Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś tu kręci?... |
Ja sprawdziłam swoje rachunki od października 2007 roku. W każdym była pomyłka - na korzyść ŁSM. Zamierzam to wyjaśniać. Niby na początku roku było rozliczenie - ale ono też się nie zgadza. Za to naciąganie (średnio 1 - 1,5m3 na miesiąc) zwrócili 1, 29zł. Słownie: złoty dwadzieścia dziewięć gr. Ciekawe, jak to wyliczyli.!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś tu kręci?... |
zalezy w jakiej sprawie chcesz dobrego dermatologa
|
|
Polecam goscia z pisza ak bedzeisz daj znac
|
|
Ja polecam salę weselną "WENECJA", ul. Mała Kraska 3 w Łomży. Sala robi wrażenie, jedzenie wybierasz sobie sam co chcesz żeby było podane, obsługa luks. GORĄCO POLECAM.
|
|
haha ach ... te wiejsckie klimaty ^^ nadal smigaja tam Traktorami ubrani w gumaki i obowiazkowo widły :E :E szpenio - człenio!!!!
|
|
wiejskie - mialo byc :D
|
|
p. dr Kamińska przyjeżdża z Białegostoku na wizyty w łomży ul. Kazańska. Trzeba się wcześniej dowiedziec kiedy będzie przyjmować. Tel 605 302 930 , osobiście polecam.
|
|
Budynek przy Al. legionow. Zabytek wymagający remontu. Z zamkniętą salą i skrzydłem do natychmiastowego remontu. Bez sali sportowej i boiska. Bez perspektywy na rozbudowę i poprawę warunków. Z trudnościami w naborze: bo diabli wiedzą, czy jeszcze będzie istnieć. Itd, itp.... Teraz wreszcie wiadomo. Szkoła będzie istnieć. Tradycja nie zginie.... To źle?
|
|
Dajcie sobie na spokój bedziecie jeszcze pół roku opłakiwali skrzynki. Zgadzam sie z kolegą Vlad "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |