Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawa sprawa z Egiptem, co? |
O każdym zakładzie można tak napisać ;-) Ja co prawda napełniałem tylko klimę u tego Pana ale wiem z doświadczenia ze KAŻDY mechanik kombinuje jak zwiększyć koszty swojej usługi jedni wala badanie komputerem inni wymyślają dodatkowe "przy okazji" wymiany takie jest życie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawa sprawa z Egiptem, co? |
Zwyczajne loty patrolowe, standardowe procedury. Patroluja strefe przygraniczna. ADALL
|
|
Gorzej że pewno zatrudnią emerytowanych funkcjonariuszy aby mając 45 lat w domu się nie nudzili i do ,,skromnej" emeryturki cos dorobili.
|
|
Czy wiecie coś może na temat studium kosmetycznego w Łomży? Wiem, że jest na Legionów naprzeciwko Farmala. Chciałabym wybrać się do takiej szkoły ale nie wiem czy jest tam konkretny poziom, czy kończąc taką szkołę będę umieć jedynie wypiłować sobie paznokcie. Czy to jedyna taka szkoła w naszym mieście? rudy błazen z druhem
|
|
Zaczales od wzrostu -najpierw ty wykaz dane :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
i o autach z f1 tylko o łomżyńskich autach
|
|
Oczywiście nie 24.07.08r. Tylko 24.05.08r. Sorry za pomyłkę. Wszyscy jutro na stadion.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |