środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarze zamkną gabinety

autochton - ja na przykład jadę do rodziny bliskiej , której nie widziałem ponad pół życia ;) a inni mogą jechać z innych ważnych dla siebie powodów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarze zamkną gabinety

Witam!
Chciałabym zrobić badanie oceniające poszczególne narządy maluszka, te które robi sie w 20-22 tc., gdzie w Łomży można je zrobić, lub w Ostrołęce? Zambrowie? Gdzieś blisko :)
I czy musi to być badanie 3d/4d by ocenić dokładnie te narządy??

Bocian z Pniewa - najnowszy artykuł na 4lomza. Jednak artykuł ten jest dość swoistą kopią innego artykułu którego przypisał sobie Marek Maliszewski pod swoje nazwisko(mm). Wyciął kilka zdań z pierwowzoru i zamieścił jako swój - całość mozemy przeczytać przykład na onecie. Skoro do tego się posunął powinien dodać informację skąd ten artykuł pochodzi. Marku - prawo także i Ciebie obowiązuje i przypominam Ci o usunięciu konta - bo doprosić się nie można.

Przypomnijmy że plagiat w Polsce jest karalny

Masz rację. Ale wpadka.

Ludziom się wydaje, że jak zmienią kilka zdań, odwrócą kolejność wyrazów, lub zmienią interpunkcję, to mają prawo podpisać się pod przepisanym tekstem. Ale widzisz, taka to polska mentalność. Od małego uczy się dzieci ściągania, promuje obraz człowieka, który sobie radzi w życiu, a potem mamy takie kwiatki.

Żenua. :)

jeśli już to nie źródło: onet.pl , a fragmenty: onet.pl . :D

juz na razie wszystko wiem:)

dzieki

DiDi

Ehh widać jak szukałem. Dzięki;-)

Gosia już tam nie mieszka chociaż bywa, teraz mieszka daleko daleko stąd

popieram adamusa, jak nie masz pięniędzy na yorka, to w schronisku , dostaniesz za darmochę.
Psy rasowe sa chorowite, dlatego , ze sa badane, a kundle nie są chorowite bo nikt ich nie bada :)))
Jak masz dostęp do netu , to poszukaj może jest jakies forum poswięcone yorkom, to dowiesz się gdzie i za ile , oraz dlaczego masz kupić.
A tak powtarzasz jak jedna baba drugiej babie rewelacje w kolejce. :))))
I te bajki urastają do rangi prawd.

W ostateczności dogomania.pl i tam cos znajdziesz w temacie :)))

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Tak musisz zdawać egzaminy w Polsce.

I tu pojawia się problem. Mieszkam w centralnej Polsce (Koło) i nie mam możliwości poszukania sobie w książce. Tym bardziej nie mam pojęcia o tym że zmieniła nazwisko. Na naszej klasie też szukałem, ale skoro mówicie że zmianiłanazwisko to nie mam szans. Jak mogłabyś coś jej przekazać to niech się odezwie na gg pod numer 4866478.

Treść jest ukryta

w kazdym banku jest warunek zeby miec uregulowane wojsko jesli chodzi o kredyt? mam 26 lat ucze sie i pracuje ale jeszcze moga wziąsc do woja
a moze jakis bank na to nie patrzy

zacznijmy od tego umiesz jeździć na łyżwach... ?

Nie należy w żadnym wypadku ubarwniać swojej postaci i nie nalezy kreować się w jak najlepszym świetle,bo prawda i tak wyjdzie :)
Wiec,np na pytanie CZY MASZ CZASEM OCHOTĘ KLĄĆ odpowiadasz bez wahania TAK itp itd
Co do rozmowy z psychologiem to trzeba przygotowac sie jak do normalnej rozmowy o pracę i uważać na takie detale jak trzesące się rece,okazanie zdenerwowania itp Staraj patrzec sie mu w oczy a rece trzymaj luzno na kolanach ;)
Pozdr

prawdopodobnie ma coś powstać przy dawnej szkole podstawowej nr.1, informacja z wiarygodnego żródła, tylko jeszcze nieznana jest data inwestycji, głównie chodzi o kase z UE

jest otwarty ale w jakich godzinach to nie powiem Tobie remont ma byc ale to jakos w wakacej czy pod koniec czerwac nie pamietam dokladnie ale jak narazie otwarty jest

rozgrzeszenie dał młodszy ksiądz, a myślę ze po to poszedł do spowiedzi, ponieważ źle było mu jako ateista - to jego wybór nie można nikomu narzucać jaką ma wyznawać wiarę i jak to robić, komentarze takiego typu po co to zrobił są zbędne moim zdaniem, jego życie niech żyje jak on chce!!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org