piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
F 16 drogi złom.

czarna piz*o. zajebac to mozesz drugą osobe ze swojej rodziny tak jak zrobilas z martą. Pewnie te twoje zaprzeczki to poto by zmylic policje. Nikt nie bedzie płakał za twoją koleżanką wiec daruj sobie tanie teksciki.
Glupią rozbrykana zakochana małolatka co niewiedziala co to jeszcze milosc...Teraz pływa z rybkami !

przyłączam sie do wypowiedzi dzrzewko-_szczescia

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: F 16 drogi złom.

step Up , Honey , Świt żywych trupów , Wredne Dziewczyny xD

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

Ja napisalem pierwszy komentarz na miare dobrego zachowania. Ludzie giną codziennie i nie obchodzi mnei ze to czarnej rodzina bo neiznam ani jej ani rodziny ani zaginionej, ale dalej sie jzu ktos musiał rzucił.

czarna
was chyba do konca pogieło nie pozwole na obrazanie mojej siostry!!!!!!!!!!! My sie tu wszyscy martwimy a jakas glupia malolata bedzie mi tu pisac ze duzo ludzi umiera kazdego dnia.... Kilka słow do "maniaczki" jak bym cie spotkala na swojej drodze to bym cie sama rzucila z tego mostu......

wezcie wy sie pierdolnijcie wszscy w lep jestem z jej rodziny i jej cialo nie zostalo znalesione!!!!!!!!!!!111 a co by bylo jak by wam z rodzinki tak z robil???????? byscie beczeli *****!!!!!!!!!!!! ma dosc waszych pisanych glupot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GŁUPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WY JESTESCIE POJEBANI WSZSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wez ***** spierdallaj!!!!!!!!!!!!!

ten co **** piasal o swoim psie to go sama moge zajebac na twoich oczach!!!!!!!!! ******** JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

to są twoje wypowiedzi i sory dziewczyno ale nie wszyscy jesteśmy pojebani nie wszystkich nas pogięło i zostaw psa (sarkazm) po co to piszesz i po co dyskutujesz skoro dyskusja cię tak powiedzmy denerwuje
ludzie gadają i piszą i będą to robić ale ty możesz sobie odpuścić skoro uważasz ,że inni nie powinni masakra

No tak, makmarc, ciężko... Ja nawet nie próbowałem, zostanę chyba przy tankowaniu ropki. Ale w poprzednich pojazdach miałem instalacje sekwencyjne i było naprawdę rewelacyjnie. O ile z Omegą byłem dwa razy (przegląd po 1.500 km. a potem przełożenie wlewu gazu), to w Vectrze nie zrobiłem NIC przez półtora roku. Nie zmieniałem świec ani przewodów przez około 50.000 km. I z tymi starymi ją sprzedałem, ale kupca ostrzegłem, że już czas na nie.

Boże ludzie porażacie mnie swoją niewiedzą. Zaczynając od początku pozwolenie jest potrzebne na psy z listy tak zwanych "psów agresywnych" co jest gówno prawdą ale dobra. Na tej liście znajduje sie pitbull a nie amstaff dlatego na amstaffa nie trzeba mieć pozwolenia. Po drugie taka jaka jak amstaff t Polsce nie istnieje wszelkie rodowody są zagraniczne.

sala, basen a klechy z czego by czerpały zyski........................musieli by otwierać stacje paliw :-)

Autor: Kamil*** (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04-04-08 21:20

Re: Szamac
Żarty Twoje nie są śmieszne. Lepiej przerzuć sie na ronda. Potem skontempluj strusie jaja. Wiesz dlaczego strusie?

Jeśli chodzi o nowy herb proponuję Hankę Bielicką.

Hahaha... już myślałem,że motyw Hanki się nie pojawi.
W ogóle to proponuję wszczęcie procesu beatyfikacyjnego Bielickiej
Kamil,moze wstaw sobie jej posąg do salonu,będziesz mógł do niej strzelić codzień kilka pokłonów w podzięce za... właśnie... za co??!!

Dobra spoko znalazłem z napisami

milion

Poziom vortalu? O poziomie vortalu decydują jego redaktorzy, a nie użytkownicy FORUM. To dwie, całkowicie odrębne kwestie. O poziomie na forum decyduje poziom jego użytkowników - tego nie zmienisz. Nie wpoisz komuś kultury, znajomości ortografii i zasad interpunkcji. Racjonalnego myślenia tym bardziej.

Riposta

Polecam stronkę, pomogła mi w tej sprawie z pierwszego wpisu:
http://komputery.katalogi.pl/Problem_ze_sterownikami_do_drukarki-t66628.html#post3

Tez miałem problem z hp deskjet 656c. Po jakimś odłaczeniu w trakcie pracy kompa, system zaczął wymagać zainstalowania apolloapollo P2500/2600.

Różnie kombinowałem. Ale najprościej i skutecznie było zrobić tak:
1. Odinstalować wszystko co z drukarką miało wspólnego i odłączyć drukarkę od kompa
2. Ściągnąłem program z już w/w strony [[http://www.softwarepatch.pl/przegladaj/30/HP.html]], ale myślę że mogłem tez zainstalować drukarkę z płyty oryginalnej
3. Uruchomiłem program i w instalacji, kiedy instalka poprosiła o włączenie drukarki podłączyłem ją do kompa i włączyłem. Oczywiście system znowu zażądał apolloapollo P2500/2006 - właczył się kreator. Zignorowałem to i w instalce drukarki nacisnąłem na kolejny krok.
4. Drukarkę mam na USB. Ale program w trakcie rozpoznawania sprzętu drukarki nie zobaczył. to wróciłem krok do tyłu i port USB zmieniłem na USB001. Po tej czynności instalacja dobiegła do końca i drukarka drukuje.
5. Jedyna wada - co ja włączę to system chce tego apolloapollo P2500/2600, ale pomimo tego sprzęt działa.

Nie wyjaśnia co to ten apolloapollo P2500/2600, ale mozna poblem ominąć i system dział.

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org