sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pis i Po nie zdało egzaminu!

pablito naucz sie pisac na klawiaturze i poucz sie troche polskiego wspolczesnego a nie chamskiego hahahahaah czesiek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pis i Po nie zdało egzaminu!

fina działa teraz pod szyldem komputronika.
niedługo wszystko będzie sterowane przez wielkie korporacje... :\

btw jak sprzęt audio do kompa do tylko Creative.

Nie polecam porodu w Łomży- chyba ze komus sie trafi zyczliwa polozna, generalnie maja Cie w d...... nie rozumiejac ze kazda kobieta inaczej znosi bol i do tego zyczliwe uwagi "czarno widze ten porod":(

ale jakie przygody he jak by sie polecialo po laptopa :p

tez bym chcial miec ten program

poczekajcie bo ja czegos tu nie rozumiem
Jeżeli przykładowy laptop kosztuje 3000 zł a lot samolotem niech bedzie 1500 zł ?
wiec wychodzi na to ze kupie tam laptopa za mniej niz 1500 zł ?

jesli tak to jakby ktos sie wybierał tam niech da znac :)

ulcia25 nie podzielam twojego zdania " że jak będą komplikacje to i w łomży ci zrobią cesarkę"
Ja miałam komplikacje i to duże, dziecko ważyło 5 kg ( lekarze wiedzieli że będzie duże) i też myślałam że jak będzie coś nie tak to będzie cesarka ale się pomyliłam, dziecko mi wypychali i ciągneli próżnociągiem ( mam przecięte pół pośladka i mimo że było to 2 lata temu boli do dziś), syn ma torbiele w mózgu i na nerkach, zwichnięty bark i mocne niedotlenienie (był reanimowany i leżał na oiomie) i żeby zrobili mi cesarkę to miałabym zdrowe dziecko (teraz jest dobrze ale co przeżyłam ja i dziecko i wychodziłam się po lekarzach to moje)
przy trzeciej ciąży załatwiłam sobie cesarkę nie w łomży , i z tym dzieckiem jest wszystko w porządku
Magia_2 było nie zaczynać tematu bo podejrzewam że dopiero teraz to się naprawdę boisz ( ja przy trzeciej ciąży płakałam non stop ze strachu przed porodem ), ale fakt faktem urodzić musisz, powodzenia

czy to jechowe????

driver466 dobre pytanie... hehe

Kredyt obrotowy - w jakim banku polecacie go zaciągnąć? Może dwa słowa na temat przyjazności poszczególnych banków wobec klienta. Gdzie najmniej formalności i szybko można taki kredyt załatwić ? Jak to jest ze zdolnością kredytową i na ile banki zabezpieczają się przed nieuczciwym kredytobiorcą (chodzi o biurokratyczne podejście niektórych z nich). Które banki omijać z daleka? Pomóżcie.

SKECZ liczy całkiem dobrze nie licząc imprez to średnio rocznie na BROWAR wydaję 1500zł ale nie na Łomżę.... ale kto wie....
A piwoszy nam w Łomży nie brak. Problem polega na tym że ludzie z tego miasta nie potrafią się zorganizować. Starym się nie chce a młodzi na wszystko z góry leją i taka akcja nie wypali.

Pomysł dobry i browar by to na pewno odczuł.

Ale o czym mowa.....

Po meczu który dał nam awans do II ligi na starym rynku powinna być impreza do białego rana, a było kilkanaście osób........

Co dzieje się z "kibicami" stadion świeci pustkami miejsce w tabeli nie powinno mieć wpływu na ilość osób przychodzących na mecz.

Oprawa meczów też coraz słabsza.

Kibole znów niszczą własny stadion.

Mam wielką nadzieję że wiosna 2008 będzie udana pod każdym względem.

Do Bani ten Netster czesto nie dziala a jak dziala to tak powoli niby mam 512mb a jeszcze nigdy takiej predkosci nie bylo hehe moze na poczatku te pare dni dzialalo bez zarzutow ale teraz to coraz gorzej nie polecam !!!!!

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org