sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Tak mu dopomóż Bóg”

No nie mam szczescia, nie jestem aktualnie w Lomzy. Obserwuje, od pol roku, co sie dzieje w miescie przez internet, a tu nic. 4lomza dwa niusy dziennie + przedruk ze Wspolczesnej (chodzi o dni robocze), o www.lomza lepiej nie mowic, prostozlomzy jeszcze mniej. Sumujac informacje - LOMZA to jakas osada gdzies w Polsce (i to czy aby napewno).

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Tak mu dopomóż Bóg”

Przemassa to chyba zamknęli w tej Ambasadzie albo nie trzeźwieje z smutku lub radości;) miał napisać dostał czy nie dostał wizę.

Bo Łomża To Miasto Bez Newsów Tu Nic Sie Nie Dzieje !!!
Cały Czas To Samo Leci :P

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

daj znać jak wyślesz narazie nic nie mam

Treść jest ukryta

poczytalam to wszystko ja rodzilam 3 miesie temu masz racje sokol to wspanialy lekarz polozne tez sa w porzadku chociaz niektorym kobietom to nie odpowiada napewno drugie dziecko urodze tez w lomzy pani jagoda i jej zmiana sa w porzadku mile odpowiedzialne

a moze wiecie do ktorej jest czynny

pewnie jak wiekszosc sklepow do 18

Szkoła Rodzenia to super sprawa - polecam wszystkim przyszłym rodzicom :)

hehe co nieco słyszałem o zatrudnieniu i o głodowych pensjach. jak ktoś ma gdzie to po prostu omija te firmy szerokim łukiem

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Tam jest super, czego ci ludzie chcą? Można zarobić nawet 680 zł na rękę.

mŁODA jeśli chcesz upewnić się czy to są plotki to podaj tu swój telefon lub adres mailowy a ci co tam pracowali skontaktują się z tobą i przekonasz się czy to plotka czy nie.

Dokładnie, ja też polecam ten artykuł !

Ps. co do bonafamilia to tam chyba Zaremba bedzie prowadzil... tyle, że jak dla mnie to jest spory koszt za 3-4y spotkania, a napisalam o tej szkole, bo wiem, ze taka powstala...decyzja i tak nalezy do "rodzacej"... Takze to zadna autopromocja z mojej strony... Pozdrawiam

Lepiej zamiatać ulicę niż pracować dla kogoś takiego kto swoich pracowników traktuje gorzej jak śmieci.
Takich firm jest w Łomży dużo tylko opisać je tutaj!!!!!

Mój kolega pracował kiedyś 3 m-ce w Wiomarze jako przedstawiciel. Zwolnił się. Niedość że marne zarobki to jeszcze obcinał mu co miesiąc bo to bo tamto. Niewypłacał w terminie. CZekał nawet miesiąc na pobory. Tą firmę nalezy omijać szerokim łukiem. Rotacja kadry świadczy o tym co tam sie dzieje. Zatrudnio magazyniera,przedstawiciela, fakturzystkę. Tak co miesiąc :(:(

Święta racja

Moja rodzina od lat leczona jest przez dr Dąbrowską --przemiły człowiek , dobry diagnosta , dokładny i wrażliwy lekarz i nigdy nie odmawia pomocy - niezależnie od pory dnia czy nocy --nie zauważyłam także jakiś aroganckich zachowań pielęgniarek . ja osobiście nie spotkałam się z nieuprzejmym zachowaniem --zawsze z uśmiechem ..fakt --rejestrowanie powinno być takze telefoniczne , Byłam w przychodni wczoraj -kolejki duże ,ale i okres przeziębień w pełni ...sytuacje np wczoraj -nieprzyjemne stwarzają sami pacjenci -agresja , wpychanie się bez kolejki ..złośliwości ..Obserwuje tylko jedno --wczoraj jedna z lekarek spóznia się 40 minut i nawet słowa " przepraszam " --ale to mnie ani ziębi ani grzeje ja do niej nigdy nie pójdę ...Ufam i leczę się tylko u dr Dąbrowskiej , a jak Jej nie ma wybieram dr Masłowską

A moze tak używany cchesz kupic struj na treningi za gorsze.... Jest on mniejwiecej na 160 albo troszek wiencej - Buffona(spodnie, Bluza)

zadne inspekcje i kontrole tu nic nie pomoga niestety...przeciez oni sie wszyscy dobrze znaja z roznych uroczystosci to jeden wielki klan...jesli nawet dochodzi do jakiejs gdzies kontroli to jeden drugiego ostrzega o tym i potrafia sie przygotowac i nastawic odpowiednio pracownikow...kto ma znajomosci ten ma władzei robi wszystko co mu sie tylko podoba....

Hej.
Godzina wyjazdu jeszcze nie jest ustalona, ale tak by na 18 być w Toruniu. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać:
indar@grod.org
I.

Widocznie krystynab miałaś szczęście którego inni nie mają że trafiłaś na takiego lekarza, bo moim zdaniem chodząc do lekarza to trzeba mieć zdrowie, czas i pieniądze. Na naszym rejonie mówiąc o wszelkich mafiach czy przekrętach to jest pikuś. NFZ to jest dopiero banda złodziei i oszustów. Przeciętny przestępca z naszego rejonu to dla nich przedszkolak. Zazwyczaj na pogotowie chodzimy w sytuacji gdzie nie mamy już wyjścia. Spróbujcie się udać i oceńcie to sami. Taki cham który ma odwagę nazwać się lekarzem robi wielką łaskę że wyjdzie do pacjenta, a wcześniej przyjmie pielęgniarka która musi spisać dane bo to dla nich kasa. Stan pacjenta jest na pozycji drugoplanowej. I a propo do NFZ może jakiś mądraliński znajdzie ten temat, skoro prawo jest dla wszystkich i ja mam czekać cierpliwie raz na kilka lat na przyjęcie przez lekarza w awaryjnej sytuacji to może ZUS tak samo zaczeka na swoją składkę czy może znajdzie się mądry i uchwali że odsetki obowiązują po obu stronach.

Więc gdzie się leczyć skoro służba zdrowia jest chora.

Chyba, że chcą, żeby dzięki feministkom było o piwie głośno w całej Polsce. :)

To jest metoda.... :D

Mogę tylko tyle powiedzieć do tych którzy piszą że powinni mieć 2Mb bo podpisali aneks. Otóż prostuje. Firma nie oferuje takiej prędkości dlatego gdy macie 1Mb na umowie nie podpisujcie aneksu. Nie miejcie pretensji do serwisu. Z tego co wiem to tymczasowo jest tylko jedna ekipa serwisowa i jest niemożliwością żeby jednego dnia załatwili wszystkie serwisy które mają zgłoszone. Jeżeli chodzi o spóźnienia to zrozumcie że jeżeli oni mają napięty grafiki przewidziany czas na instalację czy serwis to nie zawsze wszystko idzie bez komplikacji. Wiem coś o tym bo tak samo jest u mnie w pracy dlatego ich rozumiem. Ludzie trochę wyrozumiałości.

"Złości mnie tylko fakt, że na państwową służbę zdrowia dalej muszę płacić ze składek, mimo, że z niej nie korzystam,"

Nie korzystarz mówisz. No dobrze rozumiem, że w razie np. wypadku samochodowego zabierze Cię karetka eskulapu do szpitala również eskulapu? Prawda?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org