piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najpierw "bracia", potem "siostry"...

no z tym trzeba uważać jak już chcesz montować to nie oszczędzaj na montażu i niech ktoś to robi kto ma pojęcie bo jedno spięcie może się skończyć skopconą furką hehe

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najpierw "bracia", potem "siostry"...

Powiem tak jesli chodzi cenowo najlepiej wypada iPlus i na niego sie zdecydowałem jakies 3 miesiace temu.Na co dzien mieszkam w Warszawie tu chodzi bardzo dobrze jest 1mb wedlug testów, w Lomzy chodzi troche wolniej ale napewno nie tak ze trzeba czekac az tak dlugo na otwarcie strony.Plus w malych miejscowosciach ma najwiekszy zasieg.Ja jestem zadowolony z wyboru.Bierz iPlusa :)
Pozdrawiam

haaaah5 szkoda ze nie mialas jeszcze wtedy kajdanek i broni. ale zglos sie to przejrzymy to co zarejestrowalas.

Jeszcze jedno wypadaloby dopisac odnosnie nowych mieszkan. Warto wziac pod uwage fakt, ze przez pierwsze lata mozna spotkac sie z atrakcjami typu pekajace sciany, bo budynek bedzie osiadal. I okazuje sie, ze i tak trzeba robic remoncik. Patrzac na tempo budowania nowych blokow mozna sie tez zastanawiac, czy faktycznie beda one wszystkie tak super wykonane... Znajomy kupil niedawno np. mieszkanie w Warszawie i wkrotce po odbiorze zaczelo sie wszystko sypac, tak wiec nowe nie zawsze znaczy idealne.

moj pies tez mial kleszcze raptem 1,5tyg temu juz myslelismy ze po nim na nic nie reagowal poszlam z nim do weterynarza na mazowiecka dal mu jakis zastrzyk pomalu ale juz wrocil do siebie mam tez obroze ale z tego co wiem mojej kolezanki pies tez mial obroze a zlapal kleszcza wiec nie wiem czy do konca pomaga

gans ty chyba widzisz to co chcesz widzieć!
Proponuje kupić kilka hektary i zabawić się w farmera(każdy tak może-masz chłopie równe szans)
Myślę,że po tygodniu harówy twoje teoretyczne myślenie i wodze fantazji by poluzowały:)

violette to tak samo jakbyś zapytała dlaczego Bóg mówi w języku Polskim a nie Hiszpańskim czy Niemieckim. Szatan może to głupio zabrzmi ma takie zdolności i włada językami tak samo Bóg.

Mi ten gardłowy głos z taśm przypomina wokalistę zespołu Morbid Angel...

rudy błazen z druhem

Ja z dziewczyną byłem na 2 weselach w Motelu "Zacisze" w Piątnicy, bardzo dobra obsługa i jedzenie, znajomi z warszawy strasznie chwalili bo można tam spokojnie przenocowac i dobrze bawić sie na weselu.
Pozdro

ogolnie ok 400zl z zalozeniem ale wszystko zalezy od samochodu...

Treść jest ukryta

BARTES: Chyba "suniesz" ironią, ale nie do końca jestem przekonany do tego....

A jeśli nie to dlaczego uważasz, że mnie nie powinni traktować poważnie? I dlaczego twierdzisz że TYLKO u mnie są takie problemy?
Jestem klientem takim jak każdy inny i płace pieniądze za usługę. Ja przynajmniej wiem mniej więcej o co chodzi ale co ma zrobić osoba która ma tylko pojęcie o włączaniu komputera "na zasadzie lodówki"?
Nie mówię tutaj jako gość który chce zniechęcić do Vectry, jak widać zresztą są dalej dostwcą usług dla mnie.
Stwierdzam fakty.

szukam programu do obrobki zdjec mam z tym klopot prosze o pomoc mile widziany link

bazyl jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo wdepnac w g.... na chodniku, zawsze patrze gdzie stawiam kroki, wiec boso tez nie byloby problemu.

''Ale jaka frajda jak się psie g.... przez palce przeciśnie''

a co doswiadczyles juz tego uczucia hahahaha,pozdrawiam

jacobs 30 tak masz rację!Słucham wczoraj relacje z Wrocławia i przy stanie 2:0trener wprowadza nominalnego obrońce czy bronić wyniku 2:0?Nawet komentator stwierdził że drużyna Łks grała jakoś bez wiary i ambicji!!Trener się tłumaczy na konferencji że na to stać obecnie zespół że taką grę widzi na treningu!Głupie tłumaczenie!Po to jest trening aby wyelimonować braki i doskonalić się wieć ja niewiem co POPULARNY MRÓZ robi na treningach żeby te mankamenty wyelimonować!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Mój pies też już miał dwa kleszcze w tym roku... Trzeba pamiętać, że kleszcze nie tylko psów się czepiają. Siostrze też już jeden w tym roku sie wbił :/ Pewnie w tym sezonie będzie prawdziwa plaga, bo mrozu malutko było. Strach będzie do ogródka przy bloku wyjść.

rudy błazen z druhem

Monisia pewnie,że się powtarzał wystarczy zajrzeć w Spis tematów.
Jak można mówić o dobrym fryzjerze. Każdy ma inny gust.

Na Małachowskiego w nowym bloku.

Oszukali Cie. Darek nie montuje swiatel szeroko znanych jako "xenony', tylko podrobki z chin, "zenony"...

przykro mi Renatko,ale tylko niewidomi

Salon fryzjerski Sylwia na Mazowieckiej 1, najlepsza

a fryzurki intymne, kto mi zrobi

stomilu juz nie ma ;P jest Michelin ;P

haaaah5 wykluczam Cie z jakiej kolwiek konwersacji, z Toba brudzia nie pilam i nie mam zamiaru, wiec po imieniu to zwracaj sie do kogos innego dla Ciebie jestem Pani Renata

rudy błazen z druhem

Witam właśnie niedawno jechałem tamtędy i zauważyłem wóz strażacki i 2 radiowozy i sie zastanawiałem co sie stało.Szkoda dziewczyny [*]

Mam nadzieje że to nie ona ;( ;( rano się dowiem ... mówić można ale jak osoba ma już swój świat wymyślony i myśli tylko o samobójstwie to nic nie pomoże ... wiem coś o tym ehh ... Ktoś bedzie wiedzieć wiecej niech pisze .

rudy błazen z druhem

potwierdzam OSP Piątnica wyjazd okolo 22:40 rowniesz PSP Łomża, po 20 minutach przyjezdza ratownictwo wodne, poszukiwania trwaja do godziny 12:30 bez skutku. Dzis o 11 zostanie wznowiona akcja poszukiwawcza przez wyspecjalizowanych nurkow z Augustowa.

Treść jest ukryta

kolejny?

posiadam

A jeżeli takie coś bedzie to co?... Każdy bezrobotny będzie musiał przyjść i pracować na free... A jak nie przyjdzie to do wiezienia na 3 lata...tak
?

Mozliwe ze wogole nie zrozumialem co piszesz....

Kacper Hauser

chciałabym kupic daewoo espero, ale słyszę opinie, że jest to auto awaryjne i wogóle delikatnie mówiąc: "do niczego". czy tak jest naprawde, czy to tylko niesprawdzona plotka? proszę właścicieli o krótki komentarz. na stronach poświęconych temu modelowi jest wychwalany, sama juz nie wiem. nie znam się na tym, więc liczę na pomoc. pozdrawiam

Mur postawcie i bedziecie mieli spokój, kazdy kozak na forum a w rzeczywistosci to wszyscy siedza w domu i grzeją dupska. Gadaniem jeszcze nikt nic nie zdziałał. Pozdrowienia dla wszystkich

Dla mnie to niedorzeczne, ze w Lomzy jest tak wysoki podatek za psa!
Nigdzie w Polsce tak nie ma!W wielu miastach zniesiono ta oplate lub zmniejszono do minimum.Nawet w Bialymstoku nic sie nie placi, ale u nas ma byc inaczej i jak zwukle wszystko sie odwroci przeciwko psom!

Jeżeli ktoś będzie chciał pomóc to zadzwoni na Komendę i nie będzie prowadził niepotrzebnej dyskusji z małolatami.
Pewnie wielu z was na co dzień nie zauważało tej dziewczyny, a teraz kreuje się na jej przyjaciół/kolegów/koleżanki/przyjaciół i to jest w tym wszystkim żenujące.
Nie wiadomo co się z nią stało więc po co spekulować ? Nie lepiej poczekać do rozwiązania sprawy i nie zgrywać przy tym kozaków ?

Nawiasem mówiąc zgadzam się w paru kwestiach z gans-em. śmierci to tragedia dla rodziny i przyjaciół. Cała reszta znajomych lub przypadkowych ludzi najczęściej udaje że są tym przejęci, a zapominają o tej osobie po dość krótkim czasie.
Codziennie giną setki ludzi i nikt o tym nawet nie wspomni, nic nie zrobi żeby temu zaradzić.

Polecam Senatorską. Naprawdę dobrze zakładają.

Ten post mogłeś napisać wczoraj i zrobić z niego dobry żart. Ratusz nie może nikogo zmusić do pracy, jedynie mogą nie wypłacić zasiłku dla bezrobotnych i tyle.

hahaha jakbym byla z vipu to bym zachwalala jakie tam jest super jedzenie.TERAZ. KIEDYS owszem-byla zaje*sta salatka z kurczakiem ale jakbys nie zauwazyl to napisalam ZE JUZ NIE MA...i z tego powodu nie chodze tam tak czesto jak kiedys.
I prosze cie, nie osmieszaj sie wiecej...bronisz tej yamy jakby ci za to placili. napisalam raz:widzialam w klubie nieletnia(ty sie srasz jak niewiadomo co i probujesz wszystim wmowic ze tak nie bylo). napisalam Ci tez:idz do prokuratury,zrob mi sprawe o jakies oczernianie czy cos i wtedy zostanie wyjasnione czy danego dnia w srodku byla 16latka. no idz! czemu tego nie zrobisz?jakbym zmyslala to chyba bym cie do tego nie zachecala? prosze bardzo:IDZ. Tylko na to czekam. na sali sadowej zobaczysz moja twarz i wtedy dochodz do wnioskow dla jakiego baru/klubu pracuje(bo jak ,,obrazam,, twoj ukochany ,,klub,, to niewatpliwie jestem z konkurencji hahaha - dobre sobie...),bo z vipem ci nie poszlo. Napisze Ci kolejny raz:JA DO YAMY BARDZO LUBIE CHODZIC I WALI MNIE JACY LUDZIE TAM SA.CHODZE ZE SWOIMI ZNAJOMYMI Z KTORYMI ZAWSZE SUPER SIE BAWIE,wiec nie zalezy mi na udowadnianiu czegos ani tobie ani komukolwiek innemu. I daruj sobie jakiekolwiek dalsze komentarze bo nie zamierzam na nie wiecej odpowiadac. nie jestes osoba upowazniona do jakiegokolwiek dochodzenia w tej sprawie. zapraszam za to do dyskusji WLASCICIELA lokalu. w jednym z tematow wypowiedzial sie- niech wiec wypowie sie i w tym i zarzuci mi klamstwo to wtedy ta sprawe bedziemy wyjasniac. skoro jednak wlasciciel sie nie wypowiada-widac sprawa nie jest warta zachodu, i ma racje. zreszta nie ma zadnej sprawy. ochroniarz tez czlowiek-zdarzaja mu sie pomylki.Na tym bek00 koncze ten temat. masz mozliwosci przejrzenia monitoringu-zrob to i sam sobie udowodnij. szukaj blondynki w czerwonym kozuchu- uczennica I klasy III LO. mozesz podac mi meila i wtedy wysle ci link do jej profilu np na naszej klasie.bedziesz mial DOWOD :zdjecia,ktore porownasz z obrazem z nagrania, imie i nazwisko dziewczyny i jej wiek.moze wtedy przestaniesz szczekac w sprawie w ktorej nie masz racji
Pozdrawiam

Witam!
Mam takie pytanie...
Czy wie ktoś ile teraz kosztuje przerejestrowanie samochodu?
Interesują mnie same papiery, bez nowych blach.
Jeżeli ktoś ostatnimi czasy przerejestrowywał auto i wie ile to kosztuje to z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam, Kubusiek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org