Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ważne: Petycja, polskie szkoły na Litwie |
PO PIERWSZWE DRAN INTELIGIENCIE POWIATOWY TO NIE UCZ MNIE PISOWNI ZA CIENKI W USZACH JESTECH A PO DRUGIE TO WŁASNIE NA TAKICH JAK TY POPAPRAŃCÓW NIE BEDE SIE SPUSZCZAŁ Z PISOWNIO ZNAKOW INTERPUKCYJNYCH ITP SKORO NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ DEBILU
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ważne: Petycja, polskie szkoły na Litwie |
Panowie się wyzywacie nie wiem z jakiego powodu,trzeba umieć dyskutować a nie dać się ponosić emocjom. Ale tu forumowicz mutualizm dobrze pisze iż mają lepszy start niż takie dzieci z domu dziecka. Oni po prostu mają za duże przywileje. I to nie pierwszy raz słyszę,że oni rozrabiają. Nie dość,że są uchodźcami to i się zachować nie potrafią.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mam pytanie skąd wziąść Kod Rezerwacji, bo po procedurze zamawiania dochodzę do etapu płatności kartą, a karty nie mam, chcę przelać pieniądze przelewem ale tam trzeba podać ten Kod, czy muszę zamawiać telefonicznie ?
|
|
Witam. czy ktoś wie może gdzie można zamówić kurczęta brojlerów??? interesują mnie adresy i numery telefonów. z góry dziękuję.
|
|
najwyrazniej tak, tam na stronie powinny byc udzielone informacje jak nalezy postepowac przy platnosci przelewem, ale zdaje mi sie ze musisz zadzwonic
|
|
ulimedia wczoraj reklamowali w gazetce, niezłe i niedrogie(naprawdę)chyba cobrę.
|
|
Raczej prawda, z 5 minut przed pojawieniem się postu wyła syrena w strazy
|
|
A także Prezydent Łomży
|
|
pętliczek może się odnajdzie Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Mutualizm i inni dziękuję za poważne potraktowanie tematu,i mam dodatkowe pytanie a mianowicie zamierzałam kupić nowego skuterka z Allegro.pl i jest atrakcyjna cena...możecie mi poradzić czy warto go kupić czy nie? http://www.allegro.pl/item335674993_nowy_skuter_ibis_50_tuning_kask_gratisy.html proszę o pomoc
|
|
No pewnie ze trzeba sie cieszyc tylko tu bylo pytanie jak to mozliwe ze jedni spelniaja kryteria przyznania koncesji i jej nie otrzymuja a drudzy ich wcale nie spelniaja a dostaja. Czy trzeba miec jakies plecy w ratuszu?
|
|
Z dobrze poinformowanych Zródeł wiem że ten bar nie występował o koncesję.Będą podawać drinki z zmiksowanych grzybków chalucynogenych a to jest zwolnione z koncesi .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pani Danuta Kopania tel/ 86-218 8756 Polecam jak najbardziej
|
|
Pani Danuta Kopania tel/ 86-218 8756 Polecam jak najbardziej ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
gtw tomek mam jedno dziecko.Ale zbaczasz z tematu bo pisalem wyzej ze rodzina sie przejmuje - to normalna kolej rzeczy. Ale neichodzi tu naszczescie o mnie , o moją rodzine i zapewne o twoja ,wiec ty tez nieudawaj ze masz takie serduszko zeby przejmowac sie osobami ktorych nieznasz. Niebawcie sie w detektywa a tym bardziej na postach, to sprawa dla władz. Ps. Jak tam wczorajszy film 50 randek :)
|
|
Szukam w Łomży jakiegoś salonu strzyżenia psów. Chodzi mi o potraktowanie maszynką na krótko małego psa ;) Zna ktoś takie salony ? Odp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |