czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie dostaniemy się do gazoportu?

ul. długa 17 PAF operator pocztowy i agencja tłumaczeń
tłumaczenia w 60 jezykach swiata
polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie dostaniemy się do gazoportu?

Dzięki za wszystkie posty:-) Co do szkółki w rogieniach to dwa lata temu mi "trochę" podpadli sprzedając inne rośliny niż chciałem ale szkółkę za Śniadowem na pewno odwiedzę.

No wlasnie ja mam podobne informacje co Ty.... wredne babsko jakies upierdziela kazdego ;/ ale podobno mozna pisac odwołanie i zdawać w warszawie...

Dobrze że wsrod forumowiczow sa jeszzce uczciwi ludzie. Slam - chodzilo o te że kluczyki znaleziono na Kruczej

jest w kołakach i rogienicach wielkich

u mackiewicza mozesz kupic a powiedz ile chcesz dokaldnie tej kostki wieksza ilosc czy palete max 2

No nick masz fajny. zly_czlowiek to chyba coś oznacza. Może staraj się o pracę w Straży Miejskiej to nie będziesz odbiegał od tematu, bo moim zdaniem gdyby przyszło każdego podsumować, ocenić i za jego pracę mu zapłacić to byś z pewnością miał niewięcej jak podstawowa krajowa, a skoro jestes w tym dobry to pewnie statystykę znasz ile by ci się należało. Mam do nich 5 minut piechotą. Na mieście widzę ich też dość często, lecz spróbuj zadzwonić w sprawie interwencji jakiejkolwiek od godziny 15:00. W większości żadnej łączności nie masz, bo wsumie po co? Najlepiej wychodzi chwyt na fotoradar. Może by tak pracodawca zwrócił uwagę na działanie i pracę podopiecznych i odliczyłby koszty eksploatacji i czasu rozstawiania radaru. Myślę, że panowie by się pozwalniali, bo to by ich przerosło. zly_czlowiek proponuję kandyduj w następnych wyborach. Jeśli ci się uda to inni cię podsumują, bo ty robisz to wyjątkowo zajefajnie. Pozdrawiam i bez urazy.

Ale debilizm w tej łomży hehehe,dobrze że jeszcze się nie zaraziłem.Po dłuższej przerwie tak poczytałem kilka tematów na forum i stwierdziłem że nie ma co się udzielać nawet wtedy kiedy ma się coś do powiedzenia.a co do tego tematu myślę że został źle rozegrany ogólnie przez wszystkich,połowa powinna się wstydzić,z gansem nie ma co się kłócić,nawet z nim się zgadzam w pewnych kwestiach ale chłop nie ma żadnego politowania ani kultury osobistej wykorzystując do tego forum gdzie nie pokaże nikomu swojej mordy i nikt nie będzie go wytykał palcami,jednak wszędzie należy mieć ten szacunek który jest bardzo ważny w dzisiejszych czasach,żeby każdy szanował ludzi nie było by nawet czegoś takiego jak samobójstwa młodych głupiutkich nastolatek w dodatku słabych psychicznie tak jak jeśli chodzi o innych ludzi.każdy na swój sposób jest wszystkiemu winny temu co dzieje się w naszym otoczeniu bo niestety wszechobecna jest bezmyślność i głupota która z czasem w moim odczuciu się zwiększa albo ciągle jest taka sama albo to ja dorastając wszystko wyłapuje,nie wiem i nie będę filozofował.tej marty tak się uczepili bo widocznie dawno nie było nowej sensacji w łomży,a zamiast tracić czas na wypisywaniu głupot na forum to zajęlibyście się czymś dochodowym np aby potem nie narzekać że ma się mniej niż ci strażnicy miejscy do których przyczepili się w innym temacie.głupia ta mentalność w tym mieście,nie podoba mi się,chociaż nie wiem jak jest w innych miastach.

Prezydent musi odpowiedzieć dokładnie
cz cz, 10 kwietnia 2008 11:12

dokładnie chodzi mi o granitowo sory za pomyłke

Witam, czy ktos sie orientuje, na jakim odziale sie leczy na grype załadkową w naszym łomzyńskim szpitalu

Masz racje,skaranie z nimi.

Dlaczego stary most jest zamknięty? ktoś wie co się stało?

bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi

to sa migi 29 kilka razy w miesiącu prowadzą loty patrolowe czy jakoś tam ;) jak niema chmurek można se nawet po ogladać oooo hehe !!

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

szamponetka to dobry pomysł. Sądzę też, że w dobrym salonie fryzjerskim też warto poprosić o poradę

PEKUKI :-) Jak opowiem o tym w instytucie, to mi nikt nie uwierzy!!!

Nie polecam odwołania-to nie polecam!
kolega sie odwoływał i Pani psycholog wprost powiedziała: Jesli jakis psycholog stwierdził ze Pan sie nie nadaje to ja nie moge powiedziec po 2 tygodnich ze pan sie teraz nadaje i nie wystawie pozytywnej oceny.
A zreszta takie odwołanie bedzie sie ciagneło w twoich aktach.

ooo to superrrr jak by wkońcu cos wypaliło konkretnego u nas ;P może Raptowny przyjedzie ;D

[*] wiek na kierowcow jest zdecydowanie za mlody, a na kursach nie ucza jak sie zachowac na drodze, mlodzi kerowcy chca sie wykazac jacy oni sa dobrzy, ciekawe w jakim wieku byl ten idiota z tego drugiego samochodu,teraz bdzie mial na sumieniu cztery osoby,powienni zabrac temu h.owi jeba..mu dozywotnio prawo jazdy.Pewnie znow sie znajda na forum osoby co powiedza ze to wina tira.

Nie ma co się gorączkować. Stanowiska są już zaklepane. Jeszcze nie słyszałam, żeby w budżetówce ktoś "z ulicy" dostał pracę.

ten debil miał 19 lat a z poloneza nic nie zostało widziałam ten wypadek masakra.Prawo jazdy powinno byc od 25 lat a nie od 18 bo taki dostanie samochód od tatusia i sie buja jaK BY MIAŁ CZYM.
Jaki to szok dla rodziców stracic na raz trzy córki

Może nie koniecznie podwyższać wiek, ale na pewno wprowadzić obowiązkowe badania psychologiczne.

oki, chyba każdy może się pomylić, co? :) Ja podkreślałam, że nie jestem tego pewna.

wiek raczej nie ma nic do tego... tylko głupota, bezmyślność i chęć popisania się przed kolegami czego to się nie potrafi zrobić samochodem. [*]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org