sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy SLD w Łomży ma swojego kandydata na sejm

no fajnie,
może to świadczy o różnych zainteresowaniach osób, którym mozg szybciej mieli informacje,
może osoby o wyższej inteligencji mają średnio lepiej płatną prace od osób o niższej inteligencji, a UPR jest zgodne z ich interesami,
może UPR jest to najlepsza dla Polski partia wg. osób najbystrzej myślących.

fajnie, ale te suche dane nie pozwalają określić który z tych punktów jest prawdziwy, a to nie jest forum polityczne więc po co żeś to tu wkleił manioku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy SLD w Łomży ma swojego kandydata na sejm

u mnie przed blokiem pare lat temu zrobiono to samo i nie narzekam.mysle ze dobrze zrobili, poniewaz z tych drzew ktore rosna blisko bloku w okresie letnim przy otwartych oknach do domu lazlo robactwo, mrówki i itp a te drzewa maja juz po kilkanascie a nawet kilkadziesiat lat i przy gwałtownych burzach i wichurach modlilem sie zeby te drzewo sie nie przewrocilo na moj blok ani zadna galaz nie zabila kogos kto pod drzewem przechodzil ani nie uszkodzilo zaparkowanego pod nim samochodu.a te topole porosly wysokie na kilkanascie metrow.bezpieczeństwo przede wszystkim!

a miało być w marcu

chodzi mi o odziez bramkarska typu spodnie bluzy tylko nie orgianł normalne

Poczytajcie sobie, czasami ciekawie piszą

http://www.rodzicpoludzku.pl/akcja/artykul.php?artykul_id=61&kategoria_id=6

Ja chciałabym się jeszcze zapytać ile kosztują lub kosztowały zajęcia w szkołach rodzenia (jeśli ktoś wie to będę wdzięczna)? Ja zastanawiam się też nad Centrum Katolickim...

A co sądzicie o FARGOTEX-ie jeśli chodzi o pracę w biurze?

Ja też mam Netster i jest OK! 128kbps chyba wykupione i tyle jest :) A wam 1mbps mało... albo 2.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org