Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jest za Łomżą w woj. mazowieckim? |
polecam dr.Głuszkoskiego tylko seniora, nie juniora, junior troche zawala sprawe, facet zna sie na robocie, jest okej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jest za Łomżą w woj. mazowieckim? |
Moze mi ktos udzielic informacji na temat toru kartingowego bo podobno powstał jakis na ulicy poznanskiej? Jak ktos posiada jakies informacje o cenie i dokladnej lokalizacji to bym prosil. Dzieki z góry. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
MASZ RACJE PYSIA
|
|
to sie w pore obudziles... tu masz i cennik i adres. a nastepnym razem poszukaj zamiast zakladac kolejny temat... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=121809&t=121809
|
|
HENRYK POSWISIAK
|
|
Może ktoś z was wie jak w Mozilla Firefox ustawić stronę startową? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdr.
|
|
dzieki za konktetna odpowiedz, adres ten sam i poszedl z gmial a z wp nie, Smart73 - jak masz gadac glupoty to milcz lepiej, mialem problem to sie spytalem
|
|
Siemanko szukam pracu na temat ''Komunikacja marketingowa metody'' ale w google pod tym chasłem cały czas znajduje mi książki o takim tytule czy ma ktoś z was coś takiego?? Proszę o pomo i dzięki z góry.
|
|
wiem ze fajna dlatego chce sie dowiedziec co to jest tzn tytul Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
martina8424 to ty dzieciaku zajmij sie soba a w wiadomosciach nic takiego napewno nie mowili bo to nie prawda wiec nie mogli ty moze cos zastychnelas i reszte sobie dodatas ZAJMIJ SIE SOBA WOLE CZYTAC POSTY O PILCE CZY POLITYCE NIZ TE KTORE TY ZAKLADASZ NIE MASZ NIC MADREGO DO ZAPYTANIA TO NIE PYTAJ WCALE
|
|
Chciałbym się poradzić w jednej sprawie, a mianowicie jak przy zmianie adresu pozostać w dotychczasowej Parafii. Podoba mi się dotychczasowa Parafia tj. Parafia Krzyża Św. i chciałbym w niej pozostać. Czy jest taka możliwość? Dziękuję za odpowiedź.
|
|
A co, nie umieli? :P
|
|
dementuje, że sponsorem będzie hotel Gromada rudy błazen z druhem
|
|
moze jeden i drugi "wyszł" sie przewietrzyc; D
|
|
IzzyRajder zgadzam się z tobą całkowicie że ino Ojcowie kapucyni nam zostali nigdy nie słyszałam ani jednego złego słowa na ich temat,a tym bardziej żeby samochód rozwalili jeżdżąc po pijaku albo dziecko zabili, kurcze ja nawet nie wiem czy kapucyni mają jakieś auta? Pozdrawiam
|
|
chłopaki z mińska szaleją ;PPP teraz ciężko wyłapać jakieś blachary 20 letnim bmw :D lansują się czymś innym ;D Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Moim zdaniem sprawa jest prosta.Doigrał się gościu i tyle.Jeździć trzeba umieć a nie tylko pedał gazu wciskać i zmieniać biegi.Przecież on tę drogę bardzo dobrze znał i wiedział,że wyskakując zza zakrętu będzie miał wzniesienie a kawałek dalej dwa skrzyżowania.Nie pomyślał co by było gdyby wyjechał mu traktor z jakąś maszyną rolniczą?Wtedy to ich by nie było na tym świecie.Dziwi mnie tylko bezmyślność kolegów którzy z nim jechali.LUDZIE!!!!!!MYŚLCIE TO NAPRAWDĘ NIE BOLI!!!!!!!!!!A dla sprostowania dziewczyny miały-dwie po 17 lat jedna 19 i jedna 20lat.
|
|
hahaha...jestes smieszny "zarabiać!" ( ! ) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ja nie pamiętam ile dawałam ale wydaje mi się to powinno byc ile dasz tyle będzie choc niektóre parafie mają cennik i to zależy od proboszcza.My daliśmy 100zł. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
porownaj je z cenami sieciowek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |