piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sąsiedzi skarżą się na rodzinę b. ministra

Środki czystości?
Myślę, że jak ktoś użytkował 20 lat wannę (bo pewnie nie wymieniał jej co 5 lat) to raczej środki czystości nie pomogą. No ale jak Tobie to nie przeszkadza...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sąsiedzi skarżą się na rodzinę b. ministra

no i " wszystko jasne " ...a my możemy tylko cichutko pokwękać

Lalka oto przykład:
wyposażenie kuchni;
-lodówka-ok.3000
-zmywarka-ok.2500
-zlew,bateria-ok.1000
-kuchenka-ok.2000
-okap-ok.700
meble kuchenne-ok.6000
glazura,terakota,klej,fuga-ok.2000
fachowcy ;hydraulik,glazurnik,gazownik itp-ok2000
TO TYLKO KUCHNIA-ok 20000zł.Liczyć dalej?Urządzałaś kiedyś nowe mieszkanie?

Ja osobiście zakładałem na Wojska Polskiego obok Dantexy.Mam najtańszy estaw-Cobra ultraIII i antena magnesówka 1m za 80 zł.Słyszą mnie na 6-9 km i chyba to wystarczy, jak dla mnie oczywiście

mam uprzedzenie do dr Łapińskiej ponieważ przy mojej chorobie wychodzą mi na skórze takie można to nazwać krosty. Pani dr przepisała mi maść po której rzeczywiście wszystko schodziło. Ale jak się dowiedzialem u dr w Białymstoku że po tej maści nawet rdza zejdzie i że się tą maścią smaruje ludzi 2 tyg. przed śmiercią żeby ładnie do trumny wyglądali , więc pani Łapińskiej nie polecam. Tyle

Prokuratura w Białym zajęła się rozliczaniem wskazań wodomierzy ogólnych na mieszkańców bloku mimo tego, że ci mieszkańcy mają w mieszkaniach swoje wodomierze. Straty na przesyłach wody spółdzielnia pokrywała sobie z mieszjkańców rozliczając pomiędzy nich różnicę w zużyciu wody przez blok. Czy to nie przypomina wam czegoś z naszego podwórka?

http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,5059067.html

Ciekawa jestem w jakiej wsi się takie chamy jak wy chowały....

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Witam.Czy zauważyliscie że baaardzo dużo samochodów stojacych w Łomzyńskich komisach jest "bezwypadkowych",garażowanych,zadbanych i wogóle i.d.e.a.l.n.y.c.h.?Nic tylko kupywac i jeździć 10 lat:D:D

Polecam tez film ENDGAME.http://video.google.pl/videoplay?docid=-5739634563260751371&q=ENDGAME+pl&total=22&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org