Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dokonania obecnego Rządu PO |
lol nie ma edycji postów :/ moj email jest w profilu albo jak sie wam nie chce szukac to tu : mistrzu93@gmail.com prosilbym o maila jak ktos chcialby sie przejsc na sale (ja sie chce przejsc z kims) , moge wziac paru kumpli w moim wieku , zalezy mi bardzo na tych saltach , wczesnie robilem na materacu z lozku ale sie robale zalęgły bo pod balkonem leżał to juz nikt nad nim skakac nie chcial , prawie opanowałem FF , jak ktos ma mozliwosc wypozeczenia sali mozemy sie złozyc , walcie na maila ! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dokonania obecnego Rządu PO |
nula78 poczytaj troche to sa chinskie skutery kiedys widzialem artykul (sam nie jezdze nie jezdzilem i jezdzic nie bede skuterem bo mnie to nie rajcuje - wole swoje 4 kolka ;) ). Chinski skuter potrafi peknac (w sensie ze rama) na prostej drodze wiec odradzam. Z cala pewnoscia Piaggio ;) Vespa to klasyka ale droga. Za ta cene cos znajdziesz.
|
|
haha jeden post durniejszy od drugiego... Dziki ptaku czy jak ci tam , jak znasz takich księdzy co uprawiają seks to powiedz chętnie się dowiem(pierwszy post) A o ukończeniu studiów agrobiznesu to nie był komplement o.O ... Twoje Ego dobrze napisał , nawet bardzo dobrze :D
|
|
taaaaaa........wybor zajebisty 4 radia i 5 anten to juz na krasce jest wiekszy wybor :))))
|
|
a ja bede Wielka Siostra i urzadzam casting na Wielkiego Brata...(bez podtekstow hehehe) ktos chetny? :P:P
|
|
ostatnio w biedronce widzialem skutery haha myslalem ze padne ze smiechu ;P
|
|
piotrlom: - po świętach nie znaczy że od razu - nie wiem kto i lepiej niech się schowa - tiry jeżdżą bo płacą za drogi by mogły jeździć, to może i Ciebie wyeksmitować z domu bo płacisz czynsz, często w nocy chodzę po WP około 1/2 w nocy i widzę kontrole za każdym razem, czy to na wylocie na ostrołękę czy też na samym rondeczku przy poznańskiej. Jest ograniczenie do 40 i nie widać że ktokolwiek by się tego stosował - niezależnie czy to ciężarówka czy samochód osobowy (bywa że i rowery ;) )
|
|
bez kurtki zamarzłaby na śmierć w nocy bez czyjejś pomocy. Czyżby znów heroizacja ofiary (podobnie jak z gościem zagryzionym w jeziorku) która taka niewinna i ktoś musiał jej pomóc. Dzieci fotki i gadu-gadu - wybryki własnych rodziców. Nie zdziwiłbym się jak te dziecko odważyło się bo było z procencikami, a przed skokiem ostatni w życiu papierosik
|
|
Witam. Widzę, że osób z przykrymi doświadczeniami, po kontakcie z Panią P. jest sporo. "Niestety" mojemu dziecku "zachciało się" chorować (bóle brzucha) po godzinie 20.00. Pojechałam na Izbę przyjęć, zanim zeszła z oddziału minęło ok. 40 minut. Tak szybko leciała na pomoc, że zdążyła jeszcze w między czasie umyć włosy:). Potem zarzuciła mi i wykrzyczała, że specjalnie przyjechałam z dzieckiem po 18, żeby zrobić wszystkie wyniki bez czekania w kolejkach i żeby mój lekarz rodzinny nie musiał za to płacić! O mało co mnie szlak nie trafił!!! Rozwaliłam "chałapę" i kazałam jej robić wszystkie konieczne badania i wystawić mi rachunek za jej usługi i badania. Oczywiście zaraz zmieniła front. Dziecku nawet nie kazała podać środka przeciwbólowego, wykonać USG czy RTG. Kazała podać w domu APAP i tyle, a jakby coś się działo to jechać do Białegostoku do chirurga dziecięcego. Do cholery, przecież ona była dziecięcym!!! Przez noc bóle ustały, po południu znowu się zaczęło. Przed samą 15.00 trafiliśmy znowu do poradni, tam z łaską wypisała skierowanie na oddział z diagnozą ostrego zapalenia wyrostka robaczkowego. Na izbie był już inny chirurg. Wykonał dziecku wszystkie możliwe badania, zrobił wywiad i okazało się, że to żaden wyrostek tylko reakcja organizmu na antybiotyk podawany przy anginie. Kazał natychmiast go odstawić. Doktor P. o tym wiedziała (pokazałam jej nawet opakowanie leku) i olała tę informację, albo po prostu była niedouczona w tej kwestii. Dzięki Bogu tak to się skończyło, aż strach pomyśleć co by było gdyby było coś poważniejszego. Pozdrawiam BUŁKA P.S. A mojej siostrze ciotecznej szyła rękę na żywca (bez znieczulenia)
|
|
Nie piszcie tak zle o doktorach ! Bo jeszcze się obrażą i wyjadą za granice ,wszak oni tylko pracują w Polsce z powodu patriotyzmu.
|
|
Ja powiem dlaczego architekci nie sa chętni na adaptację gotowych projektów. To nie musi wynikać z braku czasu czy nawet z tego, że taka adaptacja nie przynosi tyle pieniędzy co projekt indywidualny. ARCHITEKCI NIECHĘTNIE ADAPTUJĄ PROJEKTY PONIEWAŻ PRZED ICH PODPISANIEM MUSZĄ MIEĆ 100% PEWNOŚĆ ŻE PROJEKT TEN JEST CAŁKOWICIE DOBRZE ZROBIONY. A żeby mieć taką pewność to trzeba dokładnie przejrzeć architekturę i przeliczyć konstrukcję. To pochłania tyle samo energii i czasu co opracowanie projektu od początku. Bo oczywiście PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ za projekt przejmuje osoba adaptująca projekt a nie osoba, która go sporządziła gdzieś tam w biurze. I dlatego architekci wolą podpisywać się pod "swoją robotą" a nie pod czyjąś, bo swojej przecież mogą być pewni. A jeżeli adaptują jakiś projekt to dokładnie go sprawdzają i biorą za to odpowiednie pieniądze. I ja to rozumiem. To nie jest takie proste jakby się wydawało. Sprawdzenie projektu to jedna sprawa. Druga sprawa to drobne przeróbki. Oczywiście większość drobnych jest możliwa w takich projektach. Tylko nie zawsze ta drobna przeróbka uznana przez inwestora za drobną będzie uznana za taką przez konstruktora. Inwestor pewnych rzeczy nie widzi. Oprócz drobnych zmian i sprawdzenia projektu osoba musi sporządzić plan zagospodarowania, uzgodnić projekt (do każdego projektu trzeba podejść indywidualnie, bo każdy projekt może wymagać innych uzgodnień). Nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam. Projektant. W razie pytań i problemów proszę pisać na email: solidny_projektant@tlen.pl Postaramy się pomóc! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Autor: emo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-04-08 21:15 Ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z zabiegu. Uratowala mi dwa palce. Z lekażem trzeba kulturalnie i grzecznie a napewno Ci pomoze. Tak jest ze wszystkim w zyciu. zgadzam się kulturalnie i grzecznie ale na równych zasadach. jeśli wchodze do gabinetu to również jestem człowiekiem i mam prawo do szacunku i tego wymagam od lekarza, a przeważnie działa to tylko w jedną stronę. Nie wyrażam zgody na to aby stać i tylko słuchać, jak zadam pytanie to lekarz ma obowiązek mi udzielić na nie odpowiedzi a nie kręcić bądź pokazywac swoje niezadowolenie lub to że ma zły dzień. I jeszcze jedno, z obserwacji: Lekarze nie lubią pacjentów, którzy mają jakąkolwiek wiedzę na temat danego schorzenia itp. Bo wtedy są dla nich niewygodni, zadają za dużo pytań, bo wtedy lekarz nie może im wcisnąć byle ciemnoty.........
|
|
Tak, Ona ma 16 lat. Ja slyszalem, ze Ona uciekla z domu - zrodlo: radio bialystok Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Witam! Podajcie namiary na dobrego dentystę w Łomży. Tylko naprawde na dobrego, bo nie mam juz siły do mojego zęba, booooooooli. Już był robiony przez trzech stomatologów parciarzy. Tylko nie piszcie że pani Pióro, bo ona nadaje się na nie powiem co, ale nie na dentystkę.
|
|
espero fajne autko , 2 lata śmigałem,jednak przy nawet prawidlowej zmianie biegow , skrzynia nadmiernie sie zużywała.zawsze przy kupnie sprawdzam ją dokladnie, bo to tez nie mały wydatek
|
|
przyjdz do mnie. sekunda i niemasz zeba. Taktyka nitki. Naprawde szybko to zalatwie...
|
|
Plotkarstwo, znieczulica brak zrozumienia... Szkoda ze zabrakło tylu dyskutujacych aby zapobiec takiej sytuacji... Tak naprawde nikt nie wie co sie stało, jak sie stało i dlaczego. Jesli stało sie najgorsze to przez wzglad na szacunek do rodziny i tej osoby wypadałoby pochamowac sie z takimi komentarzami... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
a1s1icos tam dalej napisala/napisal:Może jej rodzina, znajomi potrzebują wsparcia, przecież cały czas mają NADZIEJĘ, ŻE ONA SIĘ ZNAJDZIE... Taaak... a takie domysly na forum co sie moglo stac i komentowanie glupoty tej pannicy- napewno dadza te wsparcie o ktorym piszesz... ten caly rozglos... napewno im pomoze... to byl dla nich zaje*isty cios i te cale wypisywanie na forum jest im bardzo potrzebne... nie oszukujmy sie- jesli ktos by wiedzial cos na temat jej znikniecia zglosilby sie na Policje a nie siedzial i pierdzial w fotel przed komputerem...
|
|
pani rainka 862180163
|
|
Kiedys już było, dajcie namiar na tą kobietę, chirurga stomatologi.
|
|
Witam, Kiedys miescil sie na ks. Anny kregaz masazyta teraz gdzies sie przeniosl. Ktos wie gdzie konkretnie albo moze polecicie kogos innego ?
|
|
napewno nie polecam "hipokratesa" co tam włożą to wypada. polecam Jakubowską
|
|
Sluchaj Twoje EGO, nie jest po sprawie. Mozliwe, ze zawioze ten projekt do W-wy, ale chce aby osoby w podobnej sytuacji mialy swiadomosc tego co w Lomzy sie dzieje. I w tym momencie nie mam na mysli tylko tych architektow,a le rowniez inne uslugi. Wystarczy, ze odjedziesz 50 km od Lomzy i ceny znacznie spadaja np mebli, glazury itp, itd. Lomzynskie zarobki sa jedne z najnizszych w kraju, a ceny jedne z najwyzszych, jak nie-najwyzsze. Temat ten zamiescilam w oczekiwaniu na wartosciowe komentarze osob, ktorym zalezy jeszcze na tym miescie, a nie ludzi, ktorzy pisza bez celu i sensu!!! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Miałem taką primerę przez 3 latka i przejechałem nią około 70 tyś km. Byłem z niej zadowolony. Moja opinia o tym aucie: 1. Silnik benzynowy tylko 2.0 (moja miała 1.6 na gaźniku z instalacją gazową, 0 osiągów przy sporym spalaniu a jakakolwiek naprawa gaźnika tylko w Białymstoku i nie jest to tani zabieg) Silniki świetnie pracuję na gazie, jest bezawaryjny. 2. Zawieszenie - typowy Japończyk świetne zachowanie na drodze, autko posłuszne pokonuje zakręty bez jakichkolwiek zastrzeżeń to dzięki dużym rozstawom kół(przez co mało zwrotna), elementy zawieszenia- trzeba zmieniać auto nie jest młodym modelem więc i guma ze względu na wiek traci właściwości. Polecam zamienniki droższe. 3. Komfort. Auto bardzo wygodne, świetne fotele (dobrze trzymają w zakrętach, fotel kierowcy z wyparciem na lędźwie) wszystko w zasięgu rąk, super plastyki nie rysują się i nie skrzypią, bardzo duży bagażnik. 4. Blachy. jak wspomniał przedmówca trzeba uważać i zabezpieczyć tylne nadkola, ale takie problemy występują prawie we wszystkich autach :( reasumując P10 czy P11 nie ma znaczenia są to super auta za niewielkie pieniądze dające dużo radości i wrażeń z jazdy, niezawodne i proste mechanicznie. gorąco polecam to autko http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
w MP3 jest wejście miniJack'a a przejściówka z mini na zwykłe... No ale to już dawno kupione, wątpie żeby wymienili.
|
|
dokladnie wiem cos o tej firmie bo szwagier tam pracowal i z tego co wywnioskowalem to w sprawach finansowych nie jest slodko jak na Lomze.A co do jazdy i innych spraw czyli jazdy to na wariata .Pracodawca nie uznaje zadnych norm czasowych ,czyli takie sprawy jak przerwa lub odpoczynek nie maja prawa bytu. wiec ludzie sie zwalniaja ,drudzy przychodza i tak sie kreci w tym kolchozie pracy.A cha bym zapomnial co do tych nowych aut to fakt inwestuje w nowe auta ,ale to sie przeklada automatycznie na pesje kierowcow .W tej firmie panuje tedencja spadkowa co do zarobkow,czyli im wiecej aut tym mniejsze zarobki bo jednak lizingi trzeba placic a zawsze ten najnizej ma przejeb
|
|
i kika rond...
|
|
Ja dostałem 31 marca taką wiadomość: Autor: pętliczek (---.elomza.pl) Data: 31-03-08 22:31 Kilka minut temu ( dokładnie nie wiem ) dziewczyna ubrana w czerwono kurtke skoczyła z nowego mostu w Łomży . Kurtka i telefon komórkowy znaleziono przy poreczach . Wiadomo ,że nie żyje. Prawdopodobnie teraz trwa akcja poszukiwania ciała. Wyglądam przez okno i widze mnóstwo policji. Szkoda... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ma ktoś może linki do filmu Step Up 2 mogą być napisy lub Dubling.
|
|
W 4 porach obsługa jest jak najbardziej ok, co do jedzenia ... zależy kto co lubi. Dla mnie idealnym połączeniem byłoba obsługa z 4 Pór Roku i pizza z Angelo :D Kacper Hauser
|
|
Ile kosztuje szyba do drzwi od toalety taka mała ??
|
|
Ile Jest Klas W Gimnazjum bernatowicza ?? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Bardzo ciekawe, bo z tego co zauważyłam płaci sie po jedzeniu, nie przed, wiec niby skąd kelnerki mają wiedzieć, czy dasz im napiwek czy nie? Poza tym to nie kelnerki robią jedzenie ;o) Ale masz rację popsuło się; chociaż przyczyny chyba trzeba szukać gdzieś indziej :o)
|
|
Sprawa jest taka że zgubiłem namiary co mi dałeś do mechanika od toyoty jak byś mógł raz jeszcze GG 6605309
|
|
to jak słyszałas to Ty napisz coś wiecej ;] http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Nie mam pojęcia na głównej stronie nic niepisze więc myśle, że nieznależli...
|
|
to nie jest pochopna ocena. W/w Pani doktor była u mojego dziecka 2 razy, za każdym razem wizyta trwała ok 10 min i kosztowała 60 zł. Niestety nie pomogła dziecku... w przeciwieństwie do Pana doktora Maksimowicza
|
|
ANDREADE skod ty miales takie wiadomosci ,wiesz co naprawde wiarygodne byly. malo wiedziec a duzo pisac
|
|
Zależy jakie mp4 zresztą podejdź do sklepu, napisz meila i sie przekonasz. Jakie chodzi mi o firme
|
|
Pewnego dnia pewna starsza dama przyszła do Deutsche Bank z torbą pełną pieniędzy. Podeszła do stanowiska i poprosiła o prywatną rozmowę z prezesem banku, gdyż chciała otworzyć konto,a "proszę zrozumieć, chodzi o wielka sumę pieniędzy"... Po długotrwałych dyskusjach pozwolono starszej pani spotkać się z prezesem, bo w końcu nasz klient - nasz pan. Prezes spytał o kwotę, jaką starsza pani zamierzała wpłacić. Ona zaś odpowiedziała, ze chodzi o 50 milionów EURO. Po czym otworzyła torbę, żeby go przekonać, iż tak jest w rzeczywistości. Naturalnie zaciekawiony prezes pyta o pochodzenie tych pieniędzy. Szanowna pani, jestem zaskoczony ilością pieniędzy, jaką ma pani przy sobie! Jak pani tego dokonała? "Klientka na to: Całkiem prosto. Zakładam się". Zakłada się pani? - pyta prezes - Ale o co?". Starsza pani odpowiada: o wszystko co możliwe. Na przykład mogę się z panem założyć o 25.000 EURO, że pańskie jaja są kwadratowe! Prezes zaśmiał się głośno i powiedział:Przecież to śmieszne! W ten sposób nie mogłaby pani nigdy tak dużo zarobić. "Cóż, przecież powiedziałam, ze w ten sposób zarobiłam moje pieniądze. Byłby pan gotowy założyć się ze mną?" Ależ oczywiście odpowiedział prezes (w końcu szło o mnóstwo pieniędzy)- zakładam się o 25.000 EURO, że moje jaja nie są kwadratowe. "Starsza pani odpowiada: "Zakład stoi, ale ponieważ stawką są duże pieniądze, czy mogę przyjść jutro o 10.00 razem z moim prawnikiem, żeby sprawdzić naocznie i przy świadku?" "Jasne", prezes wykazał zrozumienie. Całą noc prezes był niesamowicie nerwowy i spędził wiele godzin na sprawdzeniu, czy jego jaja znajdują się w swojej dotychczasowej formie.Z jednej i drugiej strony. W końcu przy pomocy głupiego testu osiągnął 100- procentową pewność. Wygra ten zakład! Następnego ranka o 10.00 przyszła starsza dama ze swoim prawnikiem do banku.Przedstawiła sobie obu panów i powtórzyła, iż chodzi o zakład, którego stawka jest 25.000 EUR. Prezes zaakceptował zakład, iż jego jaja nie są kwadratowe. W celu przekonania się o tym fakcie, poprosiła go dama o opuszczenie spodni. Prezes opuścił spodnie. Starsza pani nachyliła się, spojrzała uważnie i spytała ostrożnie, czy może dotknąć jaj. No dobrze - odpowiedział prezes. - 25.000 EURO są tego warte i mogę zrozumieć, ze chce się pani do końca przekonać."Starsza pani ponownie się nachyliła i wzięła "piłeczki" w swoje dłonie. Wtedy prezes zauważył, że prawnik zaczyna uderzać głową w ścianę. Prezes pyta więc kobietę: "Co się stało z tym pani prawnikiem?" Na to ona: Nic, założyłam się z nim tylko o 100.000 EURO, że dzisiaj o godz. 10.00 będę trzymała w dłoniach jaja prezesa Deutsche Bank".
|
|
Najpierw to niech ten kolejny most wybuduja, odpiero potem bedziemy mysleć... W kązdym razie moze nazywać się np. most Św. Wawrzyńca ...
|
|
"jest szkolka roslin za sniadowem jakies 2 km jadac od lomzy po lewej stronie. jest tez szkolka w kolakach-chyba, iwecej o skzolkach dowiesz sie w nadlesnictwie:) nadlesnictwo tez ma swoja szkolke" W Kołakach byłem rok temu niestety drzew w wielkości jaka by mnie nie interesowała nie było. Podejrzewam, że w Śniadowie jest podobnie, no ale przejade się i zobaczę.
|
|
zeby cos generowalo wysoki poziom to musi miec jakies zyski, przez takich ulomkow jak wy tych zyskow nie ma, sami ***** nie chcecie zaplacic 10pln a wymagania macie z kosmosu, co ***** ludziom z nieba leci?? maja wam robic gielde za darmo i jeszcze pewnie grilla rozpalic i jedzenie dawac free, wstyd!! zanim zaczniesz wymagac czegos od kogos daj cos od siebie!!
|
|
Jeżeli to wyczytałaś na konkurencyjnym portalu, to zauważ jedno, że to był żart prima aprilisowy :x
|
|
Ile udało się zarobić? Bilety kupiło ponad 32 tysiące osób, podobna liczba wypożyczyła łyżwy - dzięki temu do kasy wpłynęło ponad 130 tysięcy zł. Czyli Urząd Miasta dołożył ponad 20 tysięcy. Jak podkreślają urzędnicy w przyszłym roku lodowisko powinno już na siebie zarobić. Większość sprzętu, czyli łyżwy i kontenery, które kosztowały najwięcej - są już własnością miasta i nie trzeba ich kupować. Pozostaje tylko pytanie - czy firma, która chce wybudować centrum handlowe w Łomży także w przyszłym roku będzie chciała zafundować mieszkańcom taką atrakcję i za darmo wypożyczy lodowisko Urzędowi Miejskiemu. zRoBiO lOdOwIsKo W nAsTĘPnĄ zImE ???
|
|
Mam na sprzedanie Nokię 6290. Cały zestaw, bez simlocka. 100% sprawna. GG: 1865755 Jak myślicie ktory komis da mi najlepsza cene?
|
|
..Po których świętach? coś przegapiłem ?
|
|
Najlepszy osobowy to "124', ja jeżdżę "190" i nie narzekam.
|
|
bez komentarza. Niektórych bardziej obchodzi cudze życie niż ich własne.
|
|
"Ja za leki które często kosztują ok.500 złotych płacę 10gr więc nawet jak muszę postać 30min to i tak się opłaci" Podaj jakiś przykład, bo mi się wierzyć nie chcę. Chyba, że te 500zł to cena jeszcze przed refudnacją przez NFZ, ale wtedy mimo wszystko by takiej różnicy w cenie nie było.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |