Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogólnopolski Dzień Bezrobotnego |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogólnopolski Dzień Bezrobotnego |
właśnie :)
|
|
POLICJA:)TO BRZMI SMIESZNIE DAJCIE BIEDNYM LUDZIOM WIECEJ PIENIEDZY BO MOIM ZDANIEM POLICJA JEST OD TEGO ZEBY SIE CZEPIAC I WLEPIAC MANDATY:(SAM MIALEM OKAZJE TEGO DOZNAC GDZIE NA ROZPOZNANIU MISTER pOLICJANT KAZAL MI JESZCZE RAZ WEJSC NA KOMENDE I UWAZNIE SIE PRZYJRZEC DOMNIEMANEMU SPRAWCY KRADZIEZY,KTORY SIEDZIAL W POCZEKALNI I MI SIE PRZYGLADAL Z USMIECHEM!!!!ZGADNIJCIE CO POWIEDZIALEM...
|
|
JA MIMO SZCZERYCH CHECI(WSTALEM O 6 RANO ZEBY ZAGLOSOWAC)NIE GLOSOWALEM BO NIESTETY MOJ LOKAL WYBORCZY BYL JESZCZE ZAMKNIETY:(A MIALO BYC TAK PIEKNIE! TAK TO JEST .....A ROBIC TO NIMA KOMU:))) ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
|
nazis: przeciez tam obok jest Yam i Mc Donalds... Dwa lubiane miejsca pobytu.. Policja powinna pilnować takich miejsc. Powinna, ale nie pilnuje.
|
|
Ja nie zerwałem, ale domyślam sie ze chcesz to uczynić. Jedyne co mogę poradzić a raczej powiedzieć to to że w Łomży nie ma w pełni wykwalifikowanej firmy oferującej dostęp do internetu. U jednych chodzi lepiej u innych gorzej więc nikt nic na to nie poradzi, żyjemy w takim mieście i basta :) Polecam neostrade, uzywam jej a w przeciagu prawie roku mialem 2 awarie nie z mojej winy, ktore trawly godzine czy dwie, a komputer mam wlaczony non stop. Pozdrawiam
|
|
Propus - co Ty tak czepiasz się Policji. ? Ciesz się , że wogóle istnieje taka instytucja i przynajmniej znajduje samochody na baterie. A swoją drogą czy cos Ci już zginęło?
|
|
A ja jestem za Krzyżami w instytucjach publicznych. Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |