czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Finansowa zapaść w SLD

Kogo? Oni nawet na stronie nie umieją linków do mp3 podać, żaden nie działa.
HIP-HOP-owi mówimy w Atomie stanowcze nie. To nie jest nagłośnienie do tego typu "muzyki", albo raczej mowy. Główną rolę gra tu wokal, niestety nie zrozumiemy co do nas śpiewają, a raczej mówią. Kto był i słuchał, ten wie o czym mówię. Nie zróbmy z Atomu klubu dla szerokich dresów i czapek z daszkiem :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Finansowa zapaść w SLD

Psy za miasto. Dość osranych trawników i chodników. Właścicieli na przymusowe szkolenia z zakresu zachowania czystości i współżycia w zgodzie z innymi mieszkańcami. Dość szczekania do dzwonka w drzwiach, do chodzących po klatce ludzi!

lock48:) taniej i byc moze smaczniej...dlatego, ze sami dokladamy skladniki... :D

P@wcio ... no proszę tu też plotki sieje ;] i dopuść dziecko do komputera ;] ty moze lepiej się zajmij pisaniem bajek zamiast wypowiadania się na temat ludzi.Jeśli sądzisz że ojciec dziewczyn się powiesił to spojrz na zdjęcia z pogrzebu i pokaż nam jego trumnę , bo ja widzialam 4 i to dziewczyn , chyba ze mi sie przewidziało ;] lepiej skoncz te swoje wygadywanie głupot bo to juz się robi nieciekawe

zly czlowieku ile czasu ty sie golisz jesli wogole sie golisz jak dla ciebie 10 godz pracy akumulatora to jest malo ok 5 min zajmuje golenie wiec sobie oblicz na jaki czas starcza taki akumulator. A nie wiem co miales na mysli piszac warunki ''bojowe''(chyba misieczny pobyt na pustyni bez pradu heheeh)

Ja polecam 2 w 1 ;) Używam maszynki Gilette Fusion Power, czyli tradycyjna z wibrującymi ostrzami i jest okej, wygodniej, szybciej i bezboleśnie;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org