Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeskoczył już mistrza |
ten pomysl z lista ''niebezpiecznych'' firm to naprawde swietny pomysl, nie wiem czy nie najlepszy.ja odradzam prace na magazynie w najwiekszym sklepie motoryzacyjnym w miescie, oranie sie 10 godz 6 dni w tygodniu z 30 min przerwa na sniadanie w ciagu dnia, jeden z szefow brak jakiegokolwiek poszanowania pracownika,niepewna praca dzis pracujesz jutro nie, tak to wyglada
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeskoczył już mistrza |
pracowałam tam, jak to w Łomży bywa.. pensje głodowe a szefostwo żyje jak króle i nie zmienia majtek i skarpetów ;....;
|
|
''Co robia kontole Urzędu Pracy czy Inspekcji Pracy?'' nic nie robia jest dokladnie tak jak to opisales mike, w lomzy wszyscy sie znaja wiec nie wypada znajomemu wpiepszac kary.a moze im tak podeslac kontrolerow z bialegostoku hahah,moze wkoncu docenia pracownika i niebeda go traktowac jak scierwo, ci lomzynscy pseudo biznesmeni mysla chyba ze sa wybrancami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Byle nie do Poppe
|
|
Przychodnia jak kazda inna.Wielkie kolejki do lekarza ,jeszcze wiecej zarazkow ot i tyle. rudy błazen z druhem
|
|
Do dr Nizik, nie mam zastrzeżeń poza tym, że w sobotę i niedzielę zero kontaktu (nawet w b.pilnej sprawie). Organizacja pracy rejestracji pozostawia wieeeeeeeeeeeele do życzenia. Nie ma np: umawiania na godziny, rejestracji telefonicznej, kolejności rejestracj. Jak przyjdziesz z dzieckiem nawet z gorączką 40 stopni to czekasz w kolejce, mimo że rano o 7 byłaś zarejestrowana. Ogólnie bajzel rejestracyjny i wojna pod gabinetem. Pozdrawiam BUŁKA
|
|
Dla mnie ta przychodnia jest ok.Leczę się u dr.Masłowskiej i muszę przyznać,że jest ona lekarzem z powołania,nie traktuje pacjenta jak intruza,tylko poświęca mu tyle czasu,aż go dokładnie zbada.Oby było więcej takich lekarzy jak Pani dr.Masłowska.
|
|
Generalnie wielki burdel organizacyjny. Dantejskie sceny pod drzwiami. Przychodnia zorbiła się dość popularnai powiększyła grono swoich pacjentów co namniej dwukrotnie. Lekarzy jednak nie przybyło. Obowiązuje prawo dżungli lub opcjonalnie karne zarejstrowanie się i wyczekiwanie w kolejce pod drzwiami. Telefonicznie oczywiścię Cię nie zapiszą. Do tego Nizik i Pisowodzka między czasie robią szczepienie dzieci w sąsiadującym gabinecie. Każda taka niezaplanowana wizytka to 30 min. w plecy. Szukam nowej przychodni. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do lekarzy, ale organizacyjnie to trzeci świat.
|
|
Jak przyjdzie Ci z byle katarkiem dziecka iść do lekarza (zwłaszcza z malutkim dzieckiem) to nie dość, że umęczysz dziecko to i sam musisz wziąść urlop lub wynająć jakiegoś kolejkowicza, który zadzwoni i poinformuje ... jeszcze tylko 1 osoba - przyjeżdżaj! Wielka strata czasu. Ach żeby tak NFZ oddał nam tę kase, którą ryczałtowo wpłaca do każdej przychodni za sam fakt, że wybraliśmy takiego to a takiego lekarza. Mógłbym sobie za te same pieniądze ściągnąć tego samego lekarza z przychodni do domu! Cóż ale jak to w Polsce. Sama fikcja
|
|
tak taką paranoiczna sytuację zafundowali nam ku uciesze a sobie na upadek miejscowi kupcy i hurtownicy, skutecznie blokując budowę galerii Veneda przy zbiegu ulic Sikorskiego i Zawadzkiej. Ten scenariusz był znany od dawna ale nikt z tych głównych hamulcowych nie brał tego na poważnie. Uwazali , że to hipermarket ich zabije a zabiła Biedroneczka. Takos
|
|
zcerowane dupsku dla prezesa konkret. Jechać po majtach dla tych pseudo byznesmenów.Plizzzzzzzzz.
|
|
Niesamowite szczęście masz ,jak cię jeden z drugim zatrudnia- przecież daje ci pracę !!! O zarobki nie pytaj , bo usłyszysz - w Łomży wszyscy tak płacą. Myśli sobie taki że jak da ci najniższą , to możesz zasuwać od rana do nocy , nie wnikając czy to sobota wolna , czy może już nadliczbówki. Kołtuneria i wyzysk!! Gówno mnie ,to obchodzi ,że wszyscy tak płacą. Są i normalni pracodawcy , ale jeszcze niewielu. Jestem przekonany ,że wkrótce to się zmieni, już w niektórych branżach i w Łomży brakuje pracowników! Jeżeli będziemy ignorować takich pracodawców , niedługo nie będą mieli kogo wyzyskiwać i poniżać. (...)
|
|
I bardzo dobrze, że nie ma rejestracji telefonicznej. Człowiek przed okienkiem musi być ważniejszy od jakiegoś lenia po drugiej stronie słuchawki, bo się sam pofatygował! Mam dość sytuacji w których ja czekam, a w rejestracji pani wisi na słuchawce i każe mi czekać! Na szczęście nie korzystam z państwowej służby zdrowia i prędko nie skorzystam.
|
|
Apropo dr Nizik moim zdaniem jest najlepszym pediatrą w Łomży więc myślę że warto poczekać w kolejce tym bardziej że przyjmuje bardzo sprawnie.Smieszą mnie te narzekania w kolejce do prywatnego gabinetu też czeka się bardzo długo ,płaci za to kokosy i jeszcze ładnie dziękuje a jakoś nikt nie narzeka .Przychodnia ma masę pacjentów i z tąd wynikaja kolejki nie wierzę w to że ktos nie został przyjety w naprawdę ważnej sprawie.Piszesz o Eskulapie mozliwe że tam jest szybciej ale Reymonta prawie każdy kojarzy a w eskulapie nawet nie wiem kto przyjmuje.
|
|
..zawsze byliśmy w Europie :)
|
|
ooooo pierwszy raz słychać ,że pan Poppe. pomógł a nie zaszkodził!!!!!
|
|
Ja również chodzę do Sudan Sun na Bema. Jestem zadowolona. Łóżka opalają świetnie, zawsze miła obsługa, czysto, no i cena przyzwoita-80gr za minutę. Polecam
|
|
www.mbank.pl i google nie dzialaja?
|
|
podobne i ja mam zdanie nic nikomu nie mozna zabraniać jeżeli jest to zgodne z prawem . Tylko problem w tym ,że chcemy jednego porzadnego duzego sklepu - proste psluzer czy czy raczej nie możesz tego zrozumieć.
|
|
Witam. Ma ktoś jakieś ebooki i może podesłać na temat programowania obiektowego w delphi. Jak tak proszę na aice10@wp.pl. z góry dzięki Takos
|
|
A ja polecam solarium na Niemcewicza, w zakadzie fryzjerskim "Jolanta". Mają tam od niedawna stojącą kabinę, która jest nowa,dlatego lapy są bardziej skuteczne i wystarczy 4-5 minut na jedno opalanko.Panie są bardzo uprzejme.
|
|
popytaj tommeknet'a -powinien wiedziec Takos
|
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. A gdzie dokładnie jest nowy oddział LUKAS Banku ? Dostałem wczoraj ulotkę ale nie mogę zlokalizować tego miejsca. Na ulotce jest napisane Al. Legionów 42. Gdzie to dokładnie jest ?
|
|
sroka??
|
|
super niech żyję wiosna to pora dla kobiet radosna a k mężczyżni marcują .... co prawda jest to inaczej brzmi bo chodzi tu op koty ze w marcu marcują LD
|
|
majorka... kliknij na zdjęcie.... będzie lepiej widać... jak dla mnie myszołów jak na razie najbardziej podobny...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |