Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za "Żywot Czeczena". Nareszcie... |
Jedzenie jest niedobre,wszystko na bazie olejow i takie mdliste ze sie jesc niechce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za "Żywot Czeczena". Nareszcie... |
Autor: x360 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 05-04-08 11:19 Mój rocznik ma 3 klasy gim ale to był jedyny taki wybryk. Zwykle są 2. WoW ^^ Mojej klasy prosze wybrykiem nie nazywac;p
|
|
eee tam. pójście tam do gimnazjum odradzam. może plusem jest ta niewielka społeczność, ale dla mnie jakieś to za poważne. widzę te biedne dzieciaki siedzące pod ścianą i zakuwające jak maturzyści. po prostu udziela im się jakaś ulotna atmosfera grubych murów czy coś (?). z liceum to co innego. wcale nie ma mnóstwa nauki, chyba że teraz przy potężnym zakuwaniu wyrabiasz się na marną 4 - to robi różnicę. wtedy zasilisz szeregi zastraszonych uczniów - ale im pewnie wszędzie byłoby ciężko, tyle że mieli chrapkę na 1lo. ale z odpowiednim intelektem na luzie przejdziesz 3 lata ;) ja tak to widzę.
|
|
Ale admin to Frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jakiś czas temu był na Kazańskiej, ale dawno tam nie byłem, więc teraz nie wiem. Słyszałem, że zna się na rzeczy.
|
|
120 zł jak dobrze zapamietałam od osoby...a ile razy w tyg to nie powiem Ci juz..wejdz na www.maxdance.pl albo zadzwonm do Artura całego ktory to prawoidzi 0604 057 388.pozdr
|
|
czy nie odnosicie wrazenia ze ta strona zatrzymała sie jakies 2-3 lata temu? tzn przestała sie rozwijac? prawdopodobnie cieszy sie duza popularnoscia ale juz nikt jej nie udoskonala. prostym przykładem moga byc ogłoszenia w ktorych nie mozna dodawac nawet małych zdjec;/ a i szata graficzna pozostawia wiele do zyczenia. odwiedziłem ostatnio jedna z konkurencyjnych stron nie powiem jaka i uwazam ze pod niektorymi szczegołami bije ja o głowe. uwazam ze ta stronka powinna zaczac sie rozwijac:) ... no ale to moje skromne zdanie. pozdrawiam:) ps. jesli macie inne badz podobne to "słucham":) a jezeli uwazacie ze po co to napisałem itd. to nie piszcie wcale niech zniknie ten post.
|
|
Co myślicie o nowym skateparku w Łomży i czy da się to zrealizować?? Riposta
|
|
a po co kolejny skatepark jeśli po tym na Perspektywie już nikt praktycznie nie jeździ a na strzelnicy powstaje nowy... Dużo lepiej było by żeby powstawały boiska do piłki nożnej, korty itd. rudy błazen z druhem
|
|
trudno ocenić jaki n-l jest najgorszy, bo to zależy od profilu, niektórzy n-le mający tylko podstawy są inni, niż w klasach gdzie mają rozszerzenie, chociaż są wyjątki np. prof. Suchodolska
|
|
widze temat znowu ożył :) ... to sa piekne psy , silne , zrownowazone , kochajace dzieci , posluszne , madre .... - jezeli sie je prawidlowo prowadzi ! to nie jest pies dla ludzi niemajacych pojecia nt. tej rasy to nie jest pies dla ludzi chcacych poszpanowac sobie amstaffy sa jak MEDIAMARKT nie dla IDIOTOW !! pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |