Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ambasador mówił, że katastrofę Tu-154 przeżyły 3 osoby |
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki,Erotyka od 18 lat.ZAPRASZAM:!! http://freewors.freetzi.com/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ambasador mówił, że katastrofę Tu-154 przeżyły 3 osoby |
ja niewiem jak można wypowiadać się na jakiś temat nie mając zielonego pojęcia o sprawie. tyle co ja wiem to była zła pogoda (padał deszcz) i chłopak poprostu nie zobaczył samochodu ale moze być wina dziewczyn które zamiast zjechać do krawędzi to sobie ustały na środku pasa i niech się dzieje co chce. Wiem co nieco o sprawie, ponieważ widziałem to na własne oczy a nie jak połowa uczesników tego wątku niewie co się wogóle działo. ciekawe jak ty byś zareagowała ,,julcia77'' jak zjeżdżasz z górki a ci tuż przed nosem samochód ustał PRAWKO OD 30 lat ŚMIESZNI JESTEŚCIE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mysle ze pierwsza gielda niebedzie duza . Chociaz reklama na lomzy byla niezla. nastepne napewno beda wieksze niech tylko kazdy sie dowie....
|
|
leman tak samo sadze a ta cala julcia77-mistrzyni kierownicy i jej madrosci hahaha... przykre
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wypadek samochodowy to najbardziej nie spodziewana śmierć ... a często jeżdżę to drogą ... wielki smutek [*]. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
będą w maju
|
|
Co to za bzdury? Najadłaś się czegoś? Nasza napisał(a): > > Miastu bardzo zależy na wariancie II bo leci po granicach > miasta i automatycznie staje się jedną z ulic miasta które ma > problemy już z ruchem pojazdów , BZDURA. Obwodnica jest planowana jako droga klasy S z dostępem tylko w węzłach. Nie może stać się z tego powodu ulicą miasta. Drugi powód jest taki, ze obwodnica będzie biegła POZA miastem. Łomża ma ujemny przyrost naturalny, a rozbudowa przestrzeni miejskiej to tylko budownictwo jednorodzinne. Nijak to się ma do ewentualnego wchłonięcia obowdnicy przez "miasto" na dodatek w tej wersji > obwodnica przebiega tuz pod hotelem na FADOMIE co też nie jest > bez wpływu na przebieg tej obwodnicy. Jak wyżej ---> dostęp tylko w węzłach Nie przeszkadza to > natomiast nikomu ,że biegnie przez środek osiedli > mieszkaniowych. Polecam lekturę ustawy "prawo budowlane" i rozporządzeń Ministra Infrstruktury. Są odpowiednie przepisy regulujące odległość budynków i inne wymagania w zależności od klasy drogi. Jeśli na planowanej trasie obwodnicy jest jakieś osiedle ( wskaż je) to w razie wybrania tego wariantu ta część mieszkańców, która ponosiła by ujemne konsekwencje będzie wysiedlona Nie przeskadza ż a wręcz jest ukrytym > skrzetnie faktem , że w przypadku wersji dwa obwodnica w > krótkim czasie nie bedzie jedną z ulic miasta a napewno juz > tak się stanie po powiększeniu Łomży. a) dostęp w węzłach b) Łomża jeżeli się powiekszy to "na papierze", realnie to miasto wymiera, staje się enklawą emerytów Wówczas obwodnica będzie > w samym meiście a to już bardzo ciekawe. Jeżeli stanie się cud i Łomża zacznie się rozwijać to Twoja wizja może się ziścić w roku 2050. Jeżeli uważasz, że to "bardzo ciekawe" wybierz się do np Warszawy, Wrocławia, na Śląsk gdzie wewnętrzne pierścienie obwodnicy rozprowadzających są klasy S i są " w samym mieście". Wychylenie nosa poza łomżyńską małomiasteczkowość naprawdę poszerza horyzonty myślowe... W wariancie I > obwodnica nie powoduje żadnych utrudnień , ani nie biegnie > przez zadne tereny zamieszkałe , i mimo upływu lat będzie to > obwodnica. I tu jest właśnie problem który bardzo koliduje z > interesami wielu osób. > Od czasu przystąpienia do UE wiążą nas dyrektywy środowiskowe, i budowanie przez Park Krajobrazowy Doliny Narwii, przy istnieniu alternatywnych wariantów naraża nas na finał taki jak w przypadku obwodnicy Augustowa. Efekt znamy. Dla osób, które interesują się infrastrukturą i przepisami polecam: www.siskom.waw.pl http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=45 --> tu jest wątek o obwodnicy Lomzy
|
|
czy ktos mi powie jaki polski serwer obsluguje poczte do usa, z wp takiej poczty nie poslesz, to samo z onet.pl
|
|
Do osób,które zaliczyły MS: Jakie warianty odpowiedzi częsciej wybieraliscie: Tak lub Nie czy Raczej tak lub raczej nie ?
|
|
gmail Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
oj, nie zgodze sie "Kto wraca z Jeziorka w nocy 180 km/h? 30-letni faceci? Kobiety? Kto wyprzedza na podwójnej ciągłej Oplem Astra z 1957 roku? 30-letni faceci? Kobiety?" tez kierowcy powinni byc badani psychologicznie. Mozna miec wiosen 60 i byc debilem. Pozdr.
|
|
i jak giełda ???? był ktoś ?? proszę o opinie:) pozdrawiam Wasz Kajetan
|
|
Niezłe, z wp nie poślę emaila do USA! Napisz dobry adres, a poślesz wszędzie, byle skrzynka odbiorcy działała prawidłowo.
|
|
Pamiętacie tego skur****na ,który przejechał dziecko na przykoszarowej? Miał ok.30stki ... Wiek nie ma wspolnego z rozsądkiem i brakiem wyobraźni!
|
|
przedszkole nr4 ma grupę żłobkową. ul. spółdzielcza
|
|
|
nie sluchaj jak nie pasuje tylko potem nie ******* ludziom ze sluchasz techna bo nawet nie wiesz co to jest
|
|
gdzies na szosie do męzenina 3
|
|
Łączymy się w żalu z rodzinami czterech młodych dziewczyn......(*)
|
|
kubus_puchatek temat już założony był.
|
|
niemożliwe :D gdzie relacja ??
|
|
GRATULACJE!!! Ł K S ! Łomża! Wszyscy na mech z LECHIĄ.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki i Erotyka. Serdecznie zapraszam:!! www.freewors.freetzi.com
|
|
Dzieki... Qurde myslalam, ze jak teraz sie zorientuje to jeszcze "zalapie sie" z dzidzia do zlobka, ale najwyrazniej musze sie sprezac... moze gdzies jeszcze jest mozliwosc przyjecia dzidzi do zlobka, ale musze pochodzic.W kazdym razie dziekuje za pomoc. Moze jednak jakims cudem uda sie "zalapac"... :-( "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
logic86 on UCIEKŁ Z MIEJSCA WYPADKU NIE UDZIELAJĄC POMOCY rozumiesz !!?? Takiemu powinni od razu łeb na pieńku uciąć i mysle,ze kazdy sie ze mna zgodzi !
|
|
w Czarnocinie jest ktoś, tylko nie mam namiarów ;( ale bryczke ma eleganckom chyba Krzysiek Kowalewski sie nazywa możesz podjechać to w nowym domku pod koniec bedzie wsi
|
|
http://www.dermal.pl/main.html polecam ten osrodek dermatologiczny, robia tam zabiegi ja z nich korzystalam i jestem zadowolona:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |