Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Marszałku wy nas macie za kretynów. |
no calkiem niezle, wiec moze teraz ja kilka zarzuce Jada dwie blondynki tramwajem jedna mowi do drugiej: -kurde alu tu smierdzi spermo, na co druga odpowiada: -sorry odbilo mi sie Kto powiedzial "bezpieczenstwa nigdy za wiele"? zięć zamykajac trumne z tesciowo na klodke Gdzie mama jedzie? pyta sie ziec -na cmentarz synku - a kto rower przyprowadzi? Przyjezdza tesciowa do corki, puka do drzwi, otwiera ziec i od razu sie pyta -na dluga mama przyjechala? -na ile dzieci bedziecie chciec -ooo to nawet sie mama herbaty nie napije? Sytuacja w szkole. Jasiu ciagle wyzywal kolezanki. nauczycielka pod jego nieobecnos mowi do dziewczynek: -jesli jasiu cos do was powie obrazliwego to od razu wyjdzcie z klasy za chwile wpada jasiu do sali i krzyczy od drzwi -burdel za rogiem dla was buduja wszystkie dziewczynki wybiegaja z klasy a jasiu -gdzie kurwy? dopiero fundamenty wylewajo Nauczycielka na lekcji w podstawowce pyta sie dzieci jakie maja zwierzatka w domu. i pytanie do jasia. - jasiu a ty masz moze jakies zwierzatka w domu? np psa? -mialem kiedys psa prosze pani, ale go zabilismy,bo ja miesa nie jadam, ojciec miesa nie jada, a matka tez nie. a dla jednego psa nie bedziemy miesa kupowac -a moze miales kotka? -mialem kiedys kotka prosze pani, ale go zabilismy, bo ja mleka nie pijam, ojciec mleka nie pija i matka tez nie. a dla jednego kota mleka kupowac nie bedziemy. - co ty opowiadasz jasiu. na jutro masz przyjsc z matko -mialem kiedys matke ale sie jej z ojcem pozbylismy, bo ja jeszcze nie rucham, ojciec nie moze a dla sasiada trzymac jej nie bedziemy idzie sobie blondynka przez park w nocy i strasznie chce jej się palić. ciemno, ledwo co świeci co druga latarnia, nic nie widać, lecz dostrzega trzech facetów siedzących na ławce. zatrzymuje się i mówi: - czy mogliby panowie poczęstować mnie papierosem? Jeden z facetów odpowiada: - oczywiście, ale musi się nam pani oddać. blondynka na to: - strasznie mi się chce palić więc zrobię wszystko. zabrala się do roboty i po kilkunastu minutach obsłużyła wszystkich panów w każdy z możliwych sposób; więc jeden z nich wyciągnął papierosa i ją poczestowal. blondynka: - czy moglabym poprosić jeszcze o ogień? oczywiście - rzekł jeden z gości. zapalil zapalniczkę i przybliżył do twarzy aby odpalić. nagle mówi: - agnieszka!! - tata!! - to ty palisz?! to na tyle co tak mi sie rzucilo na pierwszo mysl. z gory sorry za bledy i prosze bez pouczen w tej kwestii jak to zwykle bywa ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Marszałku wy nas macie za kretynów. |
Autor: wszechwiedzacy (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-04-08 22:22 dziadek,kabaryna,grejdus rozwaliles mnie tym tylko zastanawiam sie czy oni tak byle komu zrobia. nar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |