czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Więcej fizyki, mniej religii...

Orientuje sie ktoś jaka jest cena tablic z własnym napisem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Więcej fizyki, mniej religii...

w lomzy to moga zorganizowac msze w kosciele albo promocje na ogorki w stokrotce ;d

W góry-Zakopane,Antałówka.

tragedia

wlasnie...i to jest smieszne. tylko u nas w 65 tys miescie nic sie nie dzieje i nic pewnie nie bedzie sie dzialo przez najblizsze miesiace. tylko czyja to wina?

Tak, niestety większość jest bierna. Każdy czeka, że inni coś zrobią a on i tak przy tym skorzysta. Coś mi się zdaje, że wszelkie poważniejsze decyzje w szkołach podejmowane są do końca kwietnia.

I jak tam wyniki z rajdu bo z tego co wiem to z ekipy Łomżyńskiego klubu to
Baca & Alien - I miejsce
Maruda & Niuchac - II miejsce
Batarki & Zenuak - III miejsc
a u nas w Mechaniaku jakie wyniki. Ale chłopaki to pokazali klase Brawa dlanich za pokaz.

no to ja nie wiem do kogo pretensje jak sie ksiazek nie czytalo :P poszli na reke dajac banalny temat i jeszcze niedobrze ajj ;) powodzenia na scislym :D

a mozna jezdzic z tablicami z wlasnym napisem..?

Mozna nawet w lomy jezdzi typek BMW trojka BL DAREK

do basi 24 ty to jestes BASIA24 ale piszesz rekami prezesa bo nikt o zdrowych zmyslach by tak nie pisal jak TY. TAK KRZYSKU T................ prezesie

Jest to koszt ok 1000 zł. I nie ma tam żadnych liter BL, ale tak jak podał poprzednik od B0 do B9.

W Brotish School jest Hiszpański to prawie to samo napewno sie dogadasz:P

Zdrowa konkurencja może wyjść tylko na dobre przeciętnemu klientowi :)

nie wiem po kiego kierujesz się tą liczbą w nicku , jakby to miało oznaczać moją datę urodzenia... chcesz przykładów czemu napisałem hwdp? ok.

Jakaś awantura na KsJ , pijani goście drą mordę , przyjeżdża brat kumpla w chatę , oni go wołają , robią jeszcze większą zadymę i ten brat kumpla przejechał typowi po nodze przypadkiem. Tam się dalej rozwijało , darli mordę i przyjechały psy. Zwinęli jednego typa , a brat kumpla wyszedł w klapkach i spodenkach samych po zapalniczkę do samochodu . Psy go tez wzięły (po h*ja?!) założyli mu mokrą szmate na komendzie i skopali . Stróze prawa ...

* * * * * * *

kumplowi ukradziono 2 rowery , akurat na jego klatkę bya skierowana kamera osiedlowa . Jego ojciec poszedł na psy , mówi ze tam kamera wszystko powinna zarejestrować , okazało się że akurat tego dnia była tam zmieniana taśma ... jakby tam była jakaś taśma....

* * * * * * * *

Idzie kolo z bluzką hwdp , obok przechodził pies , zatrzymał go i mówi "lekko czy mocno?" , powiedział "lekko" i dostał pałą po kolanach...

2 filmy o przesłuchaniu na policji , ale to jakieś wyreżyserowane , chociaż tak jest w rzeczywistości
http://pl.youtube.com/watch?v=HGSW-vtuutE&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=e79zkWN8qXw&feature=related

A teraz mnie przekonaj że policja jest dobra itp

Riposta

"W twojej dziwnej logice wytlumacze ci, zebys moze przestal z siebie idiote robic:
Podczas kolizji pieszego z samochodem:
- przy 40 km/h pieszy ma 80% szans na przezycie
- przy 50 km/h na przezycie ma 50% szans
- przy 60 juz tylko 15%"

Jakbyś miał kłopoty ze zrozumieniem to napisze to jeszcze raz. POPROSZĘ O KONKRETNE DANE O ILE ZMNIEJSZYŁA SIĘ LICZBA WYPADKÓW W ŁOMŻY NA ULICY WOJSKA POLSKIEGO I POZNAŃSKIEJ PO WPROWADZENIU TAM OGRANICZENIA DO 40KM/H. Dotarło? Więc przestań robić z siebie idiotę i napisz. Czekam z niecierpliwością.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org