Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ustawa o parytetach |
Ten mecz zapowiada się pasjonująco zarówno piłkarsko, jak i kibicowsko! W składzie warszawiaków można będzie zobaczyć m.in. tak znanych piłkarzy jak: Radek Majdan (lub Mariusz Liberda), Krzysztof Kazimierczak, Grzegorz Wędzyński, Radosław Gilewicz, Grzegorz Piechna. A na trybunach być może zasiądzie DODA;) Kibiców „czarnych koszul” będzie zapewne koło 200 osób. Już ogłosili, że koszt wyjazdu to 40 zł oraz o której mają zbiórkę. Pamiętacie zapewne, jak super zaprezentowaliśmy się na wyjeździe u nich, wiec zapewne oni będą się chcieli jak najlepiej zaprezentować u nas. Do tego wszyscy mają w pamięci to co się działo w Grajewie na meczu obu klubów. Wiem, że łomżyńscy ultrasi przygotują na ten mecz niezapomnianą oprawę (mam nadzieję, że również z pirotechniką). No i liczę na to, że na stadion przyjdzie minimum 2500 osób! Namawiajcie już znajomych, zabierzcie na stadion swoje dziewczyny, w końcu to będzie Dzień Kobiet. Zapowiada się naprawdę bardzo fajny mecz. Swoim dopingiem pomóżmy ŁKS-owi w wywalczeniu punktów niezbędnych w walce o utrzymanie!!! A to tak gwoli przypomnienia: http://www.youtube.com/watch?v=nscRx0Fjqkw http://www.youtube.com/watch?v=KOz7EbQClZk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ThNV0OFBLlk&feature=related
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ustawa o parytetach |
Sciaganie na wlasny uzytek nie jest w Polsce przestepstwem. Jest natomiast udostepnianie oraz wykorzystywanie w firmie (ew w celach komercyjnych). http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
na dmowskiego sa dwa salony...Modik cały i "Anna i Krzysztof"w bezposrednim sasiedztwie solarium...i jesli chodzi o anie i krzycha-polecam-fajni ludzie ,ceny tez spoko...
|
|
surowe ciasto, no rewelacja!
|
|
Zawór egr zamontowany jest na kolektorze wydechowym,służy do recyrkulacji spalin.
|
|
http://nubira.autokacik.pl/lektury/egr/egr.html
|
|
Witam. polecam zespół MEDIUM z Ostrołeki. Wysmienity. Grał u mnie na weselu. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam. http://www.studioborkowski.ynet.pl/medium.htm rudy błazen z druhem
|
|
Iguana owszem,a le już od miesiąca w tym naturalnym środowisku nie przebywał, zdążył się przyzwyczaić do innego wieć to może być stresujące. Zresztą nie u wszystkich młodych rodziców malutkie dzieci dobrze znoszą nawet wieczorne kąpiele więc o czym tu mówić, muszą się najpierw przyzwyczaić do wszystkiego powoli:) Ciepło zimno, mokro sucho, głośno cicho itp. Poza tym uważam to tak samo głupim pomysłem jak przekłuwanie uszu miesięcznym czy dwumiesięcznym dziewczynkom, a i takie pomysły niektórym przychodzą o zgrozo do głowy!!!! Poczekać nie spieszyć się, na wszystko jest czas.
|
|
Co do skrzynek pocztowych to był już chyba ten temat poruszany... Ja uważam (w sprawie skrzynek), że skoro mam za nie płacić to i mam prawo przy ewetualnej wyprowadzce wziąć skrzynkę ze sobą... Tak nakazywałaby logika i etyka myślenia... Jednak realia pewnie odbiegną znacznie od mojego toku myślenia... Co do wymiany dowodu osobistego to nie podoba mi się wizja wymiany "nowego" dowodu co 10 lat. Za 10 lat bowiem sytuacja będzie pewnie jak z obecnie "starymi" dowodami... Mimo tego, że ewentualnie moje dane się nie zmienią to znów będę musiała pokrywać koszta... Nie chodzi mi o te 30zł (tak naprawdę +zdjęcia to ok. 50zł), lecz o samą etyczną zasadę tej procedury... Interesuje mnie jednak Wasza opinia... Jesteście za płaceniem za wymianę "starego" dowodu na nowy, czy może jesteście zdania, że należy "bez gadania" płacić za nowy dowód...? rudy błazen z druhem
|
|
Jesli mowa jest o tej big babie z okienka od paczek to się z Wami zgadzam,natomiast te kobiety co przeszły z poczty z ul Rycerskiej są super.
|
|
Jedyny chyba jeszcze urząd co siedzą takie niemiłe ZOŁZY wielką łaskie robią interesantom.Nie dość że prace zaczynają godzinę po przyjściu do pracy czyli kawa,itp.to godz.przed końcem też już ciężko coś załatwić.Jak tam wchodzę to mdli mnie i to jedynie tam.Najgorsze to panie starszej daty one to chyba dalej myślą że żyją w latach 80.Mam nadzieje że ktoś się zainteresuje tym problemem bo na pana dyrektora B.jakoś nie liczę!!!
|
|
na Mazowieckiej masz perfumerie
|
|
na Długiej, drogeria Natura czy Best, jakoś tak, facet dba o to żeby zawsze były nowinki perfumeryjne, poza tym miła i fachowa obsługa
|
|
W ramach sprostowania. Od 8:00-14:00 to są godziny przyjęć interesantów. Natomiast godziny pracy są takie same jak w większości urzędów czyli poniedziałek 8:00-16:00, wtorek-piatek 7:30-15:30. Nie jest też prawdą że zaczynają pracę godzinę później tylko system, komputerowy uruchamiany jest dopiero o 8:00 i dopiero wtedy można zacząć pracę. Dlatego nim nie zostanie uruchomiony system to nie można przyjmować interesantów. Dodatkowo każdy dział ma swojego kierownika do, którego można zgłaszać wszelkie swoje żale i uwagi odnośnie pracy i zachowania konkretnego pracownika. Każda taka skarga jest wyjaśniana przez zwierzchników. Każdy urzędnik jest obwarowany przepisami, których musi się trzymać. Więc to że nie zawsze robi to co nam się podoba nie znaczy że robi nam na złość a dlatego że tak mu nakazują wewnętrzne przepisy. Inną sprawą jest że mało kto składa skargi wychodząc z założenia że to i tak nic nie da. A w praktyce jest jednak inaczej. Jeśli powtarzają się skargi na danego pracownika i skargi te mają swoje racjonalne uzasadnienie to wówczas wyciąga się konsekwencje wobec takiej osoby. Osobiście zauważyłem że skargi z reguły składają ludzi którzy nie mają racji a jest to jedynie wynik ich pieniactwa. Np. przy rejestracji każdy otrzymuje kartę rejestracyjną i kartę informacyjną , w której zawarte są wszelkie informacje odnośnie rejestracji i potrzebnych dokumentów. Jednak mało kto to czyta i potem bywają problemy przy rejestracji. Oczywiście jak zwykle wychodzi na to że to urzędnik jest zły i źle do nas nastawiony. Owszem czasem i urzędnicy zachowują się jakby faktycznie robili nam łaskę lub traktują jak intruzów. Jednak wtedy trzeba odpowiednio reagować jeśli jesteśmy pewni że mamy rację i nasze zastrzeżenia są w pełni uzasadnione.
|
|
u mnie mozesz kupic mam hugo bossy szare
|
|
Na zakupy do Canady! Po zniesieniu wiz można na zakupy lecieć do Canady, na dzień dzisiejszy przy kursie dolara Canadyjskiego już zaku laptopa pokrywa koszt przelotu!
|
|
jeszcze raz dziękuję za informację. a tak dla pewności zapytam jeszcze : czyli najpierw muszę opłacić w kasie a później zgłosić się po odbiór?
|
|
u sąsiada w stodole:P napewno jeszcze zadna z twoich kolezanek nie miala takich urodzin hehe:P
|
|
Już jesteś inna bo TaKIm POoKe PiSMem to nikt normalny nie pisze ;) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
iguano zasadniczo w niczym moje posty się nie różnią, bowiem jak sama zauważyłaś to 2 opcja bardziej hipotetyczna. Bywały już przypadki, że oddział szpitalny dając pierwszeństwo "swoim" maluszkom odsyłał mamy do Zambrowa, Kolna lub .... Arciszewskiego skoro mama tam rodziła. Cóż generalizować może i nie warto, ale powiedz mi czy kiedykolwiek zakładałaś rodzenie naturalne? Co Cię pchnęło do Arciszewskiego? Tylko warunki? Skoro tak to oznacza, że rodziłaś tam siłami natury? Czy też może chciałaś mieć wygodę i sama zaplanować termin i sposób zakończenia ciąży? Nie opluwajmy tak łatwo łomżyńskiego szpitala. Znam Panie z oddziału noworodków i wysoko je cenię. Opiekowały się dwójką moich dzieci i nie miałem do ich pracy żadnych zastrzeżeń. Wolę widok kawałka odrapanej ściany i brak kawy za free za cenę bezpieczeństwa mojego dziecka i żony. Mówisz iguano, że tacy to fachowcy, że po 2 dniach wszystko jest ok. Otóż moja dobra koleżanka o mało u nich nie zakończyła żywota, bo dostała w 2 dobie tuż przed wypisem krwotoku wewnętrznego. Chłopaki mieli pełne pory. Wzywali na gwałt lekarzy do zabiegu i ściągali krew ze stacji, bo nawet zapasu grupy nie mieli. Cieszę się Twoim szczęściem i gratuluję szybkiego powrotu do zdrowia, ale jak widzisz w życiu bywa różnie i powtórzę, że nie ma co generalizować. Chcesz mieć zabieg na zamówienie jedziesz do Białego, chcesz rodzić naturalnie bierz Łomżę. Do tego się w istocie ten cały wątek sprowadza.
|
|
Witam Noszę się z zamiarem wzięcia pożyczki z banku na kwotę ok. 2,5 - 3 tys. zł do spłacenia w ok. 6 miesięcy. Chciałbym aby odbyło się to szybko, bez zbędnych formalności. Który bank byście mi polecili ? Myślę o eurobanku na Legionów. Warto tam brać kredyt ? Konto mam natomiast w BOŚ-iu. Może tam ? A może znacie jeszcze inne banki z niskim oprocentowaniem ? Z góry dzięki za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
Ale tu pojeb... ludzie.koleś gada tak a te debi.. że skąpił złotówki,banda idiotów,pewnie z tej jamy stali bywalcy.
|
|
Gooralek to nie miejsce na kłótnie o golfach i innych autach, także nie zaśmiecajcie go, a to że jesteś posiadaczem golfa (od niedawna :P) to wsio ok, chcecie się kłócić, to out do innego tematu. Wowo, byłbyś zainteresowany tym, co napisaliśmy? Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
195.42.112.95:27034 haslo:axe sloty:14+1 Serwer KlanU |aXe| WBIJAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!WSZYSCY
|
|
są chyba jakieś specjalne strony o tematyce cs idź sobie poszukać tam kolegów
|
|
Witaj,k-misiaK proponuję - a jest to napewno sprawdzone__skuteczne lekarstwo. Codziennie zjedz ok 1 łyzeczki posiekanej natki pietruszki. Taka porcja tego "ziela" daje organizmowi całodzienne zapotrzebowanie na wszystkie witaminy. A już napewno pomoże Ci w uzupełnieniu brakującego żelaza, Po uplywie ok 3 tyg, sprawdż morfologię, Życzę zdrówka.
|
|
chodze jak wyzej panie opisuajace.. i .. .Polecam/...Panie przychodza w roznym wieku,,,a mozna sie nanuczyc sie fajnyc hkrokow i przy okazji spalic kalorie...a wiecej info to pod nr tel bezposrednio do Artura ktory to praowdzi 0604 057 388, badz www.maxdance.pl.:)
|
|
maciek@lom.vectranet.pl to napisz
|
|
Witam! Ja też rozglądam się za szkołą rodzenia... wiem, że teraz otworzyli jakąś nową... Podaję stronkę www.bonafamilia.ovh.org...Warto też sprawdzić koszta przed podjęciem decyzji... Pozdrawiam Ps. Na którego masz termin??
|
|
oby do Bożego Narodzenia otworzyli to będzie dobrze :) Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Strasznie się firmie Wiomar dostaje na tym forum. Z ową firmą styczność miałem tylko raz. Szukałem pracy i odpowiedziałem na ich ogłoszenie w internecie. Miła pani oddzwoniła i umówiła mnie na spotkanie z prezesem następnego dnia o konkretnej godzinie. Stawiłem się punktualnie, ale prezes niestety nie miał czasu się ze mną wtedy spotkać (mimo, że byliśmy umówieni). Z uśmiechem politowania opuściłem siedzibę tej firmy i nigdy więcej sobie nią głowy nie zawracałem... rudy błazen z druhem
|
|
I tu sie z Tobą nie zgadzam markac. Minęły czasy PRL-u , że trzeba stać w kolejkach. Ja na szczęście korzystam z przychodni mieszczącej się w Eskulapie. Nie mam czasu na przesiadywanie w kolejkach , bo jak większość osób pracuję i nazywanie leniem kogoś kto nie ma tyle czasu co Ty jest przesadą. W ubiegłym tygodniu zadzwoniłem do przychodni i umówiłem się telefonicznie na konkretną - wolną godzinę . Przyjeżdżam i po około 5 minutach wchodzę , bo jestem zapisany . Spokój i kultura. Na drzwiach oczywiście jest informacja , że osoby z ostym bólem , honorowi dawcy krwi , itp. są obsługiwane poza kolejką. I to rozumiem. Każdy z nas ma wybór lekarza i przychodni i ja z tego wyboru skorzystałem .
|
|
Ciekawe jak się pracuje w łomżyńskich hurtowniach farmaceutycznych??? Słychać było różne opinie!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |