Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inne oblicze WOŚP... |
Admin powinien zamknąć ten temat bo sie już czytać tego nie da co ludzie wypisują .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inne oblicze WOŚP... |
A mój sra na trawnikach no i co ?
|
|
i bardzo dobrze a gdzie ma srac do nocnika albo moze w kibel jak człowiek
|
|
dźwigowy chciałem to samo napisać :)
|
|
A co mnie obchodzi, że Ci to nie przeszkadza? Ciekawe, że za każdym właścicielem ciągnie się sznur kup, zauważyliście? Pytania, gdzie ma to robić mnie totalnie rozwalają. Niech Ci robi nawet do reklamówki, zabieraj to ze sobą do domu. Większość właścicieli psów to osoby nie dbające o higienę osobistą, bo jak taka osoba może o nią dbać, jeżeli pies liżąc się po dupie, za chwilę biegnie do właściciele i liże go po twarzy?? Niektóre kobiety nawet śpią z psem ;) O zachowaniu czystości na zewnątrz już nie wspomnę. To czy pies może mieszkać np. w bloku, powinno być uzależnione od decyzji ludzi w nim już mieszkających, jak to jest w niektórych normalnych krajach. Jeśli wyrażą na to zgodę, niech sobie właściciel założy i całą hodowle zwierzaków. Chciałem umieścić kilka zdjęć z 10-cio metrowego odcinka trawnika obok chodnika na terenie szkoły podstawowej numer 10, ale jaki to ma sens, kiedy te osoby mają z g* do czynienia każdego ranka i wieczora a na spacer wyprowadza ich pies a właściciel biegnie na smyczy za nim? :)
|
|
tak ci z lomzy to do niczego sie nie nadaja leczylam sie pare lat i co ? bylo gorzej..kaska podaj meila czy gg to moge cos ci wiecej powiedziec o tych zabiegach;] tak mialam robione zabiegi na blizny potradzikowe
|
|
no akumulator ...akumulatorem...ale w warunkach "bojowych" nic ci po nich:) bo max trzymac moga 10 godzin rudy błazen z druhem
|
|
Przełącznik kierunkowskazów to idź i kup sobie w sklepie nowy a nie ty szukasz fachowców po świecie.Przełacznik to nie naprawa silnika a no i myśle że w autoryzowanym serwisie napewno znajdzie sie jakiś fachowiec Najpierw pomyśl poźniej napisz..
|
|
A jak dla mnie to Norbit, to taka komedia niekoniecznie z polotem. Polecam "CJ7" komedia azjatycka, Sci Fi, idzie się pośmiać.Albo "Kung Fu szał", "Dziewczyna moich koszmarów", no spartanie mogą być jeśli szukasz takiej komedii nie wymagającej myślenia. Mogę polecić jeszcze Good luck Unrated, albo nawet i Evan Wszechmogacy.
|
|
Wczoraj po 22 była fajna chyba na Polsacie ale nie wiem jaki tytuł :|
|
|
ale jakie bęcki ?? o czym ty piszesz człowieku... Dziwny macie stereotyp przychodzicie na mecz jak tylko są wyniki, żal mi was.
|
|
siekacz123 to nie 13stka rudy błazen z druhem
|
|
To była ironia kolego.. Wszystko jedno czy 13 czy 16 .. teraz wszystkie małolaty takie same.
|
|
Z reguły, za tłumaczenie płacimy około 50 zł za stronę. Ale może można się potargować ;) Pani Ewa Konopka: 216 93 69, 608 630 995 - korzystałem kilka razy - polecam. Poza tym: Pani Bożena Tyszka: 216 40 45 Pani Barbara Nowakowska: 216 21 49 Pani Barbara Wysoczarska-Wypych: 216 57 53 Pan Juliusz Świredo: 218 88 44 Pozdrawiam :)
|
|
He raczej zadnej Dody nie bedzie na otwarciu tego klubu. Na jej oficjalnej stronie w zakladce koncerty brak Łomży, ale może to i lepiej:) A swoja drogą ona pochodzi z jeszcze gorszej "wsi" niż Łomża.
|
|
a cóż to za klub ma powstać ???
|
|
hej ktoś wie od ilu lat jest te karaoke w VIPie rudy błazen z druhem
|
|
z koksem:) szczerze to ja nie widzę tam cysterny... Takos
|
|
pewnie do pracy na zmywaku nie chcieli cię przyjąć dlatego takie farmazony prawisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |