czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Upublicznienie rozmowy Lecha z Jarkiem

Autor: Bastian (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-04-08 11:13

i po co zakladasz drugi temat pod rzad o tym samym..?

pewnie po to,żebyś spiął dupę i fukał hehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Upublicznienie rozmowy Lecha z Jarkiem

ładnie ładnie AMNESIA jeszcze nic nie pokazała a już YAMA się pucuje , coś w tym nowym klubie musi być skoro konkurencja tak się boi

kasieńka jezeli nadal szukasz tych tabletak to ja mam do odsprzedania meridie 10 niecale opakowanie bo 5 tabletek brakuje. nie moge ich dalej przyjmować bo mam problemy ze zdrowiem i dlatego chce je sprzedać

ten puffy to chyba pufta ma jkieś takie pedalskie ruchy

Do Ja jak Ja-a skąd wiesz,że Pani R. skończyła Agrobiznes? Z treści poprzednich wypowiedzi to nie wynika.

antyjaga-nie jesteś cioto- jesteś idiotą!!Poniżej krytyki,mniej niż ZERO!!

dla mnie to jest paranoja...
orientujecie się ile zarabiają ???
Bo wydaje mi się, że nie mało...

ciekaw jestem ile taki radny poświęciłby czasu na pracę na tym laptopie, a ile siedząc i przeglądając strony w internecie.....

aha... a gdzie są "łomżyńskie bulwary" ???
hmmm... już wiem :D
Oni to mają wszystko w głowie, te całe plany, rozpiski, mapy itp. tylko brakowało czasu i chęci, żeby to przelać na papier :)
dlatego zamiast zatrudniać maszynistki taniej będzie kupić bezradnemu po laptopie :D
hehehe

sory ze pytam ale jestem nie w temcie bo nie mam zielonego pojęcia gdzie tak naprawde ten klub bedzie.....

Czegoś tu nie rozumiem.Basia24 najpierw broni Wiomaru i prezesa jak lwica,wręcz gotowa byłaby zabić za wiomar,wyzywa ludzi,ubliża im. Murzyn,możesz mieć rację,że basia to prezes,bo język jakiego używa do złudzenia przypomina ten,jakiego używa prezes mieszając ludzi z błotem.No i ta lwica...prezes jest chyba zodiakalnym lwem.Jeśli to wszystko nie prawda,to nie kapuję zachowania basi24.Czyżby wreszcie prezes dał Ci porządną ZJE...KĘ? i czas się zwijać ale żeby zaraz za granicę.Gdzie Twój patriotyzm-jeśli w ogóle wiesz oczym mówię.

Pakero - skoro przyjmuje w tych godzinach przy Ogrodowej to nie może być pod adresem przez ciebie podanym (choć ludziom pomaga to jeszcze bilokacji nie posiada). Ten adres z Wojska Polskiego już dawno nie aktualny

Ul. Sienkiewicza (odremontowana Szkoła Śledziewskiego - przedwojenna)

a ja proponuje przejśc się do sklepu kulturystycznego na Krótkiej i zakupić jakiś fat burner lub tym podobne dozwolone suplementy na odchudzanie i są tańsze niż powyższe :)

Już sama ochrona czyli ten trzęsący się wieśniak - Sochal niczego dobrego temu lokalowi nie wróży. Jeśli ma to być lokal na poziomie to od wejścia niech nie wieje Jeziorkiem, dresem i Baseball (czytaj bejs-bol) !

Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?

Bartes jesteś zwykłym draniem.Jesteś okropnym dwulicowym draniem.Kilka dni temu zupełnie inaczej się wypowiadałeś!Czyżby jakaś głęboka refleksja?

wydaje mi sie ze 24 na dobe ale jak szukasz pedalow to sporo sie kreci wkolo dworca

axel, ja w przeciwienstwie do ciebie jestem bardzo zorientowany heterosexualnie... i kogo sie boi jak wy nawet koncesji na wodke nie macie ;) chesz pokazac swoja ksenofobie ( uwaga, trudne slowo!!) czy o co chodzi?!

Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?

Od 10.00 do 18.00
W sobotę od 10.00 do 14.00

No to hoop.

Mam Pytanie Czy DO naszego Kina wpóśdziliby na horror oko trzynastolatki ??

Signature will be available soon. Please wait ;)

a po co do kina rozumiem ze sa wieksze emocje, a film mozna sobie sciagnac z neta i to za darmo

jeżeli jesteś gorącą trzynastolatką i napiszesz im na kartce "wpóśdzilibyŚCIE" mnie na film? - napewno tak! :D

Ja tez moge cos przyniesc;d oczywicie jak mnie zaprosisz 161RDC30;p

Mam znajomych którzy pracowali w Dantexie, a ich opinia jest taka że za zadne pieniadze nie poszli by ponownie do pracy do Dantexu. Powinni tam pracować ludzie o mocnych nerwach i psychice. Dodam jeszcze że Ci moi znajomi pracują w innych firmach w łomzy i są zadowoleni, bo przynajmniej mają spokojna pracę i miłych szefów, a są to też duże firmy jak na łomżę.

Fajna zeby nie isc do szkoly;d Nie ma to jak po egzaminie siedziec w domku nie chodzic do szkoly i tylko piwko zimne pic;d

Fajna naprawdę widać to po dziewczynach nawet coraz bardziej rozebrane

jedz do Władka albo inne miejsce na Helu lub tuz obok. niedaleko a przyjemnie spedzisz czas. kwatery prywatne mozna mniej wiecej od 35-40 zl za osobodobe w niezlych warunkach znalezc...

oj stefan, stefan... pokaz mi gdzie ja ci uparcie wciskalem wyzszosc Yamki nad innymi klubami?! i gdzie napisalem ze nie powinno cie to obchodzic?!?!? czlowieku, sam sie gubisz w tych swoich filmach! trzeby byc naprawde ograniczonym, zeby nie widziec po kilku moich postach ( a nawet jednym), ze jestem zwiazany z klubem, czego nigdy nie ukrywalem, bo w normalnym otoczeniu wywoluje to pozytywne emocje. nie wiem czym jest spowodowana twoja awersja, ale nie obchodzi mnie to w najmniejszym stopniu. nie lubie tylko jak ktos mi przykleja łatke. jezeli ktoras mysl z tej wypowiedzi bedzie dla ciebie zbyt trudna ( z doswiadczenia pisze) - daj znac, a wytlumacze Łopatologicznie.

fina

zapożyczenia jako sposób wzbogacania słownikowego polszczyzny-przedstaw i oceń zjawisko . to temat mojej pracy 18/20pkt. kontakt czarnulka-1986@wp.pl

widziałem ubranka dla małych piesków w sklepie zoologicznym na Niemcewicza

CIEKAWIE PISZECIE, CO ZA ROZNICA CZY MASZ REJSTRACJE BL CZY BLM?? JESTES INNYM CZLOWIEKIEM?? CZESTO SIE ZDARZA ZE LUDZIE Z WIOSEK MAJA LEPSZA KULTURE OD TYCH Z MIASTA I NA ODWROT TAKZE KTOS KTO PORUSZYL TEN TEMAT, TO JAKIS ZAKOMPLEKSIONY TYP IDEAL KROL ZYCIA I SMIERCI POZDRAWIAM CIE:)JA TEZ MAM REJSTRACJE BLM POWIEM CI ZE CHCIALBYS MIEC TAKA:)

ten temat nie powinien tak szybko umrzeć na pewno ktoś zna jakiś zajebiaszczy kawał który można by tu zamieścić , ODŚWIEŻAM!

......żeby nie było tłoku i człowiek żeby odpoczął po pracy:)

Signature will be available soon. Please wait ;)

Co myslicie o pomysle lozmynskich biznesmenow, zeby ograniczyc mizliwośc jazdy po lomzy obcych L-ek??

Po pierwsze jaki biznes, tacy biznesmeni.
Po drugie: co myślę? Ławeczka! ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=_yd_7kNk8b0

No tak zgadzam sie z wami, ale do tego chyba sa potrzebne kwalifikacje np. ukonczenie studiow pedagogicznych ? bo tak chyba od reki by nikt nie zatrudnil czlowieka z ulicy aby wykladal jezyk w szkole. Co myslicie na ten temat?

Treść jest ukryta

pewnie ten go przyjął co mial miec duzur na izbie przyjec :)

juz w poprzednim temacie daja opinie na temat tego klubu....

Może mi ktoś pomoże, jak pozbyć się tych p......nych reklam na stronie 4lomza

tommeknet:
Napisałeś prawdę, sam lepiej bym tego nie ujął! :)

K69
2. Kolega kupował tam TV LCD za sporą sumę, 3 dni wzywali go w sprawie kredytu, aż w końcu się wkurzył i kupił za gotówkę...

Moze kolega poprostu nie mial zdolnosci kredytowej nie sklep a bank decyduje o przyznaniu kredytu..

Gdyby nie miał zdolności, to za cały zakup by 'plastikiem' nie zapłacił :P Tylko w tym sklepiej jakieś 'nienormalne procedury' są. Poza tym, jak pisałem, cena w promocji i po promocji - ta sama. Sieć, która tu w Łomży szuka głupich i naiwnych...

3. Kupowałem ostatnio kasety mini DV 6 sztuk za 66 zł. Kupowałem na firmę i pytam czy mogę zapłacić przelewem. Pani na to: 'Tak, ale towar zostanie wydany dopiero wtedy jak do nas wpłynie przelew.' :/

Powiedz mi jakim cudem ktos ma wydac Ci towar skoro za neigo nie zaplaciles??? To nie polityka tylko tego sklepu i sieci ale wszystkich szanujacych sie firm

W takim razie ja i większość moich znajomych kupujemy w nieszanujących się firmach, co przyznam szczerze, bardzo nam odpowiada :)

A 'temu sklepu' z zasadami jakie ma, sklepu, który nawet własnego transportu, żeby dowieźć towar do klienta nie posiada, nie wróżę jak najlepiej.
Ja - bynajmniej - (jesli) pójdę tam to tylko i wyłącznie po to aby obejrzeć sobie towar, który później kupię gdzie indziej :)

Pozdrawiam.

Ojejku chyba nie potrafisz albo nie chcesz czytac!!!! Ojejku jaka ja biedna godoją na mnie ja taka nie jestem nie wierzcie im.Czy coś takiego napisałam???Bo to chyba jest żalenie sie.I przykro mi bardzo że Cię rozczeruję haaaah5 ale nie gadam na ludzi nie mam takiej natury i strasznie tego nie lubię dlatego tez czasami znajomi się na mnie wkurzają bo jak zaczynają gadkę o obcym nieobecnym zawsze mówię to samo że nie interesuje mnie to i nie zjmuje się plotkami.
Tak wielka prawda jest w tym co mówią gdy ja siedzę w innym mieście lub państwie a się dowiaduję przez neta od znajomych że doszło do nich że ktoś mnie gdzies widział w łomży i co ja robiłam.Takie rzeczy są nie możliwe więc nie ******* że jest w tym jakies ziarnko!

To nie z przychodni a właścicielka domu w której jest przychodnia

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a hu j cie to obchodzi je bany wiesniaku !!!!

Figlarka .Jakie półprodukty o czy ty mówisz . Jak sushi można zrobić z półproduktu pomyś toche. Jeżeli nie znasz się na gotowaniu w gastronomi to się nie wypowiadaj !!!

Oj, pacjent, ty jesteś takim laikiem, że aż mi ciebie szkoda. Spróbuję ci wyjaśnić parę spraw, bo denerwuje mnie zabieranie głosu w sprawach, o których nie ma się zielonego pojęcia (aczkolwiek bardzo współczuję przypadłości, jaka u ciebie miała miejsce w niedzielę- cóż to takiego było poważnego, że do tej pory nie udałeś się do specjalisty- to chyba jakaś kpina!!!). Po pierwsze- nie pogotowie ratunkowe, tylko Izba Przyjęć. Pogotowie jest na szosie zambrowskieji i rzeczywiście praktycznie nie udziela ambulatoryjnej pomocy- jedynie z zakresu pediatrii i interny (czyli lekarz ogólny), poza tym wykonują tam zastrzyki dla pacjentów lekarzy rodzinnych, którzy mają w soboty i niedziele pozamykane gabinety. Główna rola łomżyńskiego pogotowia to wyjazdy do nagłych (z tym polemizowałabym) zachorowań. Natomiast Izba Przyjęć to jest taki misz-masz na skalę krajową. Pacjenci przychodzą ze wszystkimi problemami zdrowotnymi, najczęściej w wolne dni, by nie tracić czasu swej pracy. Wiadomo, że w poradniach są kolejki, więć najlepiej jest skorzystać z izby przyjęć- pacjent, ty jesteś na to przykładem. Jest środa i jakoś nie masz do siebie pretensji, że nie poświęciłeś dla swego oka (może je wkrótce stracisz!) czasu i nieco więcej uwagi. Ja bym na twoim miejscu dawno pojawiła się u okulisty, choćby po to żeby sprawdzić czy jest już wszystko OK. Ale najlepiej jest siedzieć przy kompie i obsmarowywać innym dupy ile wlezie. Ale przechodząc do meritum sprawy. Takie się porobiły już nam czasy, że pielęgniarka pracująca w publicznym zakładzie opieki zdrowotnej sama nie może podjąć żadnej decyzji, jej zadaniem jest po prostu wezwanie lekarza i wykonywanie jego poleceń. Tak mamy skonstruowane przepisy i takich mamy pacjentów- bo jak coś ci się nie podoba, to zaraz polecisz do dyrektora na skargę, więc po co brać sobie na głowę twój problem? Cała odpowiedzialność niech spada na lekarza i tyle. Wcale to nie oznacza, że lekarz może ci więcej pomóc, pielęgniarka ma po prostu chronić swoje cztery litery. A że w szpitalu wojewódzkim nie ma lekarza okulisty na dyżurach to jest to wina dyrektora, a nie pielegniarki z izby przyjęć, na litość boską!!! Tak w ogóle to nie ma w Izbie ani jednej pielęgniarki, która początkuje w zawodzie, wszystkie są powyżej 30 r.ż. Opis lekarki z niedzielnego dyżuru jakoś mi nie pasuje do żadnego internisty pracującego w Izbie Przyjęć ( bo do przypadków okulistycznych wołany jest internista i tym powinieneś się zająć pacjencie), chyba że akurat okulistka przyszła na obchód na swoim oddziale i pielęgniarka wykorzystała ten moment i poprosiła do pacjenta okulistycznego lekarza z oddziału , co swiadczy o jej wielkiej odwadze ( nawet sobie tego nie wyobrażasz). Ty i tobie podobni, którzy wolą swe żale wylewać na forum powinni udać się z pisemną skargą na niekompetencje i niezapewnienie opieki specjalistycznej przez Szpital Wojewódzki! do Narodowego Funduszu Zdrowia, i to najlepiej do Białegostoku z powiadomieniem Warszawskiej centrali! Co innego, ze w tak dużym mieście nie ma stomatologa w święta i nocami, często przecież do Izby Przyjęć przychodzą pacjenci po ratunek- i co mam takiemu człowiekowi zrobić? zaoferować nitkę i klamkę? Wsadźcie mnie od razu do więzienia, bo nie dopełniłam obowiązku wynikającego z art. 162 kk!!! Ale miedzy stomatologiem na dyżurze a okulistą jest taka różnica, że w Wojewódzkim Szpitalu nie ma oddziału np. Chirurgii Szczękowej a Okulistyka jest, i to podobno na dobrym poziomie. Pod czyją opieką są zatem pacjenci tego oddziału po godz. 15.30 w zwykłe dni oraz przez całą dobę w soboty, niedziele i święta? Komu sie to nie podoba, niech wykorzysta moje informacje i zaskarża szpital. Ja chcę jeszcze trochę swoje dzieci odchować... Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. Acha, i poczytaj o interniście okuliście post sprzed paru dni. Gdybyś to zrobił wcześniej, pewnie nie przyjechałbyś do Łomzy całe 20 km!!!

ja dla pieska proponuję zastrzyk

za kilka lat będą chomiki ubierać. żal

tacy biedni są nasi lekarze oni przecież najciężej w polsce pracuja, nikt tak ciezko nie pracuje jak oni, za mało zarabiaja biedaki!!!

TO ZA CO K....WA POSTAWILI TE CHATY NP. NA ST.ŁOMŻY PRZY SZOSIE ????
TOC TO ISTNE PAŁACE!!! ŁAPóWKARZE

Co sądzicie o już wkrutce otwartym Kauflandzie ,i nowo budującej sie strokrotce ,za kauflandem niedawno powstała biedronka ,osiedle ,kościół(robiący fajne wrażenie) ,moim zdaniem powstaje tam ,,Śródmieści Łomży'' :D

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

www.lomza.glt.pl

Tutaj masz wszystko.

http://www.wrzuta.pl/audio/6QV2w4XNaX/magdalena_pietruczak-_nasze_wesele

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org