Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więcej fizyki, mniej religii... |
Orientuje sie ktoś jaka jest cena tablic z własnym napisem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więcej fizyki, mniej religii... |
w lomzy to moga zorganizowac msze w kosciele albo promocje na ogorki w stokrotce ;d
|
|
W góry-Zakopane,Antałówka.
|
|
tragedia
|
|
wlasnie...i to jest smieszne. tylko u nas w 65 tys miescie nic sie nie dzieje i nic pewnie nie bedzie sie dzialo przez najblizsze miesiace. tylko czyja to wina?
|
|
Tak, niestety większość jest bierna. Każdy czeka, że inni coś zrobią a on i tak przy tym skorzysta. Coś mi się zdaje, że wszelkie poważniejsze decyzje w szkołach podejmowane są do końca kwietnia.
|
|
I jak tam wyniki z rajdu bo z tego co wiem to z ekipy Łomżyńskiego klubu to Baca & Alien - I miejsce Maruda & Niuchac - II miejsce Batarki & Zenuak - III miejsc a u nas w Mechaniaku jakie wyniki. Ale chłopaki to pokazali klase Brawa dlanich za pokaz.
|
|
no to ja nie wiem do kogo pretensje jak sie ksiazek nie czytalo :P poszli na reke dajac banalny temat i jeszcze niedobrze ajj ;) powodzenia na scislym :D
|
|
a mozna jezdzic z tablicami z wlasnym napisem..?
|
|
Mozna nawet w lomy jezdzi typek BMW trojka BL DAREK
|
|
do basi 24 ty to jestes BASIA24 ale piszesz rekami prezesa bo nikt o zdrowych zmyslach by tak nie pisal jak TY. TAK KRZYSKU T................ prezesie
|
|
Jest to koszt ok 1000 zł. I nie ma tam żadnych liter BL, ale tak jak podał poprzednik od B0 do B9.
|
|
W Brotish School jest Hiszpański to prawie to samo napewno sie dogadasz:P
|
|
Zdrowa konkurencja może wyjść tylko na dobre przeciętnemu klientowi :)
|
|
nie wiem po kiego kierujesz się tą liczbą w nicku , jakby to miało oznaczać moją datę urodzenia... chcesz przykładów czemu napisałem hwdp? ok. Jakaś awantura na KsJ , pijani goście drą mordę , przyjeżdża brat kumpla w chatę , oni go wołają , robią jeszcze większą zadymę i ten brat kumpla przejechał typowi po nodze przypadkiem. Tam się dalej rozwijało , darli mordę i przyjechały psy. Zwinęli jednego typa , a brat kumpla wyszedł w klapkach i spodenkach samych po zapalniczkę do samochodu . Psy go tez wzięły (po h*ja?!) założyli mu mokrą szmate na komendzie i skopali . Stróze prawa ... * * * * * * * kumplowi ukradziono 2 rowery , akurat na jego klatkę bya skierowana kamera osiedlowa . Jego ojciec poszedł na psy , mówi ze tam kamera wszystko powinna zarejestrować , okazało się że akurat tego dnia była tam zmieniana taśma ... jakby tam była jakaś taśma.... * * * * * * * * Idzie kolo z bluzką hwdp , obok przechodził pies , zatrzymał go i mówi "lekko czy mocno?" , powiedział "lekko" i dostał pałą po kolanach... 2 filmy o przesłuchaniu na policji , ale to jakieś wyreżyserowane , chociaż tak jest w rzeczywistości http://pl.youtube.com/watch?v=HGSW-vtuutE&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=e79zkWN8qXw&feature=related A teraz mnie przekonaj że policja jest dobra itp Riposta
|
|
"W twojej dziwnej logice wytlumacze ci, zebys moze przestal z siebie idiote robic: Podczas kolizji pieszego z samochodem: - przy 40 km/h pieszy ma 80% szans na przezycie - przy 50 km/h na przezycie ma 50% szans - przy 60 juz tylko 15%" Jakbyś miał kłopoty ze zrozumieniem to napisze to jeszcze raz. POPROSZĘ O KONKRETNE DANE O ILE ZMNIEJSZYŁA SIĘ LICZBA WYPADKÓW W ŁOMŻY NA ULICY WOJSKA POLSKIEGO I POZNAŃSKIEJ PO WPROWADZENIU TAM OGRANICZENIA DO 40KM/H. Dotarło? Więc przestań robić z siebie idiotę i napisz. Czekam z niecierpliwością.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |