Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowakowski ślubował i dostał podwyżkę |
ja mam takiego i robił to samo jak strzeli to wywali taką rurkę pod filtrem jak ja spowrotem wsadzisz to jest ok ale te silniki nie lubią gazu i tego nie zmienisz aby zapobiec trzeba wymieni taką okrągłą blaszkę która steruje dopływem powietrza zajduje sie pod filtrem powietrza jak zdejmiesz pokrywę to będziesz ja widział oryginalna jest cała solidna a ten co ci zakładał gaz powinien ja wymienic na taką z zaworkiem on właśnie zapobiega strzelaniu. jak nie czaisz to pytaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowakowski ślubował i dostał podwyżkę |
do paplika; widzę,że nie znasz wiary katolickiej- ale to Twoje prawo- a skoro jesteś taki tolerancyjny i prawy to szanuj uczucia innych ludzi, pozwól im wierzyc w kogo chcą,modlic się do kogo i za kogo chcą...Ja jestem KATOLIKIEM i wcale się tego nie wstydzę,szanuję ludzi innych wyznań o innych poglądach i tego samego oczekuję od innych(od Ciebie też) a tak na marginesie -my KATOLICY modlimy się w różnych intencjach; min.za innych grzeszników,naszych wrogów(a wszystko po to by ci pierwsi nawrócili się a drudzy nas nie przesladowali) - czy to coś złego?-oceń sam... może warto poznac coś czego się nie zna nim zrobi się komuś krzywdę swoim nieroztropnym postępowaniem pozdrawiam (pomodlę się również za Ciebie-Bóg z Tobą)
|
|
Tak tak !!! Ale w PAF-ie nie wyslesz listu do Kuleszki Małej lub Chomontowa :) Tam możesz wysłać co najwyżej do W-wy, Krakowa, Poznania (same duże miasta, wsi nie obsługują bo im sie nie opłaca)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
transfer ok, stabilne łącze. ale odradzam - czemu? nigdy LAN.
|
|
obserwator żle "obserwuje. Zasady wiary ja znam dobrze, pewnie lepiej niz wielu katolików /przecie sam nim byłem/. Szanuję "modlitewne" zachowania ludzi. Moja krytyka nie dotyczy zachowań "modlitewnych" ludzi wierzących. Piętnuję reglamentowanie przez kler wstawiennictwa u boga w zależności od interesów politycznych. Obłuda i zakłamanie polega na tym, że odprawianie mszy za "komucha" jest z zasady niemożliwe. Jednak gdy polityk, choć były 'komuch" dobrze zrobi kościołowi i ludziom "modlitewnym" to choćby był oskarżony o zasadnicze, i sztandarowe dla wiary grzechy, może liczyć na wstawiennictwo u boga. Proste i jasne. Msza narzędziem politycznym?
|
|
ulcia proznociag raczej niewiele ma wspolnego z "natura". ale to tak na marginesie. dalej nie wiem co wyjdzie po cesarce?
|
|
Sobczak z Technika jest dobry - a moim i wileu zdaniem jest najlepszy - a go nie ma na liście najlepszych?? czem?? kto układał taka liste????
|
|
Cóż za bzdury ludziska wypisują!!! Tak tak Białystok to wielki świat!!! Ale po kolei: 1. Nizik nie pracuje w Łomży już kupę lat (możecie go odwiedzić w Ełku) 2. Edmund Z. bywa na porodówce stosunkowo rzadko (zwykle jest na ginekologii) 3. Do Arciszewskiego przyjmą Cię pod warunkiem, że ciąża przebiega bez komplikacji, a z dzidziusiem jest wszystko w porządku. Jeśli wystąpią problemy to jedziesz albo Ty albo dzidziuś Rką do giganta, a to oznacza 10-20 minut zwłoki!! 4. Ktoś pisze, że tylko u Arciszewskiego nie patrzą na kieszeń - nie patrzą bo Cię skasowali na wejściu za 2 doby pobytu. Jak rana zacznie się paprać to bujaj się z tym już sam. 5. Jak dziecko dostanie żółtaczki to na naświetlania musisz je wozić codziennie do Białegostoku. 6. Nie demonizujmy naszego szpitala. Być może niektórzy z lekarzy mają czasem podejście "jak do krowy" to mimo wszystko opieka nad dzieckiem jest na bardzo wysokim poziomie i Arciszewski może o tym tylko pomarzyć. 7. Ktoś tu poleca Skrętka, jak to wytykał błędy naszego szpitala. A i owszem bo on wykonuje cięcia u Arciszewskiego i napędza klientów. 8. Rodziliśmy 2 dzieci w Łomży i jesteśmy bardzo zadowoleni (braliśmy zawsze pojedyńczą salę wyposażoną niewiele gorzej niż u Arciszewskiego) 9. Komfort psychiczny wynikający z tego, że w każdej chwili można ściągnąć specjalistów z wielu dziedzin i jest zaplecze sprzętowe dla dziecka na wysokim poziomie jest chyba jednak ważniejsze niż trzymanie kciuków u Arciszewskiego "żeby tylko poszło dobrze". 10. Zgadzam się tylko co wyższej kultury obsługi u Arciszewskiego ale to już inna bajka. Znamienne jest jednak to, że białostoczanki wcale tak chętnie tej kliniki nie wybierają, a ściąga tam przede wszystkim szeroko rozumiany teren. Pozdrawiam i szczęśliwego porodu założycieli tematu
|
|
Bardzo dziękuję za powyższą wypowiedź. Chyba u nas w Łomzy porody w Białymstoku u Arciszewskiego przybrały trochę formę snobistycznego podejścia do tematu, a cesarka to oznka koneksji, znajomosci, wyróżnik.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Powiem tyle, raz jest dobrze raz jest źle. Radiówka to zawsze będzie radiówka. Sprzęt mają (chociaż nie wszędzie) tani i cienki. Nie mam zamiaru przedłużać umowy, wolę płacić dwa razy tyle, ale wiedzieć za co płacę.
|
|
Na pulwach jest dużo miejsca. Może tam ??????????????
|
|
<i>"Ja ChCę Być InnAOo"</i> w takim razie proponuję zrobić imprezkę w psychiatryku.
|
|
Kiernek zapewne już skasował odpowiedzi :) Wpisywałeś coś po średniku Kiernek? :P
|
|
BoScHe, Allle WEzCiE NiE sMiEjjcIe sieeeeee!!!! ChCe Byc innA i DopSche!!!! BaJ dE łEj zaPrAsZam nA MoJ SlOdziusKi RooShoffY BlogasEk www.przeslodzoneczternastoletniedzieckoneozdrady.blog.pl
|
|
Wez sie debilu nie odzywaj jak nie wiesz!!! Przyjdz to zobaczysz czy idziemy trenowac sie bic. To jest poprostu trening przyspiewek. Zapraszamy :>
|
|
Prosta matematyka Panie Krecik: Białystok ma 300 tys mieszkańców łomża ma 64 tys mieszkańców liczba ludności łomży na liczbę ludności białegostoku = około 1/6 Więc jeśli w Białym znajdzie się około 6 galerii to z pewnością opłaci się też 1 w łomży. Mówisz o opłacalności. Z pewnością galeria handlowa byłaby tak przemyślaną inwestycją, że nie byłoby problemów z jej utrzymaniem. Zresztą martwić się tym powinni właściciele np. Reala, którzy chcieliby utworzyć taki hipermarket w łomży, ale nie mają jak. Bawełna swoją drogą, a hipermarket swoją, nie rozumiem, co ma jedno do drugiego? Jakby Lidl i Biedronka nie płaciły podatków już dawno zostałyby pociągnięte do odpowiedzialności karnej, nie żyjemy przecież w czasach komunizmu. Twoje słowa Panie Krecik niestety nie mają sensu, a wydaje mi się, że żyje Pan w jakimś własnym świecie, który dalece odbiega od rzeczywistości.
|
|
dlaczego nie mozesz zamowic gotowych projektow? przejrzyj net a zobaczysz jaki jest wybor! za grosze!Ostatnio "Murator" wydal plytę z projektami.
|
|
ja zwrocilem uwage na to, ze akcyza jest zerwana::) wiec nie musi byc tak wodki:) tylko woda;] wtedy by sie zgadzalo...mniej alkoholu:p
|
|
hahahah takie żeczy to się dostaje kiedy się chce mówisz że chcesz rower i masz na komunie to minimum komp hehehehe :P:P Riposta
|
|
oj dobra nie kloccie sie tylko lepiej zorganizujcie znajomych i cala grupa na mecz!!!!!!! http://www.eurobarre.com/?p=569396317748
|
|
z pewnością inni mają lepsze zajęcia niż łazić na te zasrane mecze w taką posraną pogodę,mało że łepetyny nie urwie.
|
|
Witam , chce wyjechac gdzies na wakacje ze znajomymi ale mam problem bo nie wiemy gdzie . macie może jakieś pomysły na wyjazdy w Polsce oczywiście zeby nie było za drogo ,jakieś ciekawe miejsca gdzie można byłoby się wyszalec i nieźle zabawic?
|
|
"mit o świętości kościoła" mylisz pojecia po raz kolejny. Kosciol to wspolnota ludzi trwajacych w modlitwie. I wlasnie taki kosciol jest swiety. Nie oznacza to swietosci 100% jego uczestnikow. Qrde, czy na prawde nikt juz nie chce Ciebie czytac, skoro sie roznych dziwnych trikow chwytasz (patrz forma Twojego tematu)? Wspolczuje marginalizacji. Pewnie ego ucierpialo. Wybacz zlosliwosc. Swoim postem postanowilem podbudowac Twoja samoocene (powiedzmy ze nabijam ci zainteresowanie tematem). Zdecyduj sie tez, czy Kosciol to temat polityczny czy nie i odpowiednio do decyzji trzymaj sie stalej czesci forum. Chyba ze na prawde zzera cie desperacja, bo zauwaza Cie tylko Zuzanna, ktora tak bardzo lubisz :) Acha, zdaje mi sie, ze przy placu Kosciuszki znajduje sie Urzad Pracy. Moze chociaz sprobuj znalezc sobie zajecie :). Jak nie wyjdzie mozna zawsze szukac pracy za granica.
|
|
Dwa lata temu uratowali posade dyrektora w swoim interesie (a może i interesie nas wszystkich). Jeżeli wtedy odszedł by ten dyrektor to Białystok dał by swojego. A ten pewnie ( co zreszto by nie dziwiło) postarał by sie aby Pogotowie Łomżyńskie połączono z Białostockim bo takie były plany. Podotowie Łomżyńskie dobrze sobie radzi (nawet finansowo) wiec Białystok tylko czeka aby położyć na nim łape. Wiec wtedy wcale nie chodziło o podwyżki. Wiec jak ktoś nie wie o co chodzi to niech nie pisze "To prawda.. Na co oni liczyli... "
|
|
Przemass ty też wypełniałeś te wszystkie wnioski o wize w necie i drukowaleś na drukarce rastrowej ? czy jest w Łomży ktoś kto się tym zajmuje. Pozdrawiam Ps napisz jak było w ambasadzie
|
|
czy w croopie sa takei buty ?? borys@@@
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |