Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W katyńskiej mgle |
haaaa5, ciekawe jak szukać? Korzystałeś z obecnej wyszukiwarki? Powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W katyńskiej mgle |
Łomża Warszawa Poznań Berlin Bremen może ktoś chce sie zabrać GG 4545070 21 kwietnia
|
|
CZy to prawda że ojciec tych dzieczyn ktore zgineły w wypadu pod Szczuczynem powiesił się?? coś takiego słyszałem tylko niewiem czy to prawda czy plotka.... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
zajmij się sobą lepiej, bo ja słyszałem, że martin8421 ma problemy emocjonalne, nieokreśloną seksualność i na dodatek zajmuje się rozsiewaniem plotek
|
|
ja to nie wiem co za idioci chodza po ziemi tylko plotki im w glowie zajmijcie sie wlasnym zyciem. ja slyszalem co innego ale nie bede sie tutaj rozpisywal bo nie oto tutaj chodzi
|
|
Stary, a tak na serio to w komisach teraz tylko nowe biorą. Chyba, że chcesz oddać za bezcen (50 zł O_o). Ja mogę Ci za niego dać 100 zł jeśli jest w dobrym stanie. Jak coś to pisz. Pzdr
|
|
Tak mowili durniu w wiadomosciach. "rafic25ę ywroc uwage na swoje pomieszane z błotem - beznadziejne-tematy (polityku wielki) piszesz tylko o samych glupoptach takich jak UM , przychodniach, ginekologach,o tym ze ŁKS upadnie itp. zajmij sie soba dzieciaku.
|
|
to jak mówili we wiadomościach to może prawda, po kij zakładasz do tego temat? chciałbyś żeby w trudnej chwili ktoś o Tobie pisał na forum robiąc z tego sensacje? myślenie nie boli
|
|
kapucynska ?
|
|
Przejdz sie do biblioteki na dlugiej... Tam jest mnostwo ksiazek zwiazanych z tym tematem...W Łomży przeciez marketing popularny, ja osobiscie nie radze szukania w internecie prac na ten temat, bo jesli cos znajdziesz to nigdy nie masz 100% pewnosci, ze to prawda co pisza...
|
|
Witam wszystkich :) Interesuje mnie temat opłaty za zapowiedzi w Łomży. Byłbym wdzięczny za info dotyczące zapowiedzi w Parafii Krzyża Św. Z góry dziękuję :) i Pozdrawiam
|
|
Zgadzam się Pan Kamiński jest dobrym kamerzystą. Sam chciałem Go wziąć na moje wesele ale niestety miał już zajęty termin. Tak więc wziąłem Prokadr z Białegostoku. Organizują i nagrywają koncerty więc są profesjonalistami. Od początku do końca to my decydujemy jak co ma wyglądać więc jest ok :) Pozdrawiam :) Kontakt jest na necie
|
|
Wystaw na allegro bo w komisie Cię okantują. Dają grosze a sprzedają za konkretną kaskę. Nie bądź naiwny. Albo allegro albo ogłoszenie w bezcennej lub coś pokrewnego. Powodzenia
|
|
stadnina w kisielnicy
|
|
Byłam kiedys na takiej terapii, musze przyznac, że podchodziłam do tego sceptycznie, ale już po pierwszej wizycie, zmieniłam zdanie. Jest rewelacyjnie. Niby tylko misy, dzwieki, ale efekty piorunujące!!! Takie uczucie pełnej ciszy, odprężenia, zero napięc. Mnie zdecydowanie pomogło. Byłam na tym w Warszawie i z chęcia wybrałabym sie w Łomży jeśli ktoś też robi tam masaże. Jeśli coś wiecie podeślijcie namiary. Dzięki
|
|
Czy zgadzacie sie ze dzisiejsza matura z wosu byla trudna strasznie duzo zadan ,tekstu tez nie bylo malo trudne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |