czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Doradcy Czerniawskiego

Tak ten właśnie dekielek z znaczekiem BMW.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Doradcy Czerniawskiego

Witam. Slyszalem, ze jest mozliwosc zdawania prawa jazdy w OHP. Czy jest tak rzeczywiscie, czy to tylko takie plotki ? Jesli tak to moze ktos z was wie na czym to polega i ile to kosztuje. PS. wiem ze o prawie jazdy na forum jest duzo tematow, jednak o tym nie moglem nic znalesc, jesli jednak bylo to z gory przepraszam.

MAM zamontowany bloss i efekty są bardzo fajne bloss zamontowałem sam a ustawia sie go na analizatorze spalin cmdspock jak chcesz wiedzieć coś więcej daj namiary to sie dowiesz

niech denerwuj sie czlowieczku pewnie ze 10zl to nie duzop tylko za co ja mam placic te 10zl??? za to ze wjade na plac??

To prawda...To straszna "TRAGEDIA" i jak tu wyujechać gdzies samochodem jeśli niewie sie czy się wruci spowrotem.Popieram to że powinni dawać prawo jazdy rozsodniejszym no ale jak to zrobić? Niestety takie prawo!:( Cztery młode dziewczyny :( Czy tak mósiało sie stać ?! :( xP

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

dokladnie

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8229

To jeszcze dorzucę:
nokia E65 nowa z plusa. Cały zestaw. Ja bym chciał 650 za nią, a ile dadzą mi w komisie???
Najlepiej mi napiszcie na gg: 1865755

lec tam gdzie wesela kręcą ,tam napewno to zrobią.tylko tam maja sprzet

"Dopóki tacy ludzie jak zly_czlowiek i Iowa będą myśleć tak jak myślą o w tym kraju nigdy się nie poprawi."

i vice versa

RapidShare:

Szczubeł - Kilka Słów Prawdy (gość Riczard)

von chrupka

Hmm... jakby Ci tu powiedzieć... przejście?

swiatla?

basia podłapałaś słówko "lamus" i teraz piszesz w co 2 poście ;) Najpierw się dowiedz co ono oznacza
Mojego kumpla bracia pracowali w Wiomarze i ja dowiedziałem się tyle o tej firmie:
-(...)
-zarąbista robota , każdy pcha się na nocki bo można się nażreć ile wlezie ;)
-małe pensje :(

Jednego brata wywalili to poszedł do Marioli ale chyba długo się nie utrzymał :P

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

"Autor: Franio11 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 11-03-08 23:03

Tam jest super, czego ci ludzie chcą? Można zarobić nawet 680 zł na rękę.
"

Hahahahahahahahahahaha

"nawet 680 zl na reke" :D

LOL, ROTFL :D

****, ludzie, dzisiaj normalnie mnie rozwalacie :D

Na budowie ludzie zarabiaja wiecej :D

FIN, Szubełkach z Puławskiego?? :P

z pewnego żródła wiem, że nowy klub bilardowy czy pub sportowy jak ktoś woli będzie otwarty 3 MAJA w sobotę. lokalizacja: Budynek "Prymusa" i "DA GRASSO"

Anakin studia tłumaczeniowe to studia w Katedrze Języków Specjalistycznych na UW. ( to nie jest to samo co lingwistyka) Szkolą tłumaczy pisemnych i ustnych. Oczywiście studia to nie wszystko. Liczy się także praktyka. A co do tłumaczeń specjalistycznych to masz rację. Wymagają czasu.

Weście Nie przesadzajcie W Łomży nie ma jeszcze samych rencistów i emerytów przecież jest Młodzież Nastolatki A gdyby doda przyjechała do łomży to całe miasto by się zebrało !!

Riposta

wie ktos z czym sie ta cysterna przewruciła bo ja jechałem to widziałem cisterne i poloneza ale nie wiem z czym ta ctsterna???

to co tam widziałes malucha

człowiek chciał się tylko zapytać co tam było wiezione, nie ważne czy to była cysterna czy rakieta kosmiczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy tą budowlę można nazwać kamienicą? Jaki to zabytek? Przecież to późny Gomułka lub wczesny Gierek. Jak się wyburza ściany to albo trzeba dobrze stemplować strop, albo uciekać. Budowlańcy robiący remont wybrali to drugie. Całe szczęście że ta... budowla nie runęła na chodnik. Mam nadzieję, że nadzorujący remont tej ruiny będzie musiał zapłacić za rozbiórkę budynku i wywóz gruzu.

"polecam zdecydowanie grzejniki żeliwne dłużej trzymają ciepło po wygaśnięciu w piecu" Autor: jestem (---.elomza.pl)

Sprawność grzejnika jest tym większa im szybciej oddaje ciepło do otoczenia. Grzejniki żeliwne trzymaja ciepło w sobie i słabo oddają je do otoczenia.

"Dla mnie najlepszy byłby piec na drzewo i węgiel i jednocześnie z podajnikiem ale nie wiem czy coś takiego istnieje." grand123 (---.elomza.pl)

Praktycznie każdy kocioł z podajnikiem na eko-groszek i pelety ma standardowo możliwość zamontowania dodatkowego rusztu umożliwiającego awaryjne palenie paliwami typu drewno i gruby węgiel.
Najbardziej rozpowszechnioymi firmami i zarazem względnie tanimi są: Elektromet, Galmet, Sokółka (Metal-Tech). Jednak Kocioł który Ciebie interesuje jest produkowany przez firmę Klimosz. Kocioł ten możesz zobaczyć na stronie internetowej w dwóch wariantach: stalowy i żeliwny pod nazwą: Ling combi i Ling duo.
http://www.klimosz.pl/lingcombi.htm
http://www.klimosz.pl/lingduo.htm
Kotły te montowałem i klienci są z nich zadowoleni, ich sprawność wynosi do 90%. Minusem tych kotłów jest ich cena, oraz wydatek na zawór 4-drogowy.

Witam
Mam problem. Mam wejście w telefonie na mini jacka (3,5 mm) i chinche do podłączenia w samochodzie. Otóż chciałbym oglądać filmy z telefonu na ekranie w samochodzie tylko nie wiem, czy jak kupie przejściówkę na chinche to pójdzie??? Czy mini jack "transportuje" obraz i dźwięk czy tylko dźwięk??? Pozdrawiam

kto i gdzie uderza jutro na imprezke?? ;)))

uuuaaa niezle:)))

lomzynianko, nie krzycz tak. przecież zły_człowiek juz mu odpowiedzial: z koksem

JS pisze dalej pod innym nickiem.

Stacja paliw, placowy - 3000 netto pełen etat

mało nas, oj mało
Yam Caffe
Udanych imprez. Pozdrawiam.

Chyba wracam do Łomży jak tak dobrze płacą ;-)

agent22 chyba za duzo o jeno zero sie pomyliles w wynagrodzeniu jak i w premii, albo dobry fantasta z ciebie lol

ja tez Yam :)pozdro

no to do zobaczenia w Yamie:)

nieeee, jak to mozliwe ze wygrali nieeee

2000-3500 budowa

...czyżby magia Pana Czesława...gratulacje...

a ja myślę, że Ptyś(trochę starsi userzy pamiętają), Jan Serce to ta sama osoba

Ale który Ptyś ? Bo było ich dwóch...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org