czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
podjudzacz i jego nowy paszkwil

Sami specjaliści od siedmiu boleści. Problemy skórne nie biorą się na pewno z braku higieny, tylko np. z uwarunkowań genetycznych, albo warunków środowiska. Mi dajmy na to pęka skóra na rękach jak zmywam bez rękawiczek - jestem uczulona na środki chemiczne, nawet najdelikatniejsze. Mam słabe paznokcie i zęby nie z braku higieny, ale mój organizm nie przyswaja wapnia, przynajmniej nie tyle, co potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania. Odbija się to też na skórze. Więc swoje filozoficzne wywody zostawcie dla siebie. Mądrzy inaczej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: podjudzacz i jego nowy paszkwil

Co to za tor i gdzie to jest, patrze ktoś tu reklam układać nie umie ;] heh (moja pani od polskiego by Ci dała popalić... <nono>)

Henka z Akcentu:)

Tylko niewidomi z psami przewodnikami (taka uzyskałam odpowiedź).

no nie wiem ale objezdzilem wszystkie sklepy ale ten na legionow ma najtaniej jak nie wierzycie to sami sprawdzcie wiec juz sam nie wiem :)

to masz już z górki :)

Treść jest ukryta

twoja stara odebrała asa serwisowego
twoja stara oblicza średnią ocen w Jak Oni Śpiewają
twojej starej brakuje n
twoja stara steruje smokozordem :D

Dom Pomocy Spoleczej ....

Uchwała została ogłoszona w Dz. Urz. woj. Podlaskiego Nr 23 z dn. 10.03.2004 r. pod poz. 467. Nowe zasady usytuowania punktów sprzedaży – co najmniej 90 m od granicy geodezyjnej obiektów chronionych uczelnie, szkoły, domy studenckie, internaty, placówki oświatowo-wychowawcze i opiekuńcze, domy kultury, Teatr Lalki i Aktora, biblioteki publiczne, obiekty kultu religijnego, cmentarze, dworzec PKS, publiczne zakłady opieki zdrowotnej, zakłady pomocy społecznej, plaża miejska, obiekty sportowe w czasie imprez sportowych. Nowe zasady obowiązują od 25 marca br. Na wniosek Wydziału Spraw Obywatelskich Urzędu Miejskiego w Łomży o wydanie opinii o zgodności lokalizacji punktu sprzedaży z uchwałami rady gminu (ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi z dnia 26 października 1982 roku – tekst jednolity Dz. U. z 2002r. Nr 147, poz, 1231 z późn. zmianami) – Miejska Komisja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych w Łomży (obsługa pracy MKRPA należy do kompetencji Wydziału Polityki Społecznej) dokonuje tzw. oględzin miejsc sprzedaży i podawania napojów alkoholowych

Prezydent Miasta przy wydawaniu zezwolenia na sprzedaż i podawanie napojów alkoholowych zasięga opinii Miejskiej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych w Łomży, Zarządu Rad Osiedli, Policji, Straży Miejskiej.
Prezydent jest ostatnim ogniwem i jeśli wszyscy pozytywnie opiniują to podpisuje. Jeśli można mieć jakieś wątpliwości co do wydania zgody to napewno nie powinny być one skierowane do prezydenta.

Jak masz cały sztab ludzi do opracowywania dokumentów to zazwyczaj oni odpowiadają. Prezydent dostaje powiedzmy pareset dokumentów do podpisu i gdyby wszystkie je czytał to by pracował 24 na dobę.

Tak myslałam bo karetka wracała spowrotem bez sygnału . Naprawdę żal mi tej dziewczyny z drugiej strony to samolubny czyn , nie pomyślała o bliskich.

Tutaj rownież kilka lat temu w tym samym miejscu http://www.997.tvp.pl/Krym202.htm

Tylko,że w Łomży jest już tyle kościołów,że gdzie by nie chciał człowiek coś otworzyć to będzie za blisko.

a co powiecie o Modiku ?

spoko dzieki za rady :D

Tu nie chodzi o lokal niech otwieraja ich jak najwiecej chodzi o to ze ci ktorzy decyduja w naszym ratuszu o przyznaniu koncesji na alkohol robia to chyba wedlug swojego widzimisie. Jak spojrzec z kazdej strony to od granic kosciola i tejze posesji nie ma 90m. A od granic seminarium jest nawet ze 20. Rowniez od domu dziecka jest moze z 90m. Takze te zasady w przyznawaniu koncesji chyba zaleza od ukladow lub jakis koneksji bo dla jednych sa sztywne i nie zmienne a dla drugich naginane. Takze to jest sprawa dla organow sigania bo w ratuszu co chca to robia. A za to odpowiada oczywiscie prezydent bo to on podpisuje koncesje. Gdzie jest CBA?

Lucyna jeżeli uważasz, powiem nawet, jeżeli jesteś o tym przekonana że był przekręt to działaj. Prokuratura, CBA złóż zawiadomienie wtedy będziesz miała pewność, że ktoś się sprawą zajmie i będziesz szczęśliwa. Ja tam nie widzę żadnego przekrętu. Poza tym od dawna w mieście "było słychać", że jakiś lokal tam będzie. No i tyle. Jak dla mnie to brzmisz jak osoba żaląca się, że nie otrzymałas koncesji na sprzedaż alkoholu i szukasz winnych.

Logic86 dzieckiem to Ty jesteś widzę po Twoim słownictwie.Powiem więcej "dzieckiem neo"

bazyl rozejrzyj sie i zobacz ze jest coraz mniej mlodych ludzi w tym pizdzidolku,raj dla starszych ludzi cisza i spokoj.

Własnie w wiadomościach na polsacie mówili o tym. Ona uczyła się w Gim Nr 1. Miała na imię Marta. Akcja poszukiwania będzie trwała aż do skutku.

Nie można. Miałem taką samą sytuację. Wydział Komunikacji nie przerejestruje ci samochodu bez ważnego przeglądu technicznego.

Polecam: http://thepiratebay.org/ chociaż na torrenty.org warto sie zarejestrować bo najświeższą ofertę mają ze wszystkich poza tym najwiecej użytkowników jeśli chodzi o torrenty (szybciej sie ściąga). Jeżeli zaczynasz zabawe z torrentami to zacznij od utorrenta bo Azerus na początek może problemy stwarzać. Pozatym utorrent dużo mniej miejsca zajmuje ( ok 200KB).

Ja na Senatorskiej zakładałem w Vectrze 1,6 16V sekwencję i było lux, w Omedze 2,0 16V i było też świetnie. Teraz mam Omegę 2,5 TD i też nie narzekam. Także - tylko Senatorska!!

Jaki wynik, czy wie ktoś?

Ja tam jeszcze nie byłem, ale z tego co mi wiadomo to pracownicy nie mają kokosów, więc jak ktoś przyzwyczai kogoś że się daje napiwki to ok, z pewnością są mile widziane oczywiście dla pracowników. Najgorzej jak się idzie z dziurawą kieszenią i wychodzi kicha. Łatwo się szpanuje jak się ma kasę a najlepiej za friko, więc cóż firma splajtowała czy tatuś nie daje? (Płać chłopie za swoje i trzymaj tradycję jaką zacząłeś bądź zmień lokal jak cię nie stać) Za moich czasów dla dusigroszy najtaniej było w restauracji Satyr na Dwornej, lecz tego już nie ma, a pod tą nazwą znajdziesz tylko dywany i wykładziny na Spokojnej. Polecam bo sam korzystałem i są lepsze jak dania z tamtej restauracji hehehe a co najważniejsze nie musisz dawać napiwków.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org