Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wawrzyniec: redaktor czy asystent prasowy |
A nie wie ktoś gdzie można kupić (od kogo) staffika - Staffordshire Bull Terrier (nie mylić z American Staffordshire Terrier) bez rodowodu (dla tych mniej pojętnych, bo widziałem że niektórzy nie rozumieją że pies może nie mieć - bez rodowodu tzn. ludzie mają psa tej rasy ale nie należą do jakiegoś tam związu kynologicznego, czy jakoś tak i nie mogą sprzedawać "czysto" rasowych psów itd.) Prosił bym aby oszołomy i dzieci się nie wypowiadały, dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wawrzyniec: redaktor czy asystent prasowy |
Paragraf 187 Sadysta Wtorek-polski Fałszerze Rise of the footsoldier Fabryka Zła Plac Zbawiciela American Pie_Beta House dużoo by tu wymieniać można.
|
|
A co nie łaska w szukaj zobaczyć ?? Takich postów już jest odciula.
|
|
Dopuki się zostawiało napiwki wszystko było ok tylko się przestało dawać to już obsługa jest nie miła jedzenie jakieś też nie dobre szkoda pieniędzy.Oni myślą że są najlepsi w Łomży a tak nie jest.Dużo ludzi do nich przychodzi to myślą że mogą brać ceny z kosmosu.
|
|
No z dablingiem to bankowo nic nie ma
|
|
irlandia chyba co ?? Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Jeśli kogoś stać na sekwencję to ją zakłada, bo oczywiste jest, że jest lepsza od zwykłej, nie ważne do jakiego auta. Na sekwencji praktycznie nie odczuwasz strat mocy i wiesz, że nigdy Ci nic nie strzeli i będzie działało. Co do tej jakości i ilości to zdecydowanie przesadzasz. Przynajmniej w MakRobie bo nie wiem jak w Kubusiu mają dzienne normy, 3-4 auta na montaż to jest max, a każdy z pracowników ma swoje zadania, wyrabiają się spokojnie. Idź i zobacz na kiedy są klienci teraz umawiani, a sezon dopiero się zaczyna. nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Do szalonego palacza.Sądzę,że na budowę kościoła kasę dają w większości wierni więc na budowę sali lub basenu musieli by dać uczniowie albo mieszkańcy.Jak wierni dają mało na tacę to i kościół budowany jest kilka lat.
|
|
Konstrukcyjnie P10 i P11 to prawie te same auta. P11 były słabiej wyposażone niż P10
|
|
Pewnie zrobią 2 klasy. Co do gimnazjum nie będę sie wypowiadać bo się tam nie uczyłam (i nie żałuję) ale liceum to inna bajka, uważam że 1 LO to był dobry wybór :) A Suchodolska nie taka straszna jak ją maluja, naprawdę da się przeżyć i lekcje z nią i całą resztą , jeśli ma się odpowiednie podejście do życia i nauki :)
|
|
Twój stary remontuje Biedronki .
|
|
82.177.192.235:27038 hasło takie jak było zawsze, czyli hk ;)
|
|
a na co komu admin?? nie podoba Ci się dany temat to nie odpisuj TAKIE MOJE ZDANIE!!
|
|
tam uczą śledzie drogo Najlepiej w ROK w Łomży na Małachowskiego 4
|
|
Wydaje mi sie że teraz jest o wiele głębiej :-) i jest ok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |