sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Apanaże samorzadowców?

Witam moze ktos zna tytuł

http://pl.youtube.com/watch?v=4YvGgHJPWxs&feature=related

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Apanaże samorzadowców?

ale wy głomby ja pierdole...gosc sie pyta jak odzyskac skradziony telefon a napieprzaja o jakims zdjeciu imei. ja zrobilem blad ale szybko sie poprawilem

czy moze ktos wie co zrobic zeby mercedes 190 na gazie nie strzelaj jak temu zaradzic ,jak usuniac ta usterkie ,albo go sprzedam jak ktos by chcial

Monis ile kosztuje sciecie to nie mam pojecia. Ja ostatnio miałam balejaż, ścięcie i modelowanie i zapłaciłam 140zł. Mam krótkie włosy.
Musisz zadzwonić i się zapytać, masz tu telefon:)
(0-86) 473-09-39

100 pln dam ci za niego

dobra cena sprzedawaj

dziękuję za odpowiedź. driver466 jednak wolę z urzędu :p

ja dam 200 :)

Gdyby znalazł się jakiś ksiądz-kamikadze, który odprawiłby mszę za zdrowie gen. Jaruzelskiego np. na Placu Zbawiciela w Wa-wie to, stawiam diamenty p/ko orzechom, że spontanicznie przyszłoby co najmniej kilka razy więcej ludzi. Ich modlitwa byłaby wartościowa, bo szczerze życząca pomyślności generałowi, pomimo pełnej wiedzy o postępowaniu tego polityka w PRL-u.
Małkowski ma w Olsztynie zaciekłych wrogów i zaślepionych zwolenników, tj tych, którym zrobił różne przysługi za poparcie. Jeżeli Małkowski polegnie otworzy się puszka pandory z różnymi aferami i aferkami. Przyszli bohaterowie tych afer czując zagrożenie rozpaczliwie wołają o pomoc do nieba. Kler bierze udział w tej brudnej grze wystawiając na ośmieszenia autorytet własny i boga.

Łajdactwa nie da się uświęcić.

P.S.
Małkowski ma rodowód z SLD. Chichot historii?, czy obłuda.

a ja polecam ASTERIX lub OBELIX, a zapomniałbym są jeszcze MARNYPOPIS IDEFIX

Pozdr TOmek

A ja Tobie napisze tak. Poczytaj tematy na forach o Mercedesach 190 i dowiesz sie, ze ich silniki nie przepadaja za gazem. Sam mialem kiedys ochote na 190, ale opinie innych uzytkownikow ostudzily zapedy do kupna tego auta z gazem

antek napisz cos wiecej jaka to blaszka ?gdzie to mozna zrobic tak jak mowisz

benyx uwierz mi poszło bardzo szybko. Może ma znaczenie, że mamy złote konto. Dokładnie aurum. Czy jakoś tak. U nas były dość duże obroty na koncie i wszystko odbyło się na ich podstawie. Żadnych zaświadczeń. Tylko kwestia tego kiedy ty brałeś ten odnawialny. Może coś się pozmieniało. Do konta które posiadamy ( z odnawialnym) otrzymaliśmy karty kredytowe diners club. Też bezproblemowo. Może jesteś mało solidnym klientem? Nas znają od wielu lat. Wcześniej posiadaliśmy konto klika dobrych lat zanim zdecydowaliśmy się na odnawialny. Byly też lokaty. Co roku przedłużany ten kredyt jest automatycznie. Pod warunkiem systematycznych wpłat i 1% od wysokości limitu na koncie na przedłużenie linii.

Jak masz pisać "wogole", to od razu pisz "wogle" albo "google".

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org