sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekcja dobrych manier dla Prezydenta Czerniawskiego

a co ot jest?????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekcja dobrych manier dla Prezydenta Czerniawskiego

IzzyRajder dzięki nie wpadłam na to, żeby tam sprawdzić.
Sebo19 to są mitenki :) http://allegro.pl/item328417678__aldo_rekawki_mitenki_rekawiczki_extra_paski.html

"Od kiedy to biedronka jest hipermarketem? Toż to ledwie dyskont. Po drugie te kilka biedronek skuteczniej wykoszą łomżyńskie sklepy niż jeden duży hipermarket - co prywatnie mnie bardzo cieszy, nie chcieli jednego hipermarketu to będą mieli biedronkę na każdym roku.
I uwierz mi drożej niż w łomżyńskich sklepach być nie może, teraz serek wiejski z Piątnicy jest tańszy w osiedlowym sklepie w Warszawie niż w Łomży..."

Masz racje, Biedronka to nie hipermarket, a jedynie dyskont. Co do cen jest z nimi różnie i nie jest zawsze tak, że w malych sklepach jest drożej. Jeżeli nawet to prosze nie miec pretensji, że cena jest wyzsza o 10 gr.. bo taka przykładowa Biedronka kupuje 1000 sztuk danego towaru przy czym taki mały sklep zamówi tego 100 sztuk.. Biedronka otrzyma taką obniżke ceny hurtowej, że spokojnie będzie mogła sprzedawać po nizszych cenach. Jak wspominałem, głównym powodem mojego sprzeciwu dla hipermarketów jest to, że pieniądze są wypompowywane z miasta na zachód....

pzdr:)

Kulig aby zaspokoić twoją ciekawość już ci odpowiadam. Był dobry nie tylko w gadce. W całej RESZCIE też;)

Fakt, oprawy na naszym stadionie są na coraz wyższym poziomie.. Ciekawe, co takiego szalikowcy zaprezentują na meczu z Odrą.. Myślę, że nasi piłkarze mogą liczyć na wsparcie z trybun.. Na pewno idę na ten mecz :D

mała a pyskata.wspólczuje facetowi jesli istnieje. a ile byków w tym twoim podtekscie że tak tym razem ja sie czepne

Marianowo. W bloku na parterze. Złota rączka. Adresu dokładnego nie znam ale kiedyś naprawiał mi zamek w aucie.

wez kredyt w skoku a ja ci nowa curarre z gwarancja, nawet nie wyjety z kartonu sprzedam za 700pln

Do białego możesz jechać:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org