Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co można zrobić za 14 milionów? |
Kraski tez osobiscie nie polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co można zrobić za 14 milionów? |
Ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z zabiegu. Uratowala mi dwa palce. Z lekażem trzeba kulturalnie i grzecznie a napewno Ci pomoze. Tak jest ze wszystkim w zyciu.
|
|
hmm.. Proponuje poodwiedzać strony szkół. We wszystkich(przynajmniej w większości) są podane punkty w zakładce "nabór","rekrutacja" albo coś
|
|
Sprzątać będziemy co najwyżej każdy w swoim ogródku. Mało prawdopodobne aby zorganizowano taka akcję Możesz spać spokojnie...
|
|
Axell1 to chyba jakis niedouczony nieuk z ratusza lub przedstawiciel zainteresowanych w temacie wlascicieli lokalu lub kamienicy.
|
|
Jak sama piszesz, że na stronach, gdzie wypowiadają się właściciele chwalą go to chyba nie jest tak źle, nie ma dzisiaj aut bezawaryjnych, zwłaszcza, że nie jest to auto pierwszej młodości, musisz się nastawić na wymianę przede wszystkim podstawowych części eksploatacyjnych, jeśli nie były w niedługim czasie wymieniane. Myślę, że zła opinia o Daewoo się poprostu tak utarła, i teraz ludzie ostrożnie do niej podchodzą, a w gruncie rzeczy to nie takie złe auta. Znam kilku właścicieli tych aut spod znaku kapusty i wiem co mówię, a raczej piszę. Takos
|
|
kolego a możesz powiedzieć gdzie w dzisiejszych czasach naprawiaja za fry...............
|
|
Co do progu punktowego przy rekrutacji to I i II lo plasuja sie w czolowce (tak jak ktos wczesniej napisal zalezy od rocznika). Nawet jesli nie dostaniesz sie pry pierwszej rekrutacji to nie zabieraj papierow bo moze ci sie poszczesci przy drugiej. Ucze sie w II lo i zanm pare osob ktore dostaly sie za drugim razem i calkiem niezle teraz sobie radza. Co do I lo to rowniez mam tam znajomych i szczerze mowiac... nie chcialbym tam sie uczyc. Ogolnie szkola ta kojarzy mie sie hmmm. z wyscigiem szczurow. Polecam II lo świetna szkola,, super atmosfera (II chyba z tego slynie w calej lomzy :D). Szkola ta bardzo dobrze przygotuje cie do matury, nauczyciele na tresciach rozszerzonych sa bardzo kompetentni. A co do poziomu .. to mysle ze to dobrze ze jest wysrubowany. Oczywiscie na starcie trzeba porzucic marzenia o czerwonym pasku (chyba ze wstapisz do grona ,,paskowiczow" ktorych mozna policzyc na palcach obu rak!!) Chociaz uczac sie w tej szkole widze pewna tendencje: mature najlepiej pisza osoby silne z konkretnych przedmiotow a nie tacy ktorzy z wszystkiego sa dobrzy... dziwnie brzmi ale to prawda... tak wiec od poczatku nastawiaj sie na konkretny kierunek... w II klasie dochodza fakultety i tak naprawde tylko na nich trzeba sie skupc bo inaczej mozna oszalec;/ Jeszcze raz z lomzynskich szkole polecam II lo... ewentualnie ekonom chcociaz tam juz jest troche nizszy poziom ale za to rownie fjna atmosfera
|
|
W pełni popieram w/w wypowiedź T-architekt. Jako konstruktor dodam, że "papier" przyjmuje wszystko! Wrysowanie okna na papierze nie pociąga żadnych konsekwencji. Rzeczywistość jednak jest inna bo w/w miejscu otworu pojawia się coś takiego jak nadproże które samo się nie policzy , a tym bardziej nie za zbroji a wymaga analizy konstrukcji domu jaki by on nie był! Przeróbki projektów typowych w większości przypadków bywają bardziej pracochłonne niż zaprojektowanie domu od podstaw. Inwestorowi często trudno zrozumieć dlaczego ta czy inna ściana musi tu być, czemu takiego a takiego słupa nie można ruszyć. Adaptacja to nie klepnięcie pieczątki .... to dostosowanie projektu typowego do warunków w tym przypadku Łomżyńskich : I strefa wiatrowa, III śniegowa + fundamenty ( badania geotechniczne ),plan zagospodarowania, wcześniej wspomniana decyzja o warunkach zabudowy lub wypis, media. Nic dodać nic ująć ! Projektant
|
|
debilizm. jama ma monopol bo przypomina club/dyskotekę jak tylko w Łomzy powstanie coś git to spora część ludzi przejdzie na nowy klub, póki co jama to jedyne w Łomży najnormalniejsze miejsce zabawy... najnormalniejsze bo jest normalne :) brak łysych drechów, dziwnych ludzi i naćpanych 13 latek.
|
|
Najlepszy jest klub Zappalo na Poznańskiej. Polecam. nar
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wiesz co......takz szczerze ci powiem ze nie spotkalem sie w lomzy z czyms takim jak salon strzyzenia psow, ale wiem ze weterynarze strzyga psy. Mozesz podjechac i zapytac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |