Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zasili Ruch Palikota? ("sensacyjny transfer") |
róg krótkiej i długiej - dokładnie: budynek, w którym kiedyś była księgarnia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zasili Ruch Palikota? ("sensacyjny transfer") |
Mikrodermobrazja jest dobra ale tylko na odnowienie cery a nie na blizny ponieważ jest bardzo delikatna i trzeba by było dużo zabiegów przy bliznach, polecam peeleng chemiczny w Dermalu.
|
|
ksiegarnia? jaka?
|
|
na rogu budynku, na parterze jest zakład fryzjerski, obok była chyba siedziba PSL. Ale sama katastrofa to chyba trochę "w górę Długiej" ? (środkowa część budynku)
|
|
doda sie nadaje... co najwyżej do lodów wieśniara haha człowiek lasu
|
|
masakra;/ mam nadzieje ze nie ma ofiar smiertelnych
|
|
|
hehe może jednak mieli rewolwer przy skroni ;P ten post to jedna wielka akcja propagandowa ;) a widziałeś kiedyś słonia ??
|
|
wcale nie ta flaga tylko jeden budynek dalej w gore dlugiej :P
|
|
WSZYSCY NA MECZ ! A pozniej na koncert ;)
|
|
Łomża się wali
|
|
Doda robi loda ;) niech babsko nie przyjeżdża tutaj bo się rozbije na rondzie przy wyprzedzaniu traktora . Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Jestem tłumaczem i zajmuję się tym na poważnie. Skończyłem studia tłumaczeniowe. Jeżeli jesteś zainteresowana to daj znać na maila. Cenę mogę podać po zobaczeniu kawałka tekstu. Kolega powyżej wysoko się ceni. Musi być bardzo dobry ;p
|
|
Nie dajmy się ogłupiać. Kolega o nicku axell1 chciał bezczelnie zareklamować klub i tyle. Ponowię wielokrotnie wcześniej stawiane pytanie: czy nie można zrobić tego profesjonalnie i bez takich głupich wybiegów? Jeden cel nasz kolega osiągnął. Wszyscy już wiemy, że cienki ten klubik i nie stać go na zatrudnienie DODY, choćby miało to się odbyć w ciągu 15 minut i z playback. Koniec, kropka. Podstęp się nie udał!
|
|
dzis o 20 godz. otwarcie;)
|
|
hej ktoś wie od ilu lat jest te karaoke w VIPie rudy błazen z druhem
|
|
A ja i tak wiem ze gdyby Doda przyjechala to by sie masa ludzi zebrala tylko teraz tak wszyscy mowia;d
|
|
TO JUŻ JUTRO :-) Cieszy mnie, że na ten mecz przyjeżdża wielu Łomżyniaków studiujących i pracujących poza Łomżą.. Mobilizujcie się, nakręcajcie znajomych, zbierajcie się na osiedlach i WSZYSCY SPOTYKAMY SIĘ NA STADIONIE! :D
|
|
cieszy mnie to... ciekawe jak będzie z aranżacją wnętrza... bo już 54 trochę mi się przejadło... :/ i do dobrej pizzy niedaleko :D
|
|
Jeśli to jest cysterna to ja jestem księdzem :D człowieku, gdzie Ty tą swoją "cisternę" widzisz :D ? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
sorki chciałem napisac "na necie" a nie chciałeś napisać "przewróciła"?
|
|
Zgadza się - szczęście że nie runęła na chodnik. Zabytek może i to też nie był ale w swojej poprzedniej wypowiedzi nie miałem na myśli akurat tej kamienicy mówiąc o zabytkach. Co do nich samych - są one w naszym mieście w fatalnym stanie i każdy z nich może szybko runąć jeśli władze nadal będą tak lekceważyć ten temat.
|
|
podobno nie jest od 18-stu w Atomie koleszko:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tytuł: prodigy & the crystal method- theme - matrix theme Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
zrobie Ci to za 300 zł he
|
|
Biedna dziewczyna. To okropne! Co trzeba przeżyć, żeby odważyć się na taki krok. Nie wyobrażam sobie. Szczerze wspołczuję rodzinie. Kilka lat temu moja rodzinę spotkało coś podobnego. Za mało było bolu po utracie bliskiej osoby, to jeszcze głupie domysły innych ludzi rozdrapywały rany. Dajmy juz spokuj. Nie ważne co było przyczyną tragedii. Nic już życia nie wróci
|
|
niewazne kim jestem. i nie piszesz na temat majowki tylko tego, ze YC jest Afeee , speluna, buli sie 20 zl za wejscie do lokalu i obsluga jeste w dresach... normalnym wiec bylo, ze zauwazylem twoja nichec do lokalu - bo nie musze dodawac, ze zadna to speluna, nie placi sie 20zl przy wejsciu ( chociaz wolalbym, zeby tak bylo, bo w naturalny sposob ubyloby klientow twojego pokroju), a obsluga nie chodzi w dresach... impreze samemu jak najbardziej mozna zorganizowac i kazdy to wie - niczego nowego nie odkryles. sam na grilla gdzies wyskocze. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
tak myslisz to wyperswaduj mi te mżonki, spotkajmy sie jutro pod wiomarem wyznacz godzine tylko i gdzie to sobie pogadamy i zobaczymy kto sie boi i kto jest mądrzejszy. Co ty na to peter??????? do odważnych świat należy, pokaż klase, jak jesteś taki mądry na forum
|
|
mnie też zastanawiało cóż takiego tam tworzą :) wpadłam na pomysł, że może to parking albo coś związanego z hipermarketem po drugiej stronie :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Jeśli ktoś potrzebuje wypożyczyć sprzęt do paintballa to zapraszam do mnie. Posiadam tez do dyspozycji9 ciekawe pole. paintball.lomza@gmail.com pozdrawiam
|
|
Gdzie się mieści te biuro?
|
|
mam nadziej ,że policja szybko ich złapie im zdrowo dołozy. Strach wyjśc z domu bandy gówniazy po mieście grasują. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
żal dupe ściska patrząc na waszą pisownie :/
|
|
Grey przykro mi, tak daleko doszedles juz :((( pzrede mna jeszcze dwoch specjalistow, WZ, no i komisja lekareska tez nie powiedziane ze to przejde :((
|
|
Ciekawe jak ty halina zachowywałaś sie na skrzyżowaniach przez ciebie wspomnianych w czasie kursu zwłaszcza w początkowej fazie,o ile masz prawo jazdy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |