czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mgła

aha, Nula ps co do argumentu na poczatku o podwyzkach dla pracownikow. Krasomowczy argument nie poparty wiedza -akurat z pracownicami ww. lokalu rozmawialem pare razy w ciagu tych kilku lat i dziwnym trafem mimo ze nie widzialem by mialy rewolwer przy skroni -wypowiadaly sie bardzo pozytywnie o swojej pracy i stosunku do pracownika.

Jak ja lubie takie opinie poparte faktami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mgła

HAHAHA te ostatnie kawały były wyjebiste , nic tylko się śmiać !

Va bank będę , mimo , że szykują się bęcki.

Tego nikt nie neguje w końcu to Ty najpierw puściłeś ściemę, że "Zawał serca miał i zmarł, a matka w śpiądce leży" jak nie jesteś pewny to nie wypowiadaj się, nie sposób gadać byle gadać

witam super pomysl z bryczką tez tak chcialam ale mamy za daleko z chlopakiem do siebie zeby jechac bryczka.

Meet the spartans oglądałem :) Super film.

rudy błazen z druhem

Stefan01 popieram Ciebie w 100% bryczką do ślubu kicha jak h*j!!! a tym bardziej jak koń nasra oczywiście w najmniej spodziewanym momencie i najlepszym;)Nie raz widziałem takie akcje z "furmanką" jadą takie czopy przez miasto i nie wiadomo o co im chodzi...hahahahaha. Żenada z górnej półki no,ale kto co lubi...wiadomo jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu buty śmierdzą...

Jaros27law jeden błąd popełniłeś. Grzejniki żeliwne nie zostały wycofane z produkcji :] Są produkowane i eksportowane na Rosję i nie tylko.
Tak firma Purmo chyba jest najbardziej stabilna jeżeli chodzi o grzejniki.

inny mój problem to zakup pieca c.o. Jakie macie doświadczenia w użytkowaniu pieców z podajnikiem na bodajże groszek? Dla mnie najlepszy byłby piec na drzewo i węgiel i jednocześnie z podajnikiem ale nie wiem czy coś takiego istnieje.

toc ba zajebiste bo moje hehe

autochton napisał:
Va bank będę , mimo , że szykują się bęcki.

bęcki ? człowieku czy ty wiesz co ty mówisz ?
Rok temu byłeś na Lechi ? Zero napinki, pełna kultura, kulturalny doping swoich drużyn.
Jak nie wiesz nic w temacie to proszę nie pisz.

Oj no głupia jest to i się z mostu rzuciła.. Dla mnie wszystkie takie mogły by się pozabijać przynajmniej byłoby ich mniej... Ahhh.. te 13stki szukające wielkiej miłości :D HAHAHAHAH.

Jemu napewno chodziło i wynik.. ;]

Zapowiedzi meczu:

http://www.youtube.com/watch?v=4V8nHOzgjbk
http://www.youtube.com/watch?v=9CBseciufNc&feature=related

drzewko_szczescia a czy ja podałem szczególe oprócz tego że żyje?? NIE!! I każdy kretyn co tu pisze że skoczyła będze potem zaskoczony że to nie jest prwda i nie potrzebnie takie bzdury pisał.

macie namiary na jakiegoś tłumacza angielskiego w Łomży? może być to tłumacz przysięgły lub ktos, kto bardzo dobrze zna angielski i przetłumaczenie ekonomicznego języka nie sprawiłoby mu problemow. Będę wdzięczna za pomoc, aha i jak cenowo to wygląda?

a gdzie ten klub jest...?

Ja mogę przetłumaczyć, wziąłbym ok. 40 zł za stronę. Jestem w 3. klasie liceum, mam certyfikat IELTS zdany na ocenę 7.5 (jest to poziom CPE, najwyższego egzaminu Cambridge). Tylko chciałbym wcześniej zobaczyć ten ekonomiczny język.

koziol0

Jeszcze raz gorąco zapraszam na ten koncert

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org