcej ludzi kupuje w sieci, bo sporo taniej, to nie dziwię się "miłości" innych do tego sklepu.
|
|
:)Nie żale się tylko pisze co mnie denerwuje.Między innymi po to też jest forum i chyba mam do tego prawo.Ty wyrażasz swoją opinię i tak powstaje dialog.Nie musisz tylko mnie oceniac i pisac co ja myslę albo czy się żalę czy nie bo mnie nie znasz i nie wiesz co mną kierowało rzucając taki a nie inny temat.No i właśnie zachowujesz sie jak ludzie o których piszę którzy nie znając człowieka wypowiadają się na jego temat i wiedzą lepiej niż On jaki On jest i co robi. To bardzo przykre:( Mimo wszystko pozdrawiam:)
|
|
O to ja mam pytanie gdzie można diody kupić takie jak w latarkach? Riposta
|
|
A ja Bywam czesto w Kupninie :P
|
|
Witam! Pracowałem tam 6 m-cy i na ten czas pracy byłem może ze 2 tygodnie w domu łącznie. Zarobki możliwe na tamten czas, ale jakim kosztem!! Później się pogorszyły. Daruj sobie ta firmę, jeżeli chcesz zyć! Jeździ się na strzały, nie ma dni wolnych, żądnych świąt, żadnych weekendów, ich nie obchodzi , że jest beznadziejna awizacja , na która nie mozna się wyrobić. Masz dojechać i koniec!! Swojego auta nie masz. w samochodach są GPRS i wiedzą w każdej chwili gdzie jestes , ile czasu stoisz i non stop telefony czemu się zatrzymałeś i dlaczego Ciebie jeszcze nie ma na miejscu, a jedziesz juz ponad 20godzin. Start np. w Neapolu , jazda ciagła, aż np. do Wilna. Ciągły stres, telefony z pretensjami. 24000 tys km to na jedną osobę za dużo na jeden miesiąc! Szef spoko, tylko trzeba samemu do niego z gębą wyskoczyć!!! Ale żaden psychiatra mu już nie pomorze, a tym bardziej spedytorowi!!! Chcesz tylko sobie pojeździć i zmarnować życie rodzinne to się tam zatrudnij!!! Powodzenia!! Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |