Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4 - 5 czerwca Dniem Pamięci Jana Pawła II w Łomży !!! |
no właśnię POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4 - 5 czerwca Dniem Pamięci Jana Pawła II w Łomży !!! |
no. sk8 is gr8 ! :P
|
|
- Czy sa kawalu o policjantach? - Nie ma, bo to wszystko prawda - Co oznaczaja belki na czapce policjanta ? - Poziom wody w mozgu. - Dlaczego Policjanci maja naszyte guziki na rekawach ? - Zeby nie wycierali w nie nosow. - A dlaczego te guziki sie blyszcza ? - Bo i tak wycieraja :P - Dlaczego w poniedzialek policjant przychodzi do pracy podrapany na twarzy ? - Bo w niezdiele uczyl sie jesc nozem i widelcem... - Dlaczego policjanci nigdy nie jedza rano pomaranczy i cytryn ? - Bo to sa owoce poludniowe Strzelano do policjanta, lecz dopiero po terzech dniach kula trafila w glowe. Dlaczego ? - Szukala mozgu ! - Co robi policjant gdy dostanie narty wodne ? - Szuka pochylego jeziora. Dwoch policjantow stojac pod pomnikiem Chopina kloci sie zawziecie: - To Mickiewicz - mowi jeden - Glupis, to Slowacki - przekonuje drogi Na to wtraca sie do rozmowy oficer: - Wy glupie zloby, przeciez to ten, no jak mu tam... Intervision Policjant zatrzymuje studenta i legitymuje go: - Co ? Nie pracujemy ? - Nie, nie pracujemy - Czyli sie obijamy ? - Tak, obijamy sie - AAAch studiujemy. - O nie, tylko ja studiuje Siedzi policjant w komisariacie. Nagle otrzymuje teletekst. Przeczytal go kilka razy, w koncu zamiotl caly komisariat, rozebral sie do naga i wybiegl na dwor. Jaka byla tresc telegramu ? - "ZAMIEC I GOLOLEDZ NA E-22"
|
|
bylem ostatnio swiadkiem udanej akcji policji uwazam ze dzialali szybko i ogolem akcja udala sie (chyba...);p
|
|
A z '87 roku ale wyprodukowany w ilości 1200 sztuk też może przybyć? ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
I jakby kto był na tyle uczynny i podał jakieś namiary na AŁ... będę wdzięczny. Zbych
|
|
to pokaż mi firme instytucje w ktorej zobaczysz tą gwiazdę sześcioramienną. Gdyby sie pojawiła to juz widze histeryczne pielgrzymki bojowek fundamentalistów katolickich do tych instytucji. demonstracje , żadnia zdjęcia itp. Innymi słowy krzyże w tych instytucjach to obecnie zwykła profanacja i przejaw braku demokracji i poszanowania praw ludzi innych wyznań. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
w prywatnej firmie to sobie wieszaj gdzie chcesz w instytucjach panstwowych , budynkach rzadowych i samorzadowych winno byc wieszanie krzyzy zabronione. W przypadku łomżyńskiego PZU jest to żenujące i ja jako katolik nie pojde tam i zrezygnuje z ubezpieczenia w tej firmie bo wieszanie krzyza w tym miejscu obraża moje uczucia religijne. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
kaniut: gdzie to było i przeciwko czemu była ta akcja?
|
|
:(
|
|
To, jaki jest Wasz stosunek do Krzyża jest śmieszne. Np. mój samochód jest tak piękny, że nie będę nim jeździł i nikomu go nie pokażę, bo samochód jest do jeżdżenia, a nie do pokazywania, no i mogę jeszcze jakiegoś nieroba obrazić swoją pychą. Ja jestem za Krzyżem - przede wszystkim nigdy nie powiem, że mi przeszkadza jego widok bo... jestem wierzący. Czym innym jest frymarczenie religią, a czym innym tolerancja dla symboli religii nie tak przecież mniejszościowej w naszym Kraju. Pozdrawiam.
|
|
buahahahah zajrzyjcie na 7 strone w bezcennej :P
|
|
ja przyjade 27 letnim Pegazem. Jakby ktos nie wiedzial to to jest motorower :P
|
|
Sporo osob pewnie wie, ze na strzelnicy maja budowac skatepark. Pierwszy, bo tego na mazowieckiej to nie mozna nazwac skateparkiem (kilka gorek i dziurawa rampa, do tego nie wymiarowa i w ogole latwo sie na niej zabic). Panowie planuja zbudowac skatepark odkryty, darmowy, podobnie jak na mazowieckiej. Ale mi sie wydaje ze to nie jest najlepszy pomysl, bo: 1. beda sie schodzic slamsy i zlodzieje, a takim podobaja sie deski, nie ktore kosztuja nawet po 700 zl 2. jak bedzie padal deszcz, nie bedzie mozna juz jezdzic. w zime to samo 3. jak bedzie padac to przeszkodzy z drewna beda sie sypac Mi sie wydaje, ze najlepiej by bylo jak by byl ogrodzony, platny (kazdy skate by jezdzil za 3 zl dziennie, bez zastanowienia), bo jak by byla kasa, to by i sie ogrzalo, i postawilo ochroniarza, nie schodziliby sie slamsy i zlodzieje, nie bylo by tylu pobic co jest na mazowieckiej, i mozna by bylo wstawic nowe przeszkody. Jakby byl kryty, to mozna by bylo jezdzic przez caly rok. Wiem ze to brzmi fantastycznie, ale tak wygladaja skateparki, z wiekszych polskich miast i u naszych zachodnich sasiadow. Moze wszyscy jezdzacy by sie zorganizowali i cos wykombinowali ? Co o tym myslicie ? Macie jakies pomysly ?
|
|
i wezmy pod uwage to, ze na dobry skatepark, beda moze przyjezdzac zawodowcy, beda organizowane zajebiste zawody, koncerty itd. a jak zbuduja takie gowno, to zleca sie cpuny i bedzie po skateparku :/
|
|
jesteś wierzący pokazujący. Bo czy jak w burdelu / są jeszcze bardziej skrajne miejsca/ zobaczysz wywieszony krzyz to tez powiesz ze to jego miejsce i ci on nie przeszkadza. Puknij sie w ciemne czułko. Nie znasz wartości tego symbolu a tylko jego zewnetrzna formę. I dlatego jeszcze raz mówie ,że mnie jako katolika obraża takie szastanie tym symbolem.
|
|
Powiedzcie dobrzy ludzie, gdzie w Łomży można zamówić kwiatuchy z dostawą w Wawie?
|
|
http://www.pocztakwiatowa.pl/
|
|
Ale potrzeba zorganizowania, a tego wielu ludziom brakuje. Z drugiej strony , jeżeli to będzie dzieło wykonane wlasnoręcznie to będzie inne poszanowanie dla tego obiektu. nikt nie będzie kradl bo będzie czul że to jego.
|
|
masz racje taki skatepark to dobra rzecz ale i meneli moze byc pelno a co gorsza masz racje o szybkiej mozliwosci jego zniszczenia ale ten skatepark to nawet dobry pomysl tylko jak to ktos juz kiedys powiedzial lsm zazdrosci skateparku perspektywie i swoj buduje tylko narazie jakos tego nie widac
|
|
W kwiaciarni przy poczcie głównej , przy końcu postoju taxi.
|
|
Są katolicy i dewoci.
|
|
Są. Fakt. Katolicy wieszaja krzyże a dewoci leżą krzyzem. Jeżeli kierowca autobusu powiesi w miejscu swojej pracy krzyzyk albo św.Krzysztofa bo wierzy w Bozą opiekę to obraza tym wszystkich pasazerów? Zakladając ze autobus nie jest prywatny tylko np PKS czy MPK. To zwróccie sie w apelem do dyrekcji ze to was obraza i ze nie będziecie takimi autobusami jezdzić. Nazis: moze niektorym sie naraze bo to nietolerancyjne wobec innych religii ale bardzo się ciesze ze na razie nie ma w łomży instytucji w których móglbym ci pokazac gwiazde Dawida czy polksiezyc. Mam nadzieje ze jeszcze dlugo tak bedzie. A jesli tesknisz do takich symboli w firmach to sa kraje gdzie latwo je znajdziesz- jedz i przekonuj zeby zdjeli. O powrot powtarzam POWROT krzyzy do szkól i urzędów nasi dziadkowie i rodzice starali się ponad 50 lat. Po to zeby ich wnukowie mogli stwierdzić ze juz sobie powisiały i można je zdjąć. ____________________________________-
|
|
sam poczatek :))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |