Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarząd wybrany. Łomża ma swojego reprezentanta :) |
Brzytwa I Tylko Brzytwa! Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarząd wybrany. Łomża ma swojego reprezentanta :) |
angel88 Żegnam :]
|
|
sa plusy i minusy jednej i drugiej... maszynka tradycyjna ogilisz sie wszedzie...bez dostepu do pradu...a jednym z minusow...zuzywa sie... jest tansza... ale trzeba ja kupowac czesciej... elektryczna jest drozsza... to zalezy ile chcesz wydac... wiecej...? mniej? to zalezy... ogolnie maszynka jest wygodniejsza do golenia... bo mozna np, bez pianki.... ale maszynka ta nie ogoli tak dobrze jak tradycyjna jak ktos dobrze umie "bawic" sie brzytwa, to najlepiej sie ogoli z tych wszystkich wynalazkow
|
|
Mysle, ze nie powinienes miec problemow ze znalezieniem pieska, zalezy jeszcze jakie masz wymagania.Wystarczy troche poszukac.W schroniskach znajduja sie nawet rasowe i z rodowodem.
|
|
maszynka jest dobra ale musiałbys co dziennie sie golic nie polecam golenia maszynką kilkudniowego zarostu Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
w szpitalu nikt mi nie podpowiedział chodziłam do kosmetyczki zrobiła mi czyszczenie i ultradzwieki i nic sie nie zmieniło. Słyszałam ze w białymstoku jest specjalista tylko nie mam do niego namiarów. a może ktos jest po takiej wizycie i wypowie sie na ten temat?
|
|
Panie markac ależ pan niesamowite rzeczy odkrył - pies sra i szczeka. A mnie sie wydawało, że mój miauczy. Człowieku, ależ ty jesteś biedny. A co do gówna to każdy człowiek, który trawi normalnie ma z nim doczynienia. No błysnęłam inteligencją - mniej więcej na twoim poziomie. Masakra. Złóż człowieku firmę toi toi for dog.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |