Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu nas śledzie wyoutowali |
echhh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu nas śledzie wyoutowali |
:)
|
|
wojska polskiego
|
|
|
|
|
|
|
|
co sie dzieje na ulicy piłsudskiego obok stokrotki??
|
|
Autor: MasaViV (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-04-08 09:08 Do osób,które zaliczyły MS: Jakie warianty odpowiedzi częsciej wybieraliscie: Tak lub Nie czy Raczej tak lub raczej nie ? JAk będziesz odpowiadał dużo raczej nie raczej tak to wyjdzie że jesteś mało zdecydowany:) Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Ja w tygodniu byłam na Małachowskiego. Porównywałam ceny do canona i w sklepie zaproponowano mi cenę ok. 150 zł a na allegro znalazłam za 119. Te 150 zł to po uprzednim negocjowaniu ceny. Tak więc może warto zerknąć również w internecie. Nawet po doliczeniu kosztów przesyłki jest taniej. Powodzonka:)
|
|
hahahahahahahaha Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
thug nie wiem czy cos znajdziesz ja tez szukalem ale nic nie moglem znalezc
|
|
O lol jesteś na starce w Mechaniaku potem jak kończy się runda w mechaniakui jadą chłopaki gdzieś indziej na inne umówione miejsce to wsiadasz w swuj samochodzik i zanimi i problem z głowy.
|
|
Wnioskując z treści i poziomu Twoich wypowiedzi , to zapewne w Twoim ojcu P@wcio.Co Ty bierzesz ?, że takie wizje , nie mające żadnego związku z Tą dziewczyną roztaczasz ? :)))))...kompletne bzdury piszesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |