czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No to mamy - pijany generał wydający polecenia !

Masz rację, czy 66-letnia kobieta to staruszka? Rozumiem gdyby miala 90 lat. Ale widocznie autor artykulu nie pomyślal o tym,co za brak taktu i iteligencji. Wstyd...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No to mamy - pijany generał wydający polecenia !

1026zł na rękę - praca biurowa

Po raz kolejny przyznaję Ci rację. Te wpadki zdarzają się często. Taka popularna witryna musi liczyć się z czytelnikiem, a nie traktować go jak idiotę.

peter co ty za glupoty piszesz jaki wiek produkcyjny.Przyblize ci troche wiek produkcyjny u kobiet jest pomiedzy 18 a 59 rokiem zycia.Wiek proprodukcyjny kobiet od 60 roku zycia i wiecej.Wiec autor mial prawo napisac ''Staruszka zginęła na „ósemce'' poniewaz byla to juz starsza osoba.

Madre slowa napisales w pierwszym poscie ktore teraz kieruje do ciebie''Weź ty chłopie jakąś lekturę i trochę poczytaj bo wstyd, hańba i wodorosty. Najgorzej jak gówniarz bierze się za "fach" o którym nie ma pojęcia.''

sz4k4l ładnie Ci to wyszło ;-] Powodzenia w dalszej twórczości.

Proste - odległość mierzona jest szlakiem komunikacyjnym i najprawdopodobniej jest wymagana w tym lokalu. Bardzo dobrze, ze otwiera się kilka nowych lokali w Łomży, każdy znajdzie dla siebie coś - bo o gustach trudno dyskutować. Jak to będzie konkurencja dla yamy - czas pokarze. Znudziło już mi się wychodzenie z lokalu - za potrzebą. Bo to co tam jest trudno nazwać WC, rzygać się chce na sam widok, nie wspomnę o kolejkach.

taka jest niestety Łomża...
jak ktoś próbuje coś zrobić konstruktywnego, to wszędzie same problemy...
to nie ma kasy, to nie ma miejsca...
pomyślcie o tym, że oni nie robią tego dla siebie, tylko dla miasta...
żeby ludzie mogli się pobawić i nie mówili między sobą "a co to za h*** uczelnia..."

mala probka tego co bylo :)

http://pl.youtube.com/watch?v=LR6Tx96frAc

a co do majowki, to jak najbardziej. info wkrotce na
http://yamcaffe.pl

Pomysł i wykonanie super z tym, że jeśli podajesz źródło zdjęć zrób to do końca bo są np wykorzystane dwa zdjęcia ze strony www.lsm.lomza.pl :)
Pozdrawiam

Riposta

Idioci to zbyt mocne słowo ... ale faktycznie popieram petera - 66-latki nie nazwałbym staruszką

Riposta

1475 zł na rękę - budżetówka

autorowi posta życzę dożycia tych 66 lat.. w zdrowiu i doskonałej formie fizycznej; zada wówczas kłam stwierdzeniom, że 66 letni ludzie to "staruszki"..

na miejscu administratora tego forum peterowi dawno zablokowalbym konto.Jego strona , jego forum i moze robic co chce, nawet pisac błędy polonisto ty.

Ruszyła druga edycja wirtualnego turnieju kibiców. Głosując w Wirtualnym Turnieju Kibiców walczysz o atrakcyjne nagrody dla swojego klubu, jego kibiców oraz dla siebie samego.

http://www.kibicplus.pl/

Zapraszam wszystkich do głosowania na nasz ŁKS :-)

Riposta

Może też dlatego że pisać nie potrafią:
Jak podkreśla Krzysztof Leończak oficer prasowy łomżyńskiej policji złodziei zatrzymano pod koniec ubiegłego tygodnia. Po przeprowadzeniu czynności dochodzeniowych obu zwolniono do domu, a jako środek zapobiegawczy wobec podejrzanych prokuratura zastosowała dozór policyjny
Jest podmiot, ale czego on się tyczy? Myśleć czytelnicy zapewne potrafią i wiedzą, że chodzi o policję. Jednak dziennikarz powinien też umieć to napisać.

Dla tirów podróżujących w kierunku Warszawy zorganizowano objazd przez Jeżewo i Łomżę.
hehe dobre :D
tak one podróżują, jak ja chodzę zwiedzać pracę

Oj się podobało. Po obserwacji kobiecych reakcji na Pana Sandeckiego (gra niesamowicie, poza tym dźwięk saksofonu jest mega seksowny), co najmniej kilku mężczyzn postanowiło nauczyć się grać na tym instrumencie :). Koncert był naprawdę świetny, fajnie, że Pan Sandecki po jakimś czasie się rozluźnił :) i wyszedł do bawiących się ludzi.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Witam ponownie.

Zapraszamy wszystkich motocyklistów na
Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego w Łomży dn. 26,04,2008 Sobota

10.00 do godz. 12.00 - Zbiórka na Stacji Orlen Al. Piłsudskiego od godz.
12.oo - Ruszamy na Wielką Paradę Ulicami Łomży
12,30 - Msza Św. ( ustalamy jeszcze dokładne miejsce)
13,00 - Przejazd na miejsce imprezy tj. Olszynka k/Łomży 15 km -
(prosimy zatankować maszyny)

Impreza Otwarta na wolnym powietrzu - ale pod dachem
muzyka na żywo - POLITYKA
coś na ząb a nawet dwa zęby no i oczywiście coś do popicia
konkursy z nagrodami

Wejściówki do nabycia w Salonie Max-bike Al. Legionów 37
osoby chętne do współpracy - oraz wszystkie informacje o imprezie
pod nr tel 791-747-677

Pozdrawiam

Signature will be available soon. Please wait ;)

"Weź ty chłopie jakąś lekturę i trochę poczytaj bo wstyd, hańba i wodorosty." Ja myślałem że to się mówi "dno i wodorosty". Ale Pan peter (czyt. Alfa i Omega) zna sie lepiej gdyż ludzi od idiotów wyzywa.

Riposta

Gery w sobote miales TWO i TSF? a na ktora godzine, bo ja na 8 :))

to moze sptk sie jutro na egz psychologicznym ...

Czy wiadomo komuś od ktorej godziny jutro zaczyna sie jazda ??

Witam!
Nie wiem czy zauważyliście, ale nowo powstały "super, hiper, ekstra" market Kaufland wybudował sobie drogę prosto przez parking naprzeciwko wieżowca zabierając tym samym 3 miejsca z i tak ciasnego parkingu. Ciekawe kto wyraził na to zgodę? Gdzie sens, gdzie logika, gdzie człowiek odpowiedzialny za ten bubel? Moim zdaniem ktoś powinien za to odpowiedzieć.

Riposta

to teraz na parkingu kauflandu beda parkowac, co za problem. żeby cos powstalo, cos trzeba zlikwidowac. nie rob afery

Pojebało ... he współczuje koleżance ... Pozdrówka [M]

Do Ewika!!!
Ja miałem Two i TSF na 14. ZALICZYŁEM!!
A do psychola jade w srode ,jutro mi nie pasowało.Ale jakos szybko nas tam wysyłaja-czyzby nie było kandydatow.Jescze niedawno czekało sie 2 miesiace.Jak jutro masz test to daj zanc jakie wrazenia i co tam pytaja.
POwodzenia!!

koziol0

1700 to biora za wynajecie sklepu na dlugiej a nie lokalu o powierzchni 400m2 takze chyba najlepszy interes zrobil makarewicz.

W sobote bylo odlotowo:) YAM:D

basia24 jeśli (...) i wiesz tyle o jego szwagrze to wiadomym jest ,ze jesteś jego siostrą ,która też ma pod deklem niexle nasrane . Pozdrawiam twojego biednego męża .

basia24 jeśli liżesz dupę temu draniowi prezesowi i wiesz tyle o jego szwagrze to wiadomym jest ,ze jesteś jego siostrą ,która też ma pod deklem nieźle nasrane . Pozdrawiam twojego biednego męża .

Najlepiej zadzwon na informacje PKS (tel:86 218 55 54) i tam dowiesz sie wszystkiego.

Dobre to jest!

Czy są organizowane w Łomży wyjazdy na Lednice??? Jesli tak to w jakiej parafii??

Dzis chyba były testy cio ? Widziałem na miescie oklejon3 A3 wiec chyba jutro beda jezdzic, własnie o ktorej start ?

SxxxK widocznie zgodę dał na to prezes spółdzielni. Do niego powinieneś się przejść i poruszyć tą sprawę.

z trepa

A zna może ktoś tytuł piosenki z filmu I-see-you.com?

Ja zawsze leje do zlewu :-), czasami udam sie tez na statka. Jak Sanmet i Farmal to nie sklep to nie wiem jak je nazwać.

Riposta

nie czepiajcie sie szczegółów bo kazdy chyba wie na wyjazd musi byc lista
kazdy na luiscie musi miec wypisane imie nazwisko i pesel
Jak sie nazywa kazdy wie ale niektórzy pesel niekoniecznie znaja na pamięc !

Zapisywac sie im szybciej tym lepiej

Riposta

Widzisz chamie lejesz do zlewu bo nie masz kultury osobistej a wymagasz jej od innych wlasnie na widok takich jak ty chce sie rzygac. Powinni cie wiesniaku nie wpuszczac do zadnego lokalu. Pewnie wode pijesz z pisuaru:)

Z tym kiblem to na podpuchę walnąłem, bo nie raz widziałem kolesi jak tak robią, jak był pan w dresikach to takich rzeczy nie było. Skąd w was tyle agresji - czyżby dostało sie wam trochę od zwolenników radia ojca dyrektora. Taki sam poziom, ta sama agresja. Figlarka lecz się ze swoich zboczeń i dewiacji - dzieci mogą to czytać. Bek00 to pewnie Oliwa - więc Ci się nie dziwię bronisz swojej pracy i idziesz przy tym w zaparte.

Riposta

Do zobaczenia na miejscu...
...jadę sam!

Lepiej zbierz kilku znajomych i jedźcie sami - zupełnie inna wyprawa.

Byłem i z organizowanej wycieczką, i z kilkuosobową samodzielną grupą.

Dotarcie do Poznania, potem podmiejskim pociągiem do najbliższej Lednicy stacji, a potem kilkukilometrowa wycieczka przez pola - powrót podobnie, tyle że przez Toruń. Niezapomniane przeżycia na polach Lednickich!

ja takze pozdraiwam

...jasne , to dzięki Nim mamy piękne , kwitnące i kolorowe miasto.Dziękuję i ....pozdrawiam .

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Panie HokusPokus wiadomo ile ludzi sie zapisalo juz?

zauważyłem dzisiaj ładnie przystrzyżoną trawkę( obok szkoły drzewnej i w innych częściach miasta)
również dołączam się do podziękowań :)

Nie wiem czy projektant zastanawiał się nad tym, że dzieci mieszkańców bloku przy Łagody 3 straciły ostatni wolny ,,kawałek,, podwórka. Na tym niewielkim pasie drogi osiedlowej miały jedyne miejsce na grę w dwa ognie itp. BRAWA dla prezesa spółdzielni za wyrażenie zgody. Same minusy!!!!!!!
- mniejsza ilość miejsc parkingowych
- problem opisany powyżej(proszę nie wspominać o jednym boisku jako o placu zabaw. Jest otoczone 4 wieżowcami więc dzieciaki tam się nie zawsze mieszczą).
Przecież to jest uliczka osiedlowa i powinny być jakieś przepisy określające natężenie ruchu. A już teraz do Biedronki niektórzy skracają sobie drogę jadąc ul. Łagody. Jeszcze jest czas aby to zmienić. Niedługo małe dzieci trzeba będzie trzymać wyłącznie w domu z obawy o ich bezpieczeństwo. Może co niektórym trzeba odświeżyć pamięć... ok 10 lat temu : ul.Piłsudskiego, skręt do Łagody. Mały chłopiec nie widziany zza samochodu wpadł pod podwozie jadącego z prędk. 10-15km/h sam. osob.
A tutaj już teraz jest ciasno!!!

Kaufland biedronka, dlatego nikt nie chce kupować mieszkań tych nowopobudowanych w rejonie obu sklepów. Niestety wg mnie odległość pomiędzy blokami a np. biedronką jest zbyt mała. Za ciasno!

rudy błazen z druhem

ech... znów w ostatnim meczu ktoś kogoś przepłacił - ciekawe czy w kolejnym pojedynku spadkowicza tzn. ŁKS ktoś wesprze podobną łapówką ?

Nie pie... i nie żartuję tylko piszę. Są dwie męskie i trzy damskie toalety, i uważam, że jak na taki lokal jest ok. Gdzie Ty człowieku kolejek nie widziałeś w toaletach. Poza tym twoje wypowiedzi mówią na tyle dużo, że nie warto ich nawet komentować. Co do Pana w okularkach to nie Twój problem tylko pracodawcy - o ile jest w ogóle jakiś problem. Ubawiłeś mnie pisząc o kulturze. Dobre naprawdę dobre.

re mustapha
"Bek00 to pewnie Oliwa ...." tego nie wiem ale mustapha to napewno Rysiek z Klanu. Wrzuc pajacu fotki swojego kibla to troszkę podyskutujemy na ten temat. Podejrzewam, że daleko im do tych w yamie.
Dzięki, że widzisz jeszcze szanse dla mnie i zalecasz mi się leczyc, ja niestety dla ciebie szansy nie widzę.

Musapha a moze przysnales z raz za yama i to ciebie oszczali i teraz wypisujesz ze ludzie oszczywaja sklepy. Widzisz oni maja duzo wiecej kultury niz ty wychodzac na zewnatrz za swoja potrzeba. A ty chyba im tej kultury zazdroscisz majac im za zle ze sikaja po murkach a ty walisz jak ta swinia do zlewu. Chcialabym zeby z raz cie przylapala na tym ochrona i umyla ci ten swinski ryj pisuarze lub w sedesie:)

będzie super ;))

a daj spokoj ta charkterystyka to byla masakra a jak pomysle co bedzie jutro to wogle......
OLKA

basia24: a ja jestem święcie przekonany, że należysz do rodziny właścicieli. Ponadto ze stylu Twoich wypowiedzi typuję, iż wbrew nickowi należysz do tej brzydszej części społeczeństwa. Wątpię abyś była w tej firmie pracownikiem najemnym. Apropos, skąd pochodzi właściciel i w jakich rejonach Łomży aktualnie zamieszkuje ? (jak rozumiem: Prezes firmy=właściciel?)

rudy błazen z druhem

To dziadostwo ciężko było otworzyć... no ale "life is brutal i full of zasadzkas" a ta charakterystyka...

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

Freesh a z ktorej szkoly jestes?

Riposta

ja mam max, a z otwartymi jak patrzyłem na odpowiedzi też dobrze.

możesz dojechać linią 16, dojerzdża do samej miejscowości (ale tylko niektóre) lub pks do chludni odjazdy 7.15 11.00 14.00 15.50 ze stanowiska 12

dzisiaj egzamin pisałem ,siedziałem w ławce obok mnie była pusta która była przygotowana dla marty jak to zobaczyłem to myślałem ze nie napisze tego egzaminu bo to straszne uczucie

Charakterystyka nie była taka zła no ale żeby był jakiś tekst w którym było by coś o nich napisane(przypomnieć choć troszkę). A rozprawka jest dobra ale jak temat jest "normalny" Paweł szczerze mówię że ten temat co ty miałeś to nie chciał bym go mieć bo jest posrany, aczkolwiek da się coś napisać ;p

na zawsze moj sajmon :D:* lukasz92 hehe wiesz co, temat "Rola smiechu w literaturze" jest tematem tak bardzo sprecyzowanym ze az za trudnym na ten poziom. Zrozumiałbym rolę uśmiechu bo tu mozna troche nasciemniac, ale rola smiechu to juz przegiecie ;) trudnosc bylaby, gdyby w temacie zawarli konkretnie, ze np miedzy tym a tym wybrac i scharakteryzowac, a dostales na egzaminie do wyboru dwie ksiazki i mogles opisac kogokolwiek Ci pasowalo:P ale z reguly jest tak ze jak latwy human, to trudny scisly, wiec powodzenia na matematyczno-przyrodniczym, bo human byl wyjatkowo latwy, tego chyba nie bedziesz negował :D

Riposta

Naucz się topografii .Ale to akurat nie ważne w tym momencie mam małe dziecko i gdyby coś takiego się wydażyło zastanawiałbym się gdzie popełniłem błąd cokolwiek o tym myślicie.

http://www.tvn24.pl/-1,1547052,wiadomosc.html

sprostowanie: żeby dali spokój przykrym uwagom na tema Jej osoby dajmy jej w spokoju odejść jaka by prawda tego wypadku nie była to nie zasługuja takie osoby na potepienie....

I wszystko jasne
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15002

Otwarcie 26 kwietnia. Zapowiada się świetna impreza

rowniez szukam pracy na okres wakacyjny jestem studentka (lat 20)wiec praca moglaby trwac nawet do konca wrzesnia.Jestem dyspozycyjna oraz staranna.Mysle ze nie mialabym problemu z zaaklimatozowaniem sie.Interesuje mnie praca w sklepie w solarium itd. wiec jesli ktos bylby zainteresowany zatrudnieniem mnie to prosze o odpowiedz-bede bacznie sledzi forum:) pozdrawiam:)

nie myslała...

moj czas na sprawnosciowce to 1:42 wiec ledwo ledwo :) aLE i tak sie ciesze:P

Ale jaja

Basia24 podaje się za kobietę, która chce sie umówić z facetem i pokazać mu gdzie raki zimują (naiwni uwierzą , ze jesteś kobietą, londynki, że mądrą, a dzieci do lat 2 , że kulturalną)

Oj Basia - takiej głupoty dawno nie widziałem, jeśli rzeczywiście jesteś tym prezesem - to współczuję wszystkim którzy mają z tą firmą kontakty.

nooooo nie ja pierdziu - jeśli to prawda to piękny obraz firmy.

: )))))

sprawdzalas na oficjalnej stronie (''you can't dance'')

Tu się nie zgodzę, gadają i bez powodu. Polacy to taki specyficzny naród, ktoś ma lepiej niż ja to mu w dupę trzeba dokopać. Nie twierdzę, że w tym przypadku akurat o to chodziło ale jest to bardzo możliwe. Ja o sobie też słyszałem nie stworzone rzeczy...i wiesz co? Mam to głęboko w poważaniu. Ludzie bez zajęcia, ograniczeni, zawistni, zazdrośni...można by tak wymieniać i wymieniać, zrobią wszystko żeby komuś dociąć, kogoś ośmieszyć, być w centrum uwagi. Olej to, niech zależy Ci na zdaniu osób, które sama cenisz i szanujesz. Resztę miej za przeproszeniem w dupie.

córka miała usuwany trzeci migdał i podcinane pozostałe w Łomży i wszystko było OK, ale to było kilka lat temu jak tylko oddział otworzyli. Teraz jak jest nie wiem.

Zabieg trwa krótko, ale przy pełnym znieczuleniu, potem 2-3 dni w szpitalu, można było nocować z dzieckiem. Druga doba już było spoko. Ogólnie zabieg bardzo pomógł.

pozdrawiam

Grzegorz

Taki naród... niestety... Najwięcej plociuchów znajduje się w pracy.. Sama mam taką współpracującą, która jak nie obgada kogoś, to nie przeżyje. Ale to świadczy o czyjejś kulturze i kompleksach. Najważniejsze, to się nie przejmować takimi ludźmi, są mało wartościowi...

ZDAŁEM!!!!!!!
Dzwonili do mnie o 8 rano.

rudy błazen z druhem

juz trudno, ze nie w tym dziale... maja diety...o co chodzi? moga sobie kupic jak taka okazja 1500zl to tylko brac.

mam pytanie ilu radnych jest w lomzy??

Szpital nie ma pieniędzy, łomżyńskie szkoły w opłakanym stanie, drogi coraz bardziej dziurawe, no to najlepiej kupić radnym komputery!!!!!!!
O zgrozo jakim prawem mogą mieć takie żądania normalnie powinni się wstydzić, zważywszy na to że w radzie połowa ludzi to kompletnie nie kompetentne osoby "granatem od pługa oderwane" Żal i tyle.
Pozdrawiam radnych w całej Łomży.
P.S.
zapiszcie sie najpierw na kurs obsługi komputera.

Do porządnego lokalu powinno sie chodzić w pantoflach a nie adidasach!!! Popieram taką selekcję.

kolega wszystko wyjasnil... oznajmiam koniec tematu.. ;)

Czy uwazacie ze w Łomży znajdzie sie praca dla obcokrajowca anglojezycznego? Co sadzicie o obcokrajowcach w naszym miescie?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Witam.
Chciałbym zaprosić wszystkich do obejżenia mojej galerii z kolczykami
Hand-Made.Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem prosze o komentarz.Co jakis czas zdjecia sa uaktualniane.
Cena kolczyków za parę to 7zł.
Przepraszam za jakość zdjęć lecz są robione kamerką internetową dziś pod
wieczór bądź jutro rano zdjęcia zostaną wymieione na cyfrowe.
Zapraszam do komentowania,oceniania oraz kupna moich wyrobów.

http://kolczyk152.galeria.interia.pl/

Nasza
Pilnuj swoich Kupisk. Nie płacisz tu podatków, więc g... ci do tego co się robi w Łomży.

:) trzymam ciagle kciuki:)

byłem właśnie,widziałem śmigałem :P jedyne co mi się podobało to bolero reszta jest słaba..no możę jeszcze samochodziki..

Proponuję do :
- parku
-lasku Jednaczewskiego
- na skya park

Możliowośći wiele biebrza itp

Riposta

Dla mnie matura z angielskiego była taka pół na pół pod wzgledem trudnosci

polecam dr Pijagina

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org