Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najpierw "bracia", potem "siostry"... |
no z tym trzeba uważać jak już chcesz montować to nie oszczędzaj na montażu i niech ktoś to robi kto ma pojęcie bo jedno spięcie może się skończyć skopconą furką hehe rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najpierw "bracia", potem "siostry"... |
Powiem tak jesli chodzi cenowo najlepiej wypada iPlus i na niego sie zdecydowałem jakies 3 miesiace temu.Na co dzien mieszkam w Warszawie tu chodzi bardzo dobrze jest 1mb wedlug testów, w Lomzy chodzi troche wolniej ale napewno nie tak ze trzeba czekac az tak dlugo na otwarcie strony.Plus w malych miejscowosciach ma najwiekszy zasieg.Ja jestem zadowolony z wyboru.Bierz iPlusa :) Pozdrawiam
|
|
haaaah5 szkoda ze nie mialas jeszcze wtedy kajdanek i broni. ale zglos sie to przejrzymy to co zarejestrowalas.
|
|
Jeszcze jedno wypadaloby dopisac odnosnie nowych mieszkan. Warto wziac pod uwage fakt, ze przez pierwsze lata mozna spotkac sie z atrakcjami typu pekajace sciany, bo budynek bedzie osiadal. I okazuje sie, ze i tak trzeba robic remoncik. Patrzac na tempo budowania nowych blokow mozna sie tez zastanawiac, czy faktycznie beda one wszystkie tak super wykonane... Znajomy kupil niedawno np. mieszkanie w Warszawie i wkrotce po odbiorze zaczelo sie wszystko sypac, tak wiec nowe nie zawsze znaczy idealne.
|
|
moj pies tez mial kleszcze raptem 1,5tyg temu juz myslelismy ze po nim na nic nie reagowal poszlam z nim do weterynarza na mazowiecka dal mu jakis zastrzyk pomalu ale juz wrocil do siebie mam tez obroze ale z tego co wiem mojej kolezanki pies tez mial obroze a zlapal kleszcza wiec nie wiem czy do konca pomaga
|
|
gans ty chyba widzisz to co chcesz widzieć! Proponuje kupić kilka hektary i zabawić się w farmera(każdy tak może-masz chłopie równe szans) Myślę,że po tygodniu harówy twoje teoretyczne myślenie i wodze fantazji by poluzowały:)
|
|
violette to tak samo jakbyś zapytała dlaczego Bóg mówi w języku Polskim a nie Hiszpańskim czy Niemieckim. Szatan może to głupio zabrzmi ma takie zdolności i włada językami tak samo Bóg.
|
|
Mi ten gardłowy głos z taśm przypomina wokalistę zespołu Morbid Angel... rudy błazen z druhem
|
|
Ja z dziewczyną byłem na 2 weselach w Motelu "Zacisze" w Piątnicy, bardzo dobra obsługa i jedzenie, znajomi z warszawy strasznie chwalili bo można tam spokojnie przenocowac i dobrze bawić sie na weselu. Pozdro
|
|
ogolnie ok 400zl z zalozeniem ale wszystko zalezy od samochodu...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
BARTES: Chyba "suniesz" ironią, ale nie do końca jestem przekonany do tego.... A jeśli nie to dlaczego uważasz, że mnie nie powinni traktować poważnie? I dlaczego twierdzisz że TYLKO u mnie są takie problemy? Jestem klientem takim jak każdy inny i płace pieniądze za usługę. Ja przynajmniej wiem mniej więcej o co chodzi ale co ma zrobić osoba która ma tylko pojęcie o włączaniu komputera "na zasadzie lodówki"? Nie mówię tutaj jako gość który chce zniechęcić do Vectry, jak widać zresztą są dalej dostwcą usług dla mnie. Stwierdzam fakty.
|
|
szukam programu do obrobki zdjec mam z tym klopot prosze o pomoc mile widziany link
|
|
bazyl jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo wdepnac w g.... na chodniku, zawsze patrze gdzie stawiam kroki, wiec boso tez nie byloby problemu. ''Ale jaka frajda jak się psie g.... przez palce przeciśnie'' a co doswiadczyles juz tego uczucia hahahaha,pozdrawiam
|
|
jacobs 30 tak masz rację!Słucham wczoraj relacje z Wrocławia i przy stanie 2:0trener wprowadza nominalnego obrońce czy bronić wyniku 2:0?Nawet komentator stwierdził że drużyna Łks grała jakoś bez wiary i ambicji!!Trener się tłumaczy na konferencji że na to stać obecnie zespół że taką grę widzi na treningu!Głupie tłumaczenie!Po to jest trening aby wyelimonować braki i doskonalić się wieć ja niewiem co POPULARNY MRÓZ robi na treningach żeby te mankamenty wyelimonować! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mój pies też już miał dwa kleszcze w tym roku... Trzeba pamiętać, że kleszcze nie tylko psów się czepiają. Siostrze też już jeden w tym roku sie wbił :/ Pewnie w tym sezonie będzie prawdziwa plaga, bo mrozu malutko było. Strach będzie do ogródka przy bloku wyjść. rudy błazen z druhem
|
|
Monisia pewnie,że się powtarzał wystarczy zajrzeć w Spis tematów. Jak można mówić o dobrym fryzjerze. Każdy ma inny gust.
|
|
Na Małachowskiego w nowym bloku.
|
|
Oszukali Cie. Darek nie montuje swiatel szeroko znanych jako "xenony', tylko podrobki z chin, "zenony"...
|
|
przykro mi Renatko,ale tylko niewidomi
|
|
Salon fryzjerski Sylwia na Mazowieckiej 1, najlepsza
|
|
a fryzurki intymne, kto mi zrobi
|
|
stomilu juz nie ma ;P jest Michelin ;P
|
|
haaaah5 wykluczam Cie z jakiej kolwiek konwersacji, z Toba brudzia nie pilam i nie mam zamiaru, wiec po imieniu to zwracaj sie do kogos innego dla Ciebie jestem Pani Renata rudy błazen z druhem
|
|
Witam właśnie niedawno jechałem tamtędy i zauważyłem wóz strażacki i 2 radiowozy i sie zastanawiałem co sie stało.Szkoda dziewczyny [*]
|
|
Mam nadzieje że to nie ona ;( ;( rano się dowiem ... mówić można ale jak osoba ma już swój świat wymyślony i myśli tylko o samobójstwie to nic nie pomoże ... wiem coś o tym ehh ... Ktoś bedzie wiedzieć wiecej niech pisze . rudy błazen z druhem
|
|
potwierdzam OSP Piątnica wyjazd okolo 22:40 rowniesz PSP Łomża, po 20 minutach przyjezdza ratownictwo wodne, poszukiwania trwaja do godziny 12:30 bez skutku. Dzis o 11 zostanie wznowiona akcja poszukiwawcza przez wyspecjalizowanych nurkow z Augustowa.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kolejny?
|
|
posiadam
|
|
A jeżeli takie coś bedzie to co?... Każdy bezrobotny będzie musiał przyjść i pracować na free... A jak nie przyjdzie to do wiezienia na 3 lata...tak ? Mozliwe ze wogole nie zrozumialem co piszesz.... Kacper Hauser
|
|
chciałabym kupic daewoo espero, ale słyszę opinie, że jest to auto awaryjne i wogóle delikatnie mówiąc: "do niczego". czy tak jest naprawde, czy to tylko niesprawdzona plotka? proszę właścicieli o krótki komentarz. na stronach poświęconych temu modelowi jest wychwalany, sama juz nie wiem. nie znam się na tym, więc liczę na pomoc. pozdrawiam
|
|
Mur postawcie i bedziecie mieli spokój, kazdy kozak na forum a w rzeczywistosci to wszyscy siedza w domu i grzeją dupska. Gadaniem jeszcze nikt nic nie zdziałał. Pozdrowienia dla wszystkich
|
|
Dla mnie to niedorzeczne, ze w Lomzy jest tak wysoki podatek za psa! Nigdzie w Polsce tak nie ma!W wielu miastach zniesiono ta oplate lub zmniejszono do minimum.Nawet w Bialymstoku nic sie nie placi, ale u nas ma byc inaczej i jak zwukle wszystko sie odwroci przeciwko psom!
|
|
Jeżeli ktoś będzie chciał pomóc to zadzwoni na Komendę i nie będzie prowadził niepotrzebnej dyskusji z małolatami. Pewnie wielu z was na co dzień nie zauważało tej dziewczyny, a teraz kreuje się na jej przyjaciół/kolegów/koleżanki/przyjaciół i to jest w tym wszystkim żenujące. Nie wiadomo co się z nią stało więc po co spekulować ? Nie lepiej poczekać do rozwiązania sprawy i nie zgrywać przy tym kozaków ? Nawiasem mówiąc zgadzam się w paru kwestiach z gans-em. śmierci to tragedia dla rodziny i przyjaciół. Cała reszta znajomych lub przypadkowych ludzi najczęściej udaje że są tym przejęci, a zapominają o tej osobie po dość krótkim czasie. Codziennie giną setki ludzi i nikt o tym nawet nie wspomni, nic nie zrobi żeby temu zaradzić.
|
|
Polecam Senatorską. Naprawdę dobrze zakładają.
|
|
Ten post mogłeś napisać wczoraj i zrobić z niego dobry żart. Ratusz nie może nikogo zmusić do pracy, jedynie mogą nie wypłacić zasiłku dla bezrobotnych i tyle.
|
|
hahaha jakbym byla z vipu to bym zachwalala jakie tam jest super jedzenie.TERAZ. KIEDYS owszem-byla zaje*sta salatka z kurczakiem ale jakbys nie zauwazyl to napisalam ZE JUZ NIE MA...i z tego powodu nie chodze tam tak czesto jak kiedys. I prosze cie, nie osmieszaj sie wiecej...bronisz tej yamy jakby ci za to placili. napisalam raz:widzialam w klubie nieletnia(ty sie srasz jak niewiadomo co i probujesz wszystim wmowic ze tak nie bylo). napisalam Ci tez:idz do prokuratury,zrob mi sprawe o jakies oczernianie czy cos i wtedy zostanie wyjasnione czy danego dnia w srodku byla 16latka. no idz! czemu tego nie zrobisz?jakbym zmyslala to chyba bym cie do tego nie zachecala? prosze bardzo:IDZ. Tylko na to czekam. na sali sadowej zobaczysz moja twarz i wtedy dochodz do wnioskow dla jakiego baru/klubu pracuje(bo jak ,,obrazam,, twoj ukochany ,,klub,, to niewatpliwie jestem z konkurencji hahaha - dobre sobie...),bo z vipem ci nie poszlo. Napisze Ci kolejny raz:JA DO YAMY BARDZO LUBIE CHODZIC I WALI MNIE JACY LUDZIE TAM SA.CHODZE ZE SWOIMI ZNAJOMYMI Z KTORYMI ZAWSZE SUPER SIE BAWIE,wiec nie zalezy mi na udowadnianiu czegos ani tobie ani komukolwiek innemu. I daruj sobie jakiekolwiek dalsze komentarze bo nie zamierzam na nie wiecej odpowiadac. nie jestes osoba upowazniona do jakiegokolwiek dochodzenia w tej sprawie. zapraszam za to do dyskusji WLASCICIELA lokalu. w jednym z tematow wypowiedzial sie- niech wiec wypowie sie i w tym i zarzuci mi klamstwo to wtedy ta sprawe bedziemy wyjasniac. skoro jednak wlasciciel sie nie wypowiada-widac sprawa nie jest warta zachodu, i ma racje. zreszta nie ma zadnej sprawy. ochroniarz tez czlowiek-zdarzaja mu sie pomylki.Na tym bek00 koncze ten temat. masz mozliwosci przejrzenia monitoringu-zrob to i sam sobie udowodnij. szukaj blondynki w czerwonym kozuchu- uczennica I klasy III LO. mozesz podac mi meila i wtedy wysle ci link do jej profilu np na naszej klasie.bedziesz mial DOWOD :zdjecia,ktore porownasz z obrazem z nagrania, imie i nazwisko dziewczyny i jej wiek.moze wtedy przestaniesz szczekac w sprawie w ktorej nie masz racji Pozdrawiam
|
|
Witam! Mam takie pytanie... Czy wie ktoś ile teraz kosztuje przerejestrowanie samochodu? Interesują mnie same papiery, bez nowych blach. Jeżeli ktoś ostatnimi czasy przerejestrowywał auto i wie ile to kosztuje to z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Kubusiek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |