Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To dzięki kato-nacjonalistom w Polsce lała się bratnia krew? |
Łomżaaaa przeczytaj moj I post a dokładniej te zdanie w nawiasie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To dzięki kato-nacjonalistom w Polsce lała się bratnia krew? |
a w lomzy nie ma fachowcow?:)
|
|
Pizzę którą do tej pory brałam kosztowała 15zł a dziś zachodzę i już kosztuje 17,5zł. Zaraz ktoś się odezwie że to tylko "2.5zł",a w przeliczeniu na procenty to jest to duża podwyżka.Widzę że bezpodstawne podwyżki w lokalach są bardzo popularne i co gorsze ludzie nie protestują,a jak ludzie nie protestują to właściciele "szaleją z cenami" bo ludzie nic nie mówią Moja propozycja dla właścicieli lub właściciela w/w lokalu: najlepiej zrobić pizzę w cenie 100zł za sztukę,jedna i poważna podwyżka,ludzie zapewne i tak i tak nic nie powiedzą. I jeszcze ,żeby te w/w 2.5zł poszło na podyżki dla pracowników,ale daję 99.9% że pracownik o podwyżce może tylko pomażyć. Dziękuję
|
|
drogi agencie masz prawo do swojej opinii chcę cię uświadomić że bryczki są różne tak jak różne są ciuchy, samochody czy chociażby ludzie aha agenci też byli różni i nie każdy był fajny. Riposta
|
|
Sam studiuje po za Łomżą ale mam nadzieję że jakoś życie studenkie na naszym mieście bedzie sie stopniowo rozwijać. Prawda jest jednak taka że juwenalia sa przede wszytskim organizowane przez studentow a nie miasto czy wladze uczelni. Wiec inicjatywe powinni przejac uczniowie szkol wyzszych. pozdrawiam.
|
|
Róbcie własną pizze wyjdzie może taniej
|
|
znam osoby organizujące juwenalia i z tego co mi mówiono impreza ma być na placu przed PWSIiP a jak będzie tego do końca nie wiadomo. Moim zdaniem było by to dobre, gdyz wiadomo odrazu kto organizuje impreze, a nie jak co roku agrobajzer i janski nic nie robia nawet sie nie dorzuca a bawic sie bawia na naszych imprezach
|
|
No proszę, zawsze chciałem się dowiedzieć, co jest lepsze :) Uważam, że zwykła maszynka do golenia jest najlepsza, szczególnie Polsilver z podwójnym ostrzem, bo te Gillette z jakimś paskiem niebieskim nadaje się tylko do głaskania. rudy błazen z druhem
|
|
Widzę, że stara ekipa zaczyna się interesować :) Pozdro!
|
|
Hej! Jaką komedie polecacie obejrzeć? ;> rudy błazen z druhem
|
|
dr Ołdakowska, przyjmuje w Somedzie na fundusz i prywatnie. (na wizyte na fundusz czeka sie nie dłużej niż 2 tyg. -przynajmniej ja tyle czekałam)
|
|
nowsze? Stawiam na Norbit Ostrza chwały I.see.You.com(widzę cię.com) Epic movie Meet the spartans na razie to tyle; )) rudy błazen z druhem
|
|
wysoczarskiej nie polecam, "w pipę jeża":P
|
|
właśnie wczoraj byłam u kosmetyczki powiedziała mi, że z mija cera to nic nie mozna zrobic bo to nie sa blizny potradzikowe tylko rozszerzone pory?
|
|
Ja widziałem w Łomży tylko lody DODA ale nie powiem smaczne;] rudy błazen z druhem
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1732542,11,item.html jak to sie stalo?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |