Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
może oczy sie troche pootwierają. |
Chciałabym sie was poradzić skąd mogę wytrzasnąć baterie zurzyte? z góry dziękuje za informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: może oczy sie troche pootwierają. |
Zgadza się. Wiem, że to moje niedopatrzenie. Ale tak jak napisałem wcześniej - usterka była tak banalna, że dało się ją zdiagnozować za pomocą zwykłej próbówki 12V w ciągu minuty. Nie życzyłem sobie, żeby diagnozowali mi usterki za pomocą komputera, a od poważnego warsztatu wymagam choć ułamka fachowej wiedzy aby domyślić się, że chodzi o rozrusznik bez komputera. Ten chyba taki nie jest :/ Oznaczało by to, że koszt każdej naprawy w tym warsztacie zaczyna się od 150 zł. Nawet przysłowiowa wymiana żarówki. Musieli by najpierw podłączyć komputer, żeby się dowiedzieć, że żarówka nie działa. Jest to totalny bezsens i brak jakichkolwiek kompetencji. A dodatkowo kto kasuje wszystkie błędy, których ponoć było bardzo dużo, nie robiąc nawet wydruku, ani nigdzie tego nie zapisując. To już "profesjonalizm" pełną gębą. Możliwe, że nawet nie podpięli tego samochodu do komputera, tylko znaleźli naiwniaka co wierzył w ich profesjonalizm i to wykorzystali na moją niekorzyść. W każdym razie czuję się oszukany i nikomu już tego warsztatu nie polecę. Drogie ceny usług to jedno, ale robienie z ludzi idiotów to drugie. Mam nadzieję, że zmotywuje to kogoś do nie wybrania tego warsztatu. Pozdrawiam
|
|
lubi ściągać i każdy ma na inny temat, np- 1 na złote myśli, drugi na kawały, trzeci mądre zwroty grzecznościowe, następny jak się zachowywać kulturalnie np w kinie, w teatrze , itp. to dobra sprawa radzę popróbować a zacząć można od zachowania na forum.
|
|
Tak, zgadza się. Chodziło o hotel "Bristol".
|
|
pochodź po śmietnikach,na pewno coś znajdziesz
|
|
Kokosz: Nie denerwuj się. Założyłeś temat "wrażliwy" dla kościelnych. Mnie nie raz tak potraktowano, a nawet gorzej kasując posty zupełnie. I tak należy docenić administratorów tego portalu, że dość mocno opierają się kościelnej cenzurze. Jednak portal 4lomza ma swojego smutnego cenzorka kościelnego. Może nim być "ksiądz" jako ksiądz, albo jakiś Kmicic czy inny Jarota z Kołakiem. Jest mi żal owego smutnego cenzorka, który pilnuje tego forum, jak żebrak kościoła... Ten smutny cenzorek budzi litość ze względu na swoją naiwność, przerażenie przed cywilizacją i rozumem. Ale próżne są jego starania.... Wyrazy współczucia, smutny cenzorku 4lomza. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
zmien z nike na reeboka, powaznie.
|
|
Znam ten zakład i popieram Twoją opinię. Zajechałam tam kiedyś (jeszcze był stary budynek) i poprosiłam o wymianę klocków hamulcowych. Jak odbierałam samochód Pan policzył sobie za klocki i za szczęki więc pytam dlaczego skoro prosiłam tylko o wymianę klocków, no i oczywiście śpiewka że już zdarte itp. Jak poprosiłam aby mi je pokazali to stwierdzili że niewiedza teraz które to bo rzucili na stos. A tak na marginesie szczęki wymieniałam ok 2 msc. wcześniej. Ale widocznie panowie stwierdzili że skoro kobieta to zapłaci za wszystko co jej powiedzą. Kłótnia była niesamowita, właściciel nawet mnie straszył że jak nie zapłacę to oni mi włożą "stare" i wezwą policję i lawetę bo samochód w takim stanie nie powinien sie poruszać po drodze. Jednym słowem - nigdy więcej nie pojadę do ww zakładu i innym również odradzam. Obecnie wszystkie naprawy wykonuję w Auto-Oil na Sikorskiego i jestem bardzo zadowolona. Ceny są ok i na każdą usługę dostaję fakturę. Polecam.
|
|
starszych rocznikow? 3/4 z nich nie zaliczy fizolki, jak nie wiecej
|
|
Rogienicach Wielkich przed Małym Płockiem - tam nie maja tak duzych drzew tylko sadzonki, i szkolka nalezy do nadesnictwa Łomża, mowimy chyba o tym samym
|
|
A rozbiję to jeszcze jak wygląda dzień roboczy przeciętnego strażnika: 1. Jedno wykroczenie dziennie 2. Jeden mandat na 2 dni! 3. Jeden odebrany telefon na 10 dni! W dodatku jeszcze raz podkreślam, że 80% z tej statystyki to fotoradar i złe parkowanie. Gdyby to skorygować to wyszłoby faktycznej pracy mniej więcej tyle: 1. Jedno wykroczenie na 5 dni 2. Jeden mandat na 10 dni 3. Jeden odebrany telefon na 10 dni! Przecież ta Straż kosztuje nas uśredniając min. 7-8 tys. zł netto na strażnika (średnia płaca załóżmy tylko 3 brutto + narzuty i trzynastka to wychodzi spokojnie 4 tysie na miesiąc. A dodatkowo utrzymanie, biura samochody i ich eksploatacja, mundurówka itp.). Czas z tym skończyć Prezydencie i jego zastępco. Bezlitośnie rozliczymy Was w najbliższych wyborach! Choć ja nigdy do Was ręki nie przyłożyłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |