sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pijany Dorn hahaha

ja bym na twoim miejscu korki od wina zbierał :)

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pijany Dorn hahaha

Wystarczy porównać godziny 2 wpisów tego tematu, aby wiedzieć , czy było to zamierzone czy nie.:)
Ale esteci muszą piany ubić :))) wiedza jak się pisze ksiądz, ale logicznie pomysleć "to ni chu..."
Fajna zabawa słowna

w mobilu na zawadzkiej masz podpiecie do komputera,polecam

to moze ty nie badz chciwus i sknera i zaplac chlopakowi za to ze nie bedziesz musial sie wlec z autobusie, ewentualnie zatankuj w swoje auto i go zawiez a on tez chetnie ci da tylke co pks kosztuje

gdzie mozna w Lomzy nabyc w rozsadnej cenie funkcjonalne ubrania dla kobiety w ciazy? wiem, ze jest sklep na Gielczynskiej ale pewnie sa jeszcze jakies sklepy, moze ktos sie orientuje?

Im starszy las tym wezmiesz wiecej, ale szczerze mowiac bardziej oplaca Ci sie sprzedawac drzewa na krokwie niz sprzedawac las... Wazne jest tez jaki jest to las (mieszany, iglasty, lisciasty...?) oraz jaki rodzaj drzew rosnie tam... (deby, sosny,...). Pozdrawiam

nikt nas nie zmusza do kupowania, ale zmusza do ogladania na kazdym kroku tego zolto-czerwonego logo z kropkowanym insektem.

ze o "prestige" i "image" miasta nie wspomne...

OKI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org