sobota, 05 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ważne: Petycja, polskie szkoły na Litwie

PO PIERWSZWE DRAN INTELIGIENCIE POWIATOWY TO NIE UCZ MNIE PISOWNI ZA CIENKI W USZACH JESTECH A PO DRUGIE TO WŁASNIE NA TAKICH JAK TY POPAPRAŃCÓW NIE BEDE SIE SPUSZCZAŁ Z PISOWNIO ZNAKOW INTERPUKCYJNYCH ITP SKORO NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ DEBILU

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ważne: Petycja, polskie szkoły na Litwie

Panowie się wyzywacie nie wiem z jakiego powodu,trzeba umieć dyskutować a nie dać się ponosić emocjom.
Ale tu forumowicz mutualizm dobrze pisze iż mają lepszy start niż takie dzieci z domu dziecka. Oni po prostu mają za duże przywileje. I to nie pierwszy raz słyszę,że oni rozrabiają. Nie dość,że są uchodźcami to i się zachować nie potrafią.

Treść jest ukryta

mam pytanie skąd wziąść Kod Rezerwacji, bo po procedurze zamawiania dochodzę do etapu płatności kartą, a karty nie mam, chcę przelać pieniądze przelewem ale tam trzeba podać ten Kod, czy muszę zamawiać telefonicznie ?

Witam. czy ktoś wie może gdzie można zamówić kurczęta brojlerów??? interesują mnie adresy i numery telefonów. z góry dziękuję.

najwyrazniej tak, tam na stronie powinny byc udzielone informacje jak nalezy postepowac przy platnosci przelewem, ale zdaje mi sie ze musisz zadzwonic

ulimedia wczoraj reklamowali w gazetce, niezłe i niedrogie(naprawdę)chyba cobrę.

Raczej prawda, z 5 minut przed pojawieniem się postu wyła syrena w strazy

A także Prezydent Łomży

pętliczek może się odnajdzie

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Mutualizm i inni dziękuję za poważne potraktowanie tematu,i mam dodatkowe pytanie a mianowicie zamierzałam kupić nowego skuterka z Allegro.pl i jest atrakcyjna cena...możecie mi poradzić czy warto go kupić czy nie?

http://www.allegro.pl/item335674993_nowy_skuter_ibis_50_tuning_kask_gratisy.html

proszę o pomoc

No pewnie ze trzeba sie cieszyc tylko tu bylo pytanie jak to mozliwe ze jedni spelniaja kryteria przyznania koncesji i jej nie otrzymuja a drudzy ich wcale nie spelniaja a dostaja. Czy trzeba miec jakies plecy w ratuszu?

Z dobrze poinformowanych Zródeł wiem że ten bar nie występował o koncesję.Będą podawać drinki z zmiksowanych grzybków chalucynogenych a to jest zwolnione z koncesi .

Treść jest ukryta

Pani Danuta Kopania tel/ 86-218 8756

Polecam jak najbardziej

Pani Danuta Kopania tel/ 86-218 8756

Polecam jak najbardziej

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

gtw tomek mam jedno dziecko.Ale zbaczasz z tematu bo pisalem wyzej ze rodzina sie przejmuje - to normalna kolej rzeczy. Ale neichodzi tu naszczescie o mnie , o moją rodzine i zapewne o twoja ,wiec ty tez nieudawaj ze masz takie serduszko zeby przejmowac sie osobami ktorych nieznasz. Niebawcie sie w detektywa a tym bardziej na postach, to sprawa dla władz.

Ps. Jak tam wczorajszy film 50 randek :)

Szukam w Łomży jakiegoś salonu strzyżenia psów. Chodzi mi o potraktowanie maszynką na krótko małego psa ;) Zna ktoś takie salony ? Odp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org