Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prokurator z Łomży członkiem gangu |
mieszkania w plycie a te co teraz buduje spoldzielnia jednosc przy ulicy rycerskiej to niby co nie w plycie i na dodatek nie wywiazuja sie z umowy w trakcie realizacji budowy zostala podniesiona cena o 400 zl za m a co bedzie dalej mieszkania maja byc oddane w 3 kwartale 2008 r a obecnie jest budowane 1 pietro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prokurator z Łomży członkiem gangu |
0-3
|
|
witam wszystkich no i wygrywa:)pozdrawiam
|
|
ktoś powiedział, że to oznaka "dziecia neo" człowieku jakieś schizy masz... ok a więc podaj skąd wziełeś ten wycinek regulaminu i dyskusja zakończona, a nie dajesz regulamin nie stąd co trzeba i pierdolisz swoje mądrości ehh :/
|
|
nie ma co sie dziwić sytuacjo w ŁKS-IE wiadomo było że żaden piłkarz na poziomie 2 ligi nie chciał grać w ŁOMŻY glośno było jaki to klub że nie dość że malo płacił piłkarzom to jeszcze niewypłacał po kilka miesięcy a do drużyny tylko pukali piłkarze 4 ligi i broniących sie przed spadkiem 3,ale teraz gdy miasto ma dopłacać do drużyny 95 tyś i browar zwiększył dofinansowanie dla drużyny i kilka innych sponsorów to nie ma komu grać ta drużyna miała by teraz szanse grania w 3 lidze i to nie na czele tabeli.
|
|
W końcu to sałatka z kurczakiem, nie kurczak z sałatką ;-)
|
|
lepiej myj sie codziennie a nie bedziesz musiala latac po zadnych kosmetyczkach:)
|
|
W mieście większość takich cwaniaczków,za dużo pojęcia nie mają,a się głupio wypowiadają,tacy są najgorsi.Fakt,że nie ma co się kłócić,wcale tu nie chodzi o jakieś wielkie majątki,nie warto być takim zawistnym.
|
|
a czego wy chcecie od trenera ? cudotwórcą to on niestety nie jest, teraz nie pozostaje nam nic innego jak tylko chodzić na mecze i cieszyć sie, że jeszcze tej wiosny będziemy mogli zobaczyć w Łomży takie klasowe zespoły jak Motor Lublin czy Lechia Gdańsk bo pewnie długo już podobnych u nas na stadionie nie zobaczymy tylko drużyny pokroju Warmii Grajewo itp
|
|
Nie rozumiem, po co dyskutowac z kims, ktory co drugi post sam sobie zaprzecza i jeszcze nie ma pojecia o czym pisze... szkoda czasu.
|
|
W kazdym wojewodztwie jest nieco inaczej wiec mozesz napisac jak MS wyglada w Radomiu :) A na wyniki czeka sie do 2 tygodni
|
|
|
taka prawda Zmarnowaliśmy te 2 lata, mam wrażenie, że klub się nie rozwija tylko cofa. Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada. Co mecz wpadają nam 3, a pod koniec rundy jesiennej po 5 bramek w każdym meczu. Gdzie sa ambicje ?? Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry. W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jaki widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.
|
|
taka prawda Zmarnowaliśmy te 2 lata, mam wrażenie, że klub się nie rozwija tylko cofa. Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada. Co mecz wpadają nam 3, a pod koniec rundy jesiennej po 5 bramek w każdym meczu. Gdzie sa ambicje ?? Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry. W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jak widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.
|
|
Ja mam internet drogą radiową z firmy Intertor, mam go ponad 3 lata. Numer telefonu -patrz wyżej!
|
|
Co wy chcecie od trenera?? czy on gra na boisku?? co on może jeśli nie ma dobrych piłkarzy, a jeśli o nich chodzi to też nie ma co za dużo wymagać w końcu to nie są piłkarze drugoligowi. Winni są działacze, miasto, sponsorzy. Nie ma co się oszukiwać Łomża jeszcze nie dorosła do 2 ligi. Cieszmy się z tego że mieliśmy 2 ligę chociaż dwa lata.
|
|
Ch.uj z wynikami. ŁKS jesteśmy z wami.
|
|
kiwi chcialam to samo napisac :P w vipie kiedys byly dobre salatki z grillowanym kurczakiem... teraz juz chyba nie ma a szkoda :/
|
|
Tak jesteśmy z Wami ! Jeszcze wygramy !
|
|
Zdawałem w Radomiu i wydaje mi się że MS nie był taki trudny i nie sprawiał zbyt dużych problemów ale wyników jeszcze nie mam więc różnie może być. Na początku testu odpowiadasz na kilkadziesiąt pytań dotyczących cech twojego charakteru. Następnie były zadania matematyczne (niepełne sześciany składający się z małych sześcianów i trzeba było policzyć ile brakuje owych małych sześcianów do pełnego dużego sześcianu ) tych zadzń z sześcianami było chyba 8 następnie były zadania typu ( obiad kosztuje 10 zł student ma zniżkę 20% policz ile zapłaci za 10 obiadów albo policz ile zapłacisz za skoszenie trawnika jeśli za 1 m płacisz 5 zł i był podany rysunek z wymiarami gdzie trawnik przedzielał pas chodnika itp zadania , zadania nie były zbyt trudne. Następnie były pokazane zdjęcia którym trzeba było dokładnie się przyjżeć ponieważ za chwilę pokazywały się małe fragmenciki zdjęćia i trzeba było stwierdzić czy jest to fragment wcześniejszego zdjęcia. Potem czytałeś fragment jakiegoś raportu gdzie podane były opisy zdarzenia i należało zapamiętać jak najwięcej bo do tego opisu byly zadawane pytania . Kolejny etap tego btestu to znowu pytania dotyczące osobowości i cech charakteru. Dalej były zadania na przewidywalność i chyba zręczność tzn. musiałeś szybko wybierać ponumerowane figury które pojedyńczo pokazywały się w jednym polu. Na koniec miałeś kilka zdań które należało poukładać od najważniejszego lub najbardziej pasującego dociebie . I na tym kończył się test i idziesz na rozmowę z psychologiem. Wydaje mi się że poszło mi nieżle ale z wypowiedzi ludzi na tym forum to już nie jestem pewien co do wyników dam znać jak już będe coś wiedział .
|
|
|
Na Rynku;)
|
|
makmarc Polecam P.Łapińską:)) Hmm stosowałeś może maść Izotrexin?:> Na bazie zielonej herbaty mi baaRdzo pomogła:))
|
|
A czy ktoś sie orientuje kiedy będą oddawane do użytku mieszkania budowane przez spółkę Negresko-Dom przy Kazańskiej 17? Co sądziecie na temat tej spółki?
|
|
|
ja jakis miesiac temu mialam oczyszczanie twarzy, a tak szczerze to nie polecam tego zabiegu nie dosc ze jest nieprzyjemny to po jakims czasie od zabiegu problemy ze skora (mam na mysli pryszcze) pojawiaja sie z podwojona sila. czyli ogolnie mowiac efekt jest krotkotrwaly, tylko przez ok 2 tygodni od zabiegu skora wyglada ladnie. polecam kosmetyczke z malachowskiego z tego nowego bloku, zabieg podatawowy kosztuje 60zl, a z bajerami (lepsze maseczki itp) 80zl
|
|
poprostu łks nieumie grac i tu niepomogą im nawet pieniądze
|
|
Ja wyniki z MS dostałam już następnego dnia bez opinii psychologa!!! Bo psycholog nie ma w tym nic jednynie może Ci podnieść ranking punktowy, bo nie może oblać!!!
|
|
we wszystkim nie musze...wystarcza mi to co mam...dla Twojej informacji to wygrywalem no na pewno nie wybory miss... ... i czemu sie tak podniecacie?
|
|
gans widze u ciebie spora nienawisc do rolnikow i jak sie domyslam jest to spowodowane tym ze lepiej im sie wiedzie niz tobie ale pomysl jeszcze raz nad tym co napisales czy nie uwazasz ze kara siegnie znow najubozszych bo niezapominajmy ze na wsi niekazdy zyje jak burzuj rolnicy do ktorych ziejesz nienawiscia maja to w du..e bo na pole jezdza wypasionymi ciagnikami w ktorych wszystko dziala bez zarzutu zas rolnicy ktorzy ledwo wiaza koniec z koncem czesto jezdza wrakami w ktorych malo co dziala
|
|
|
Hehe z tego co tam widzę to polki chyba naprawdę są najpiękniejsze, wiele z tamtych kobiet ma męskie rysy twarzy... No nic są gusta i guściki heh pozdr. (A ta polka to naprawdę z Łomży jest?)
|
|
ludzie czy wyscie powariowali?!?!?! jeden lubi niebieski kolor a drugi zielony, o czym wy dyskutujecie. jak kogos stac na nowe kupuje nowe, ktos chce zaoszczedzic kupuje starsze..................... oj oj oj
|
|
Jak tak dobrze rolnikom to proponuję się zamienić .Będziecie mieli wtedy kasę taką że hej nie będziecie musieli zazdrościć ale pamiętajcie jedno wy macie święta i leżycie do góry a rolnik nie leży nawet i w niedziele.Jak nie masz pojęcia o tym to nie pisz ja im nie zazdroszczę nawet chwili .A co do świateł i mandatów to wiadomo że najlepiej jest ukarać biednego , który nie będzie się stawiał jak małolat który pędzi przez miasto .
|
|
To aż z tego powodu musisz temat zakładać,to już indywidualny problem rolnika czy jeździ z czy bez świateł.a to ze trzeba ograniczyć do zera takie ich postępowanie oczywiście zgadzam się w stu procentach.
|
|
Ale sie lala zdenerwowała .Pewnie kupiła te nowe mieszkanei przy par św krzyża i jest wkurzona. Ale widać że jest kobietą bo się kompletnie na budownictwi nie zna.Chciełbym uzupełnić swój poprzednie watek . Nowe osiedla warszawskie wg cytowanego artykułu sa martwe nie dla tego, że nie ma tam supermarketów tylko dla tego że nie ma tam zwykłych osiedlowych sklepików . Wybacz ale chyba różnice najbardziej widać w Łomzy właśnie pod stokrotka . ( mam znajomego który sprzedawał tam mieszkanie i po usłyszeniu że jest to przed stokrotką część osób rezygnowało tłumacząc że jest tam hałas i parkingi zajmowane przez klientow- to samo czeka mieszkańcó nowych bloków przy Biedronce)I o to samo chodzi mi przy blokach nowbudowanych o których pisałem .Wg mnie ludzie których tam nabrano powinni upomnieć sie o swoje gdyż poprzez takie działania cena ich nieruchomości spada .Rozglądam się za trzecim swoim mieszkaniem i uwierz mi lalko że na budowaniu najnormalniej na świecie się nie znasz Chciałbym cie mocno rozczarwać bo nowe bloki o których piszemy sa również z wielkiej płyty. Widać że wiedzę na temat budownictwa czerpiesz raczej z artykułow z gazet które piszą o wielkiej płycie jako o pojęciu raczej umownym które dotyczy bloków tzw gierkowskich . Technologia wykonania obecnych bloków różnie się od tych "starych " tym że ściany frontowe ( te z oknami wykonano z cegły, pustaka zamias z jednolitego elementu z betonu . Ale taka technologia była już stosowana w 30 letnich już blokach na Chopina oraz BMC. Szcególnei te na Chopina sa ciepłe. Zrobiono tak dlatego aby nie wykonywać dodatkowego ocieplenia ściany zewnętrznej które musiano wykonywać np we wszystkich blokach perspektywy.Własności cieplne tak ocieplonego starego bloku sa lepsze niż bloku nowego .Przykład ? Bloki na ul mazowieckiej wykonywane w nowej technoligi dwa lata temu musiano ocieplić dodatkowo ( były zimne ) Natomiast jako kobiecie trudno zauważyć takie różnice tego ze nowa technologia wcale nie jest lepsza od starej ale są inne : w nowych instalacja jest z miedzi albo z plastiku i wg słów hydraulika jest gorsza od rur ocynkowanych szybciej będzie trzeba ją wymianiać ( ale tańsza i szybsza w montażu. W starych blokach istnieje możliwość bardziej elastycznego przesuwania ścian wewnętrznych bo są z gipsu (oprócz jednej nośnej ) Widziałem takie mieszkania po przeróbkach i robią wrażenie .Swoich również nie oszczędzałem i mam za to łazienkę wielkości mnie zadawalającej. No i to czego brakuje w nowy budownictwie Duuuuży pokój .Tego tam nie ma . Ale oczywiście każdy sam może sobie wybrać gdzie chce mieszkać .To tak jak mieszkanie w domu jednorodzinnym za miastem i w wieżowcu w centrum miasta . każdy lubi co innego Stare budownictwo ma więcej cech tego pierwszego pod wzgledem otoczenia nowe jest raczej tym drugim .Ale każdy ma prawo sobie wybrać . Ja przykladowo znalazłem ostatno fajne 3 pokojowe mieszkanko w fajnej okolicy ładnie urządzone z łądnym otoczeniem za 3 tyś za m2 . Ale nie powiem gdzie bo mi wykupicie a może uda się właśnie mnie - mam nadzieję że więcej osób woli mieszkać przy biedronkach tak jak lala
|
|
Franio11 mnie akurat wronski wyleczyl (co prawda trwalo to ze 3 lata), ale w lomzy nie mieli pojecia co mi jest jak trafilem do szpitala na 2 tyg. pozdrawiam
|
|
przez wiare to ty angel zbłądzisz. Jak to sie mowi. Nadzieja matka glupich
|
|
Widziałeś - zgłoś na policję. Zamiast wyzywac wszystkich Czeczenów za wybryk jednego dzieciaka, spełnij obywatelski obowiązek.
|
|
PRZYZNAM CI RACJE gans JAK MOŻNA ZROBIC Z AMATORA PROFESJONALISTE CIĘZKA RZECZ DO WYKONANIA ZGODZE SIE Z TOBĄ ALE SKORO TO JUZ 2 LIGA TO PO CO PŁACIC NIBY DOŚWIDCZONEMU TRENEROWI KASE SKORO PODAM CI PRZYKŁAD SKOKÓW GDZIE TRENEREM BYŁ LEPISTO NIE BYŁO WYNIKÓW I POSZEDŁ NA TRAWKE A MIEJSCE ZAJĄŁ KRUCZEK WIADOMO ZE BEDZIE BRAŁ MNIEJ O WIELE MNIEJ NIZ LEPISTO ZA TRENOWANIE DRUŻYNY MYSLE ŻE SKORO MAMY TAKI ZESPÓL JAKI MAMY I JAK SĄDZISZ ŻE Z AMATORAMI NIE BEDZIE WYNIKÓW TO PO CO MU PŁACIC O WIELE WIĘCEJ JAK DRUZYNE MÓGŁBY PRZEJĄĆ INY TAŃSZY TRENER CHOCBY KOSAKOWSKI MA PAPIERY TRENERSKIE Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
sądzac po wynikach to zamiast taki pilkarz lks trenowac to pewnie popija sobie browar. Ja bym niedał ani grosza. Łks nawet niepokazał sie grając z najsłabszą odrą.Ja na miejscu tego trenera bym wcale ich nie uczył skoro zawodnicy nieprzykładają do tego ręki( a raczej nogi ) zamiast tego zmienil bym skład jesli to mozliwe.Przeciez kasa zawodnika niezmobilizuje.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ZMIENIŁ BYŚ SKŁAD Z CZEGO NA CO JAK TAM OPRÓCZ GALINIAKA I PARU INNYCH TO PIŁKARZE 4-3 LIGI NAPRZYKŁAD CITKO NAZWISKO ZNANE ALE TO MŁODY PIŁKARZ Z SUPRAŚLANKI SUPRAŚ MOŻE KIEDYS BEDZIE PIŁKARZEM NA POZIOMIE SWOJEGO STRYJA Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
jacobs30 dobrze mówi!
|
|
A bzdury gadacie, przeciez to dzialka mojego kolegi. Zawsze sie wkurzam bo trzeba kawalek przejechac, zeby do bramki dotrzec. Ale musial grodzic, bo sie sasiedzi skarzyli, ze jego pies im dzieci straszy, a szkoda psa na lancuch... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wie ktos moze jak tam nasze Panie? Wczoraj i dzis grały 2 mecze o utrzymanie sie w 2 lidze wie ktos jak im poszło ? Mysle ze temacik taki przyda sie i mozna w nim pisac wszystko na temat naszego zespołu.
|
|
A czemu ma nie rozmawiac? Na pewno nikt mu nie wynajmie calej sali i nie podpisze z nim umowy, zreszta to kosztuje. Ale moze jakas grupa pozwoli mu sie podlaczyc pod swoj trening... Na Capoeira sami przeciez cwicza akrobatyke, moze mu sie spodoba...
|
|
A widzisz mistrzu nie obejrzałeś do końca a tematem filmu nie jest religia tylko to w jaki sposób można nami manipulowac (skąd wiesz ze te cuda to nie jest fikcaj zmanipulowana przez watykan, media, prase itd) nie mozna brac tych zeczy jako autorytet bo mozna zostac wprowadzonym w blad, a prawda jest ze wiekszosc ludzi bierze za autorytet media ktore moga nie mowic prawdy a i tak w to uwierza, nie mowie ze w tym filmie jest wszystko prawda bo wielu zeczy nie mozna w necie znalesc ale sporo mozna tylko nie na polskojezycznych stronach- polecam.
|
|
Niech mi ktoś powie na jakiej zasadzie poprawia się przedmiot w Warszawie, Białymstoku czy gdzie tam kto jeszcze studiuje. Czy szkoła może narzucić termin w jakim należy poprawiać przedmiot. Czy mam prawo poprawiać go w dowolnym terminie? Czy jeśli mam zapłacić za taki przedmiot 10zł za godzinę a wykład jest nie obowiązkowy. To czy muszę za taki wykład płacić jeśli mnie na nim nie będzie? Co na umowie ze szkoła odnośnie poprawianego przedmiotu może być a czego być nie powinno? No i ostatnie, słyszałem, dziś, że paru studentów 3 roku miało warunek z pierwszego roku z jednego przedmiotu. Uczelnia zażyczyła sobie, żeby poprawiali cały pierwszy rok. Czyli wszystkie przedmioty? Czy to prawda? A jeśli tak to czy uczelnia ma do tego prawo? Gdzie szukać informacji i pomocy? Do kogo się skierować o pomoc i walkę o swoje prawa?
|
|
heh tak sie tylko pytam :P trzymam kciuki heh
|
|
Błagam, tylko nie salon Anna!!!! W tym salonie tylko mozna sobie kawke wypic i pogadac. Ale nie róbcie nic z włosami. Obiecano mi tam farbowanie za 80 zł (z jasnych na ciemne). Oczywiście wszystko było ok, wygadałam się, mycie włosów rzeczywiście super...... ale nie za 150 zł:-( A do tego gdy wróciłam do domu rodzinka zwróciła mi uwagę na białe łatki z tyłu głowy. Dziekuję bardzo za taką usługę, odradzam!!!
|
|
SPROSTOWANIE zapomniałam dodać ,że są to informacje od tzw "gapiów" .
|
|
O_o ;( a ja moge się domyslać kto to jeśli naprawde to sie zdarzyło ;( Riposta
|
|
jak to sie domyslac kto to? wiedziales i nie mogles pomoc?
|
|
Wyjezdzajac z Sienkiewicza na wprost jest dom dziecka dla dzieci specjalnej troski.
|
|
Mogłeś porozmawiać z tą odsobą, mnie by sumienie dręczyło [*]
|
|
chciclaam to powiedziec .. Ty znales ta osobe?
|
|
Wiem tyle ze straz juz wrocila po 30minutach
|
|
Słaba Psychika i takie wypadki się dzieją;( [*] Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
A zauważyliście że z roku na rok w dzień smigusa dyngusa jest coraz chłodniej. Oblej kogoś a do domu wróci w bryłce lodu... No też tu policja z deka gania... Kiedyś w zime wyszedłem ze szkoły i jescze przerwa się nieskonczyła i tuż przy drzwiach wejściowych szkoły zajechali panowie w niebieskich mundurach i się zapytali czy mi sie przypadkiem do domy nie śpieszy... a jak odpowiedzialem ze dopiero dzwonek był i każdy wychodzi to nie kazał pyskowac... AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
"Kiedyś w zime wyszedłem ze szkoły i jescze przerwa się nieskonczyła i tuż przy drzwiach wejściowych szkoły zajechali panowie w niebieskich mundurach i się zapytali czy mi sie przypadkiem do domy nie śpieszy... a jak odpowiedzialem ze dopiero dzwonek był i każdy wychodzi to nie kazał pyskowac..." A co to wnosi do tematu? Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Logic jak starasz się zabłysnąć na forum to zmień taktyke, bo Ci nie wychodzi.... Jak sam był w takim wieku to pewnie nawet roweru nie miał, a teraz buc zazdrości i krytykuje... taka wiejska mentalność Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na łancuch to masz jedynie biegówki:P a biegówki 50 nie polecam, namachasz sie tylko nogą 6 biegów przy max prekości 80-90 to troche za dużo. Najlepsze marki to przede wszystkim włoskie: Piaggio, Gilera, Vespa. Także Malaguti, Peugot, yamaha, Honda. W tej cenie no to pewnei roczek koło '00. Zwracaj uwage na to jak pali skuter, jeśli nie pali odrazu to może coś być z nim nie tak. Czy równo pracuje. jeśli po odpaleniu będzie słychać jakby się rozpędzał no to także cos tam nie tak jest. Oprócz tego na tarcze hamulcową i przebieg, jeśli cyferki krzywo stoją znaczy że kręcony. Też z niego nic nie kapie itp
|
|
na poczatku jak to przeczytalam to myslalam ze to jakis prima aprillisowy zart :/ no i szkoda ze nie zart... znalezc napewno ja znajda,ale watpie ze zywa... nurt jest bardzo silny,rzeka jak zwykle wylala :/ ehh ale jaki to trzeba miec zryty beret zeby sie na wlasne zycie targac...jakos nie moge tego pojac...
|
|
a no i ja bede tez:) wystepował:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Spłodzony w ramach żartu :) Apropo śmingusa. Kiedys nie mozna było przejsc pod moim blokiem bo z okien leciały torby z woda albo po prostu lało sie wiadrami. Dzis to juz nie to. Nie twierdze ze to było jakos szczegolnie w porzadku., tak z nienacka polewac ludzi ale... Ale wtedy jakos te podworka żyły. Było wiecej dzieciakow no i miały wiecej fantazji. Dzis dzieciaki siedza zabunkrzone w domach a w smingus to wyjdą owszem ale sie powozic, z kipa spalic lub ludzi zaczepiac. Osobiscie sie cieszę że moje dziecinstwo przypadło w czasach gdy komp to był rarytas a internet to już w ogole kanada była.
|
|
pracujesz juz 11 lat w jednej firmie i taka katastrofa po tylu latach chyba masz cos do powiedzenia w tej firmie a najlepiej to pogadac z szefem za to cie nie zwolni ze powiesz co ci nie pasuje
|
|
Również byłabym zainteresowana dobrą kosmetyczką odnośnie wykonania peelingu chemicznego. Widziałam że kwasy można już kupić na allegro, ale wolałabym aby kosmetyczka mi doradziła stężenie oraz jeżeli to możliwe przeprowadziła zabieg. Proszę o namiary. Gans - tzn oczyszczanie skóry to nie tylko mycie. Przykro że dbanie o siebie kojarzy Ci się tylko z wodą i mydłem.
|
|
Big Brother Bracia. I tam poznacie brata blizniaka wielkiego brata a w edycji tylko najsławniejsze pary bliźniaków. A to wszystko w seminarium duchownym, specjalnie przerobionym oczywiście.
|
|
teraz to zes doj_ebal do pieca
|
|
terrorysta: odnoście wypowiedzi tomasza jest w tym trochę racji. Poczytaj "Zdązyć przed Panem Bobiem" H Krall a może nieco zrozumiesz. Tam często spotyka się motyw samobójstwa w którym ktoś się zabija nie myśląc o innych. Mam szczególnie na myśli sytuację gdy ludzie ubolewali, gdy pewna postać strzela sobie w głowę marnując kilka naboi które mogłyby przenieśc ukojenie innym. Jak też ktoś wspomniał przez nią cierpi wiele osób - ona wybrała najgrsze wyjście. Cierpi przez nią wiele osób i szczerze to mi jej nie jest żal a jej rodzinę. Ona już nic nie czuje, a rodzina bedzie cierpieć na dłuuugi czas. Zresztą pewnie nie tylko ona. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Po pierwsze jeszcze nie wiadomo czy ona zginela czy zyje,a jeszcze moze byc trzecia opcja ze jak zginela to jej ktos w tym pomogl!!Po drugie skad wiecie co taka osoba przed samobojstwem mysli?To nie jest zbrodnia doskonala ze sie wszystko w najdrobniejszych szczegolach zaplanuje!!Jezeli sie potwierdzi czarny scenariusz to szkoda dziewczyny,a rodzinie mozna tylko wspolczuc
|
|
no spokojnie dobrze pójdzie to w tym tyg będzie ;)
|
|
co najlepiej potrafia robic lekarze? STRAJKOWAC, NARZEKAC I MOWIC ZE CIAGLE IM MALO. (... usunięto w związku z ust. osude art14)
|
|
ciekawe czy i TY jezdzisz 40km/h? no przyznaj sie...
|
|
http://moto.allegro.pl/item333809053_skuter_malatti_2008r_dowoz_gratis_super_kolor.html rocznik 2008 , nowy i do warszawy daleko niema, 2.495 zl PiS to szambo!
|
|
Mi Się Zdaje że to było tak dziewczyna była z znajomymi na moście no i jeden ze znajomych ją popchnął z żartu a ona wpadła do rzeki Próbowali ją uratowac skoczyli do rzeki wyłowili jej ciało jednak ona nie żyła bali się że pójdą za to do więźienia więc ciało zakopali ale cos innego z cialem zrobili chyba prawdobodobne co ??
|
|
sekretariat jest czynny do 15-tej
|
|
heh, to źle zrozumiałem ;) Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Ej sory, ale jeśli jej nie znałeś i cię to nie obchodzi, to po co sie wypowiadasz? Są tu osoby których obchodzi jej los i mamy nadzieje że sie odnajdzie. Jest moją koleżanką i uważam że musiała mieć poważny powód żeby zniknąć. A ludzie którzy wymyślają coraz to nowe plotki to są po prostu żałośni. Jestem ciekawa jak im by było przyjemnie słuchać tego co sami wymyślają. Boże przystopujcie z tym osądzaniem ludzi, których nawet nie znacie. Matusiu wróć do nas !
|
|
Lepiej nie idź wcale ...
|
|
Czy dzisiaj na placu kolo kosciola pw. Milosierdzia Bozego bedzie cos odprwaina jakas msza lub wspomnienie o JP II ?
|
|
dobranoc
|
|
To tak jak krzywa wieża w Gdańsku
|
|
raczej tak
|
|
To powodzenia na sprawnościówce!!! Wiesz facete z sprawnościówką sobie poradzi, gorzej z kobieta ja zdawałam 2 razy, ale się udało!!!! A czas miałam oszołamijający bo 1.44,99. :D
|
|
Moniko Moniko Nie Dręcz Mnie:)) Riposta
|
|
Jak ja piszę, to nie mam złych intencji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zęby trzeba było myć
|
|
ten co **** piasal o swoim psie to go sama moge zajebac na twoich oczach!!!!!!!!! ******** JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
American Gangster, Get rich or die try
|
|
ty sie pytasz o co tu chodzi. a ja sie pytam o co ci chodzi, bo nie kumam tzn ze ci szkoda pare zlotych na mundurek?
|
|
Kto w Łomży robi ładnie paznokcie akrylowe Pomóżcie !!! Jazda do roboty je..ne nieroby
|
|
Ja ci mogę gratis akrylem wymalować.
|
|
Wiecie co myślę że połowa policjantów starszech roczników nie zaliczyła by MS-ów :) KW Radom
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |