sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOMEK Z KART /płatniczych/

Antynko: nie mogę odpowiedziedz na pytanie odnosnie zle gojacych sie ran, bo moja goila sie dobrze:) moge tylko gdybac co by bylo gdyby, a nie o to tu chodzi. moze dla jednych dwie doby to malo, dla innych duzo. dla mnie w sam raz. trzeciego dnia zajelam sie przeprowadzka. w pelnym tego slowa znaczeniu. ale dochodzenie do siebie po tak powaznym zabiegu, to juz bardzo indywidualna sprawa i miejsce cesarki nie ma nic do rzeczy, jesli zabieg przeprowadzony jest prawidlowo.
rafic: dokladnie, tylko, ze teraz Twoja wypowiedz nieco rozni sie od poprzedniej, w ktorej napisales, iz w przypadku zoltaczki trzeba jezdzic do Bialego. Jak sam widzisz, nie trzeba. i nie musze dzwonic do Arciszewskiego by o tym wiedziec:) poinformowano mnie o tym osobiscie:)
Co do sprzetu medycznego: nie m nie go porownywac i liczyc. Zakladam, iz znasz sie na tym, skoro dajesz sobie prawo porownywania.
Jesli szpital lomzynski wprowadzilby cesarki legalnie, to i tak nie zechcialabym z takiej uslugi skorzystac. Wiec moze nie generalizuj, ze "wszyscy", ze "zawsze", ze "nigdy" itp. Nie zamierzam nikogo ani naklaniac do Bialego, ani zniechecac do Lomzy. mam porownanie i napisalam wyraznie, iz Lomza wypada w nim naprawde blado. Ale co bedzie jesli ktoras z przyszlych mam wybierze Lomze? Ano nic, bo takie jej zbojeckie prawo:)
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOMEK Z KART /płatniczych/

luska a nie prosciej by bylo zwrocic owej pani uwage i poprosic o rozmowe z przelozonym?

DzIeCi NeOsTrAdY tO cOś Co LoObImY nAjBałdZiEj. ZfłaShCzA jAk FpRoFaDzAją sFóJ fłaSnY sTyL pIsAnIa.

Sorry za to. Chciałam być tak samo cOoL jak MaNiAcZkA^^ ;]

halo zna ktos?:)

Darck nie powiem i nie mam zamiaru zdradzać szczegółów osobom które nie powinny wiedzieć co i jak.

Najwartościowszym zawodnikiem /zgadzam sie z LORĄ / jest Daniel Sobczak z UKS Technik Łomża. Pytanie kto zgłaszał kandydatury ?? i jak to zrobić, bo wielu chce zagłosować na Sobczaka.

nie grzebałem. ale skoro to można to można wszystko. niezła firma ta labcon. żeby dla PKP robić ankietę w GETach i do tego z takimi błędami.

pod grusza ;-) UpSsSs JuZ Go ChYbA NiE Ma AlE Co TaM MoZe Do TeGo CzAsU LiDlA WaM JuZ PoBuDuJa
hahahahah

mam w NETSTERze już 2 rok internet... nie narzekam :) - bez żadnych awarii....... jedyne co bym wysadziła w powietrze to NEOSTRADA

konopandzia - tacy ludzie jak ty wkur.wiają mnie najbardziej ze wszystkich na forum. i co z tego że ŁKS może przegrać ? ważne jest , aby być z klubem na dobre i na złe , jak mądrze zauważył GrubyŁKS. A ty co ? A jak ŁKS wygra , to bedziesz pier.dolic , że Polonia to szmaty , tak ? ehh ;/

a agroturystyka w kisielnicy? bedziesz TrEnDy

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wy mieliscie ta ankiete wypelnic a nie rozmontowac :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

hehehe

A ja polecam przemyślenie jeszcze raz, chęci zawarcia związku :P Bo po co? ;D bądźcie nowocześni ;)

ja w związku z artykułem "mniej na alkohol" !!! czy na załączonym zdjeciu ktos celowo reklamuje markę żubr ?? bo butela z wódką jest fachowo odwrócona a żubra widac w całej okazałosci!!! czy nie lepiej by było dac zdjecie łomżyńskiej puszki? w końcu to chyba łomzyńska strona internetowa !!!

w sobotę mecz trzeba znależć czas

pogadaj z przewoznikami. Wożą osoby do Niemiec może i paczkę przewiozą za opłatą?

na szczęście wierzę w Boga, a księża są powołani do pewnej służby , i dodotkowo pozostają ludżmi(nikogo nie usprawiedliwiam) ale wydaje mi się że wyciąganie wniosków dotyczących Boga na podstawie grzechów ludzi było by wręcz logicznym przestępstwem

Coś Ty brała, że piszesz nie od rzeczy?

To prawda.. Na co oni liczyli... ale najbardziej wstydzić powinien się Szanowny Pan Dyrektor. Wstyd Panie Dyrektorze, wstyd!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org