sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Patrioty bez rakiet, F-16 nie uzbrojone!!

Zna ktoś wykonawcę i tytuł utworu, który można usłyszeć w tym filmiku:
http://pl.youtube.com/watch?v=fm20TVealRc

Z góry dzięki za pomoc!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Patrioty bez rakiet, F-16 nie uzbrojone!!

przyczyn może być kilka, min: akumulator w jakim jest stanie??, zawsze można wyłączyć czujnik wstrząsów, można przeprogramować od nowa alarm

acha zapomniałem dodać :
Uszkodzenie któregoś ze składników systemu alarmowego np. syrenki alarmowej.
Wyłącznik krańcowy maski może być zaśniedziały. Sytuacja taka ma miejsce najczęściej po sezonie zimowym, gdy pojazd był narażony na kontakt ze śniegiem i solą zalegającą ulice. Wyłącznik krańcowy może działać nieprawidłowo.
Czułość czujnika ruchu jest zbyt wysoka i latem przy rozgrzanej kabinie czujnik reaguje na ruchy konwekcyjne powietrza
Czujniki dodatkowe np. czujnik udarowy lub mikrofalowy są źle wyregulowane.

"A może byście tak mądrale pomyśleli nad utworzeniem nowych miejsc pracy,otwarciu jakiegoś zakładu produkcyjnego w miejsce "bawełny" równanej przecież z ziemią."

Ha ha ha posikam się!!! A co Pan sklepikarz sądzi, że jak otworzą galerię lub hipermarket to w nim roboty będą pracować? Setki ludzi znajdą tam pracę.

Prawda jest taka, że jeśli w małym sklepiku ma się towar dobrej jakości i po przystępnych cenach, to chodżby po drugiej stronie otworzyli 3 hipermarkety to taki sklepik nie upadnie. Żaden człowiek po chlep, czy jabłka nie będzie iść do hipermarketu. One są po to, by robić w nich "duże" zakupy.
No, ale jak ktoś sprzedaje w sklepiku towar, którego szczury się brzydzą i życzy sobie za to wygórowanych pieniędzy to takie kupczyki poupadają i dobrze:)

A wie ktoś z was może z jakich gatunków drzewa najlepiej robić łuk kompozytowy? Jakiego kleju użyć? :)

Witam. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Łomży buduje model tego okrętu z wydawnictwa Hachette. Co o nim sadzicie?

chciałabym się was forumowicze spytać gdzie odbiera się prawo jazdy i jaka jest za to opłata? za odpowiedzi dziękuje (zaznaczam że jestem z Łomży)

zalezy z kad chcerz odebrac ;p z urzedu miasta moze z komendy

adamus, zgadza sie, ja umiescilam informacje, kto w tym roku tym sie zajal i tyle. Bedzie male zainteresowanie, byc moze, ale to dlatego, ze istnieje nadal przeswiadczenie, ze jest to tylko szkoda dla zwierzecia, narazie malo osob nad tym mysli powazniej, ale to sie zmieni, z biegiem czasu...Mam nadzieje, ze panie z hipokratesa za rok nie skapituluja, jak ten weterynarz wymieniany wyzej, bo to nie o to chodzi, sprobowac raz, jak nie dziala to koniec...

Też jestem użytkownikiem internetu z Netstera.Mam go ponad rok i nie narzekam.Ostatnio w promocji podwoiłem prędkość bez zmiany abonamentu.Z przekazem nie jest źle.Niedawno zmieniałem kompa na nowszy i tzeba było przeinstalować internet.Pewnie,że nie od razu ale za jakieś pół godziny przyjechał gość i po sprawie(tanio!)

Treść jest ukryta

Nie ma to jak marketing szeptany ;-) Dziwne, że jak się pogada na żywo użytkownicy netstera mówią co innego, a "forumowicze" co innego.

Jeszcze raz brawo dla gosci rozwieszajacych plakaty ! Teraz juz nie bedzie wymowki, ze nie bylo sie na meczu bo nie widzialo sie plakatu na miescie, hehe.

WAŻNA INFORMACJA z forum kibiców: Wszyscy kibice z trybuny od rzeki stają NA krzesełkach. Nie ma stania za balustradą z tyłu trybuny!
Przekazujcie to wszystkim znajomym, żeby nie bylo ze ktos tego nie wiedzial.

A ja polecam nabitego piosenkami iPoda zagra i zaśpiewa cokolwiek zechcesz

Najtańsze i najlepsze nigdy nie idzie w parze. Podzwoń popytaj bo każdy przewoźnik ma inne ceny i sie dogadaj. I nie zawsze liczy się od kilometra. Krótsze trasy liczy się inaczej.

a gdzie jest ten sklep malita? sa tam rzeczy takie jakie w patrolu?

Autor: panidomu (---.lomza.mm.pl)
Data: 12-03-08 22:32

Jubel nie pisz głupot bo mnie Poppe dziecko uratował i to za darmo.
Inna sprawą jest podejście pielegniarek do pacjentek , z tym to już jest troche gorzej . Ja akurat ich pomocy nie potrzebowałam bo sama zajmowałam się swoim dzieckiem.

Polecam wszystkim Paniom pielęgniarkom Savoir vivre Edwarda Pietkiewicza
Jestesmy w Europie a to zobowiazuje.

DiDi
----------------------

Pogratulować, może miał dobry dzień albo to nie on.... a może to było dawno temu albo tylko co po podwyżce o 800 zł ??

Ja rodziłam w Łomży 5 miesięcy temu. I wspominam poród i dobrze i źle. Rodziłam w nocy i na porodówce byłam tylko ja jedna. Był ze mną mój mąż od początku do końca mi pomagał. A męczyłam się ładnych parę godzin zanim rozwarcie było takie jak powinno. Żeby nie mój mąż to nie dałabym rady. Położna była ok. Nie mam zastrzeżeń. Tak to siedziała i czytała książkę i patrzyła w monitor z tętnem. Ale co jakiś czas do mnie przychodziła i sprawdzała rozwarcie i zastrzyk mi dała na skurcze. I kazała mi spacerować i iść pod prysznic. I jak chciałam do łazienki to też mi pozwoliła iść. Tak więc jak widać można te rzeczy robić tylko to pewnie zależy od położnej na jaką się trafi. Kiedy zaczęłam już rodzić to i zjawiła się inna położna i lekarz - właśnie - Tomasz Sokół. Bardzo miły i sympatyczny lekarz, który zna się na rzeczy i jest kompetentny i wszystko robi dokładnie. To on odbierał poród i potem mnie zszywał. Urodziłam sama dość spore dziecko bo aż 4400 g i bez żadnej pomocy i żadnych komplikacji. to był mój pierwszy poród. Tyle, że nie wiedziałam, że aż tyle miała ważyć moja córeczka. Ale słyszałam, że gdybym wiedziała to bym cesarkę pewnie miała, bo pytali mnie ile ma ważyć dziecko.
A oddział noworodkowy taki sobie. Zależy na jaką zmianę się trafi. Miała trochę problemów z dzidzią, to jedna pielęgniarka mi pomogła, a inna nie. Jedna z położnych to się nawet na mnie wydarła gdy chciałam pomocy przy przystawieniu do piersi, bo nie umiałam i było mi ciężko się ruszać i dzidzia mi płakała strasznie, A ona do mnie z mordą wyskoczyła, że biegnie tu bo myślała, że coś się stało a tu tylko taki problem. Ogólnie to raczej nie można liczyć na pomóc przy maluszku. Musiałam sama się nauczyć przystawiać dziecko do piersi, a było mi ciężko. Jedna czy dwie pielęgniarki mi tylko pomogły. I zaglądały do mnie czy wszytko w porządku.

Do niedzieli jeszcze czas może się ktoś zgłosi chyba , że wolą pks-em z rana się bujać :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org