Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Watykan Polską i Rydzykiem wali w Unię |
piszecie glupoty idzcie dajcie kase lekarzowi to sie wami zajmie lub przyjmie na oddzial wiec nie dawajcie ciasta kawy pielegniarce ona zrobi wszystko gratis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Watykan Polską i Rydzykiem wali w Unię |
ehh... gdzie te czasy gdy na komunie dzieciaki dostawały rower albo zegarek...
|
|
komunia heh kiedy to bylo ale ja zegarek i rower dostalem :)
|
|
jab bardzo korzystnie wypadł na tle, bardzo nieporadnie spłoszonej, Kmicicowej Zuzanny, która wobec faktów obalajacych mit o świętości kościoła, szybko chisterycznie wymięka. Jab, w porównaniu z poprzednimi Twoimi wypowiedziami, stałeś się raptem dość daleko racjonalny. Jednak muszę Ci zarzucic brak znajomości doktryn i dogmatów Twojej religii, które stanowia, że przez księdza /tym bardziej proboszcza/, działa Duch Święty co jest istotą każdego sakramentu. Trudno pogodzić się z wiarą, że Trzecia Osoba Boska-Duch Święty nie wie w czyim "cielsku" siedzi i poprzez jakiego "łotra" działa. Nie bądżcie naiwni w wierze.
|
|
hhe no patrz przez setki lat ludzie byli głupi aż narodziłeś się ty
|
|
A, pozwol ze cie oswiece w blednym przeswiadczeniu, ktore uparcie glosiles. Otoz, moze ci sie w glowie to nie miescic, ale kosciol nie zwalcza seksu. masz na przyklad: http://www.pardon.pl/artykul/4179/koscielne_rady_na_wielki_post_wiecej_seksu_i_slodyczy
|
|
Ponizej podalem link z fragmentem piosenki :P Jak ktos zna ten utwor prosze o podanie jego hee :)) Z gory dziejuje http://www.wrzuta.pl/audio/ujVARRQLgp/techniawka_fajna#
|
|
debil
|
|
Kiernek nie mow tak do mnie bo ja chce tylko sie dowiedziec o ten tyul a jak jeszcze raz cos od Ciebie do mnie tak przyjdzie to wpadne na ta Bawelne kiedys do Ciebie :]
|
|
szukasz taniochy to jedz do woznej wsi pod rajgrodem wypożyczysz se domek nad jeziorem tylko rezerwuj teraz bo w sezonie nic nie zdobędziesz bo krawaty rezerwują wszystko na okres wakacji tu jakbyś chciał podam ci nr na komórke 603815682 domowy [0-86] 273-35-09
|
|
Autor: niekumaty_piknik (---.elomza.pl) Data: 07-03-08 23:09 ej koleszko weź odpuść se te forum i już nie pisz, bo żal mi C Chciałbym zignorować twoją wypowiedź ale postanowiłem że coś napisze.. 1.Jak Tobie jest żal mnie to twój problem "odpuść sobie gadanie tego na forum" 2.Ja akurat jjestem lokalnym patriotą ty możesz nie być nie wnikam 3.Co do drugiego punktu jak sie nie podoba to nie czytaj i sie nie wypowiadaj 4.PEWNI SPODZIEWAłEś SIę ODPOWIEDZI TYPU:"POWIEDZ MI TO NA PRIV" A jak już starasz się tak ładnie pisać("weź", "odpuść" i te twoje ogonki) to pisze się SOBIE a nie se...
|
|
ja mam ale nie w łomży dobrze szyje i jest nie droga
|
|
fajne rudy błazen z druhem
|
|
a ja na operze mam 100/100
|
|
Wpisuję do PIT-u
|
|
a moze to byl papieski
|
|
kb
|
|
512 mam niby ale Lepiej nie bede mowil jaka mam predkosc bo mnie zbrechtacie hehe ci co tu tak pisza ze jest dobry ten caly netster to pewnie tam pracuja albo jacys koleszcy tych co tam pracuja juz nawet niechce mi sie do nich dzwonic jak niedziala ten net bo mi sie znudzilo to jak sie nie poprawia to zrezygnuje z tego gowna!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |