czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
トピック: Czy wszyscy zapomnieli ze Polacy najofiarniej ratowali Zydow? + Klamstwa G

Jeśli masz zamiar iść na kurs polecam gruszfelda na bernartowicza,spokojni,wyrozumiali instruktorzy i w ogóle ekipa ośrodka która chce i umie nauczyć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: トピック: Czy wszyscy zapomnieli ze Polacy najofiarniej ratowali Zydow? + Klamstwa G

jw

Re: トピック: Czy wszyscy zapomnieli ze Polacy najofiarniej ratowali Zydow? + Klamstwa G

wszystko drożeje :] skad to zdziwienie

Takos

pierwsza wizyta 100 zl potem 70 zl.

Pan Tadeuszek firma LAS VEGAS ale nie w HOLYOOD lecz w dawnym WZGS w Łomży, lub Cwalina w Nowogrodzie na ul. Łomżyńskiej wiz a wiz cmentarza.

Do "nula78"

Nie porównywałem tu ceny obiadu do zarobków.. tylko do innych restauracji tego typu. "Ja jak Ja" dobrze powiedział, jeżeli ktoś zarabia 700 zł to nie chodzi do takich restauracji. Do "Dran". 30 zł za obiad dla jednej osoby to I danie i II. Dla mnie osobiśćie to jest normalny obiad, ale jeżeli dla Ciebie jest to za dużo to jest Twoj problem:) a dla śmiechu powiem, że są restauracje gdzie kawa kosztuje 20 zł.... tam to są dopiero ceny:)

pzdr:)

ja polecam DOMEL uwiezcie mi tez jestem zlotowka lubie dobrze i tanio zanim to zrobilem objechalem wszystkie firmy w lomzy i okolicach nie bede pisal jakie kazdy bedzie kojazyl i w domelu jest moze drozej od innych ale ten plastik jest duzooooo leepszy okna sa lepszej jakosci.A po zatym nie wymieniamy okien na 5lat tylko wiecej wiec to sie oplaca polecam bardzo

A ja w Orange płacę abonament 12 zł i mam 42 zł do wygadania. Mi wystarczy i jestem zadowolony. (Zaznaczę że jestem klientem Orange, kiedyś Idea od około 8 lat, stałych klientów traktuje sie inaczej) :):):)

dzie narkoman po pustyni. Nagle zauważa zakopaną w piachu amforę. A że spragniony był to z nadzieją wyciaga zatyczkę. Ale zamiast kropli wody z butli wyłazi Dżin i zagaduje do narkomana:
- Masz trzy życzenia!
Narkoman bez zastanowienia:
- Daj mi i sobie po działce! Zapalimy!
- Dobra, proszsz...
Zapalili.
Dżin nieprzyzwyczajony, schował się z powrotem do amfory, ale po chwili wychyla się niezdarnie i mówi:
- Dawaj drugie życzenie...
- Daj jeszcze raz to samo - odpowiada narkoman. - Dla mnie i dla Ciebie!
- Dobra. Proszsz... Chociaż mógłbyś wymyśleć coś mądrzejszego.
Zapalili. Dżin znowu schował się w butli. Trochę trwało zanim znowu z niej wylazł:
- Dawaj trzecie życzenie... Tylko pomyśl najpierw, bo to ostatnie...
- Trzeci raz to samo! - ordynuje narkoman. - Dla Ciebie i dla mnie, a co... raz się zyje...
- No mądry to Ty nie jesteś - mruknął Dżin, ale spełnił i to życzenie.
Zapalili, podumali, Dżin z powrotem wlazł do amfory. Mija godzina, dwie. Dżin wyłazi z butli:
- No dobra.... Dawaj czwarte życzenie....

Dobry gajer to koszt około 1200 zł (np. Vistula, marynarka i spodnie).

Pewien człowiek kupił papugę od pewnego marynaża. Pech chciał że papuga strasznie kleła. Poszedł do weternynarza i przedstawił sprawę. Ten pomyślał i oznajmił. Wsadz pan papugę do worka, workiem 3 razy o scianę papudze sie w głowie poprzewraca i przestanie kląć. Jak kazał tak zrobił, wyciąga papuge a papuga:
- Ja p......le ale sztorm.

Pewne małrzeństwo zwiedza przodujący PGR. Rolnik oprowadza ich i opowiada. Ten buchaj to samiec rozpłodowy, jednego dnia potrafi 5x. Żona do męża - A widzisz !!!!. Idą dalej. Rolnik znowu. Ten buchaj to potrafi 10x dziennie. Żona do męża z wyrzutem - A widzisz !!!!. Idą dalej. Rolnik tym razem. Ten buchaj to rekordzista, Potrafi 15x dziennie. Żona po raz kolejny do męża z wyrzute - A widzisz !!!! Mąż nie wytrzymał i pyta sie rolnika. - Panie ten byk to te 15 razy to z jedną krową. Ten mu odpowiada. Panie a skąd. Mąż do żony z satysfakcją. - A widzisz !!!!!!!

Więc drogie panie nie miejcie więcej wyrzutów w stosunku do swoich mężów :):):)

a po co ci jakis vistula <haha> idz na przeciwko baku rozowego jest zklep duzy wybor wszyskiego a za 120 kupisz dobry gajer pantofle i skore

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ja jestem "świeżo" po wymianie okien a należe do tych klientów wymagających - polecam firmę Plastixal z Piątnicy sami produkują i mają własne grupy montażowe. Na okna czekałem 12 dni, a co do ceny to napradę niedrogo- okna 6cio komorowe w cenie 5cio komorowych i nie jakaś tam chińszczyzna tylko GELAN - o reszcie zalet polecam internet(sam też tak zrobiłem)

Kolejny zarzad idiotow ktorzy nie maja pojecia o pilce. I ciekawe koga teraz wezma i kto tu bedzie chcial przysc? chyba pana Heronima Lade z Perspektywy.

gans jesteś tragiczny! Taki jesteś mądry to postaw się na miejscu jej rodziny! Kretyn!

Słuchajcie jak o coś pytacie to piszcie z jakiego województwa jesteście!W każdym wojewodztwie jest troche inaczej...
Becia gdzie masz test? W Białymstoku ?

Nie chce mi się specjalnie z drugiego końca Łomży jechać, żeby zobaczyć czy są, poza tym może ktoś na forum zna inne lepsze miejsce.

Na Piłsudskiego 6, przy Eldomie jest kardiolog, nazywa się Szymczak. Nie trzeba sie umawiać na wizytę. Kosztuje ona 150 zł razem z usg serca. Tel. 603226621

- Z klubem pożegna się od 3 do 5 zawodników – mówił Gołaszewski.
Prezes nie chciał zdradzić ich nazwisk, ale zapowiedział, że w ich miejsce do drużyny ma dołączyć dwóch - trzech lepszych.
- Prowadzimy rozmowy z dwoma zespołami o podpisaniu umowy, abyśmy mogli korzystać z ich zasobów kadrowych – wyjaśniał.
Wypytywany przez dziennikarzy Gołaszewski dodawał, że zespoły z których mogliby pochodzić ci „lepsi” piłkarze są z I i II ligi, a piłkarze którzy mieliby odejść z drużyny grali w ostatnich meczach

lks.4lomza.pl

3km w jedną 3 w drugą to już jest 6 (pomijam fakt, że Łomża ma więcej). Nie widzę sensu chodzenia gdziekolwiek, bo może się okazać, że jakiś lepszy optyk jest bliżej.

Może to będzie asfalt :) xD

Na Wyszyńskiego przyjmuje dobra kardiolog. Telefon: 603947033.
Nie pamiętam ile bierze za wizytę, ale z usług jestem bardzo zadowolony. Polecam.

pewnie skrot od nazwy Zambrow, co? To trzeba miec dauna aby sie nie domyslic. Jezeli sie to wam nei podoba to po co sie wypowiadacie na ten temat, nie wiesz nie masz informacji to po kiego ch**a piszesz ? Tak bardzo bawi was offtop?

Na bardzo duży plus zaliczają się chłopaki z UPS naprawdę zero zastrzeżeń współpracuje się z nimi bardzo dobrze miła obsługa .Dostarczają do mnie do firmy już ponad rok przesyłki i nigdy nie było z nimi nie porozumień.Minus i to duży dla DHL nie da się z nimi wcale współpracować

Echo serca, test wysiłkowy, jakieś choltery albo "h" (nie wiem jak sie pisze). Ogólnie nie wiem wszystkiego. Najlepiej zadzwoń i sama się dopytaj :-)

a jak sie sprawuje firma ''DPD- nie wiem czy dobrze napisalem'' jakie sa opinie na jej temat i gdzie najblizej sie znajduje, a z dhl czemu nie da sie wspolpracowac? towar przychodzi zbyt pozno?

dziekuje za ww opinie i licze na wiecej

Propozycja nie do odrzucenia: Most Hanki Bielickiej hahaha

Niech prezydent przeczyta i przyjrzy sie
http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=189016&scroll_article_id=189016&layout=1&page=text&list_position=1

tyle sobie licza za diagnoze i to ich sprawa, twoja wina ze sie nie dowiedziales przed faktem

Kokosz:

Nie denerwuj się. Założyłeś temat "wrażliwy" dla kościelnych. Mnie nie raz tak potraktowano, a nawet gorzej kasując posty zupełnie. I tak należy docenić administratorów tego portalu, że dość mocno opierają się kościelnej cenzurze. Jednak portal 4lomza ma swojego smutnego cenzorka kościelnego. Może nim być "ksiądz" jako ksiądz, albo jakiś Kmicic czy inny Jarota z Kołakiem. Jest mi żal owego smutnego cenzorka, który pilnuje tego forum, jak żebrak kościoła... Ten smutny cenzorek budzi litość ze względu na swoją naiwność, przerażenie przed cywilizacją i rozumem. Ale próżne są jego starania....

Wyrazy współczucia, smutny cenzorku 4lomza.

artooro te informacje powinienes znalezc w ustawie o strazy miejskiej... Poszukaj w google.

Do Grey:
Moglbys opisać troche jak wyglada obecnie MS w naszym wojewodztwie?Chodzą słuchy,że wredne psycholożki są w Białymstoku... ;)

moje maile z onetu tez ida do usa bez problemow. cos musialespokrecic

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org