Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RAZEM 13 grudnia |
hmm chodzilam do łapińskiej teraz ma gabinet kolo parku i powiem ze plusem jest to ze nie trzeba sie umawiac tylko 'z marszu' przymuja, no ale co do efektow...faktycznie 'na oko' ocenia..w koncu sa dwa uda.."albo sie uda albo sie nie uda" :) a jaki masz konkretnie problem, bo moze bedzie zbena wizyta u lekarza a ktos z forum Ci pomoze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RAZEM 13 grudnia |
prosze o wiecej opini,czekam.pilotka dzieki
|
|
nie robcie trzody.
|
|
FERWEX jest najlepszy
|
|
polecam Datura na Nowogrodzkiej...
|
|
hmm na paszport czeka sie srednio 3-4tyg jednak sa nadzwyczajne przypadki w ktorych pracownica urzedu miasta moze zlozyc podanie o rozpatrzenie w trybie natychmiastowym..jednak naczesciej takie wnioski sa argumentowane np pogrzebem..
|
|
a chcialabys zeby np twoje dziecko musialo patrzec na to jak jego rówiensicy ze tak powiem "bujają" do Ciebie tzn chamskie kometarze ciagnaie sie z nimi itp ?młodziez sie zmienia kolezanko... DiDi
|
|
Roznica jest taka, ze filmy i muzyke u nas sciagac wolno, a oprogramowania nie. Ę.Ą.
|
|
o tele pizzy już czytałem , o da grasso też. Ale nie znalazłem nic o chilli pizza. co o niej sądzicie? ja byłem to w sumie obsługa może być a pizza super na dowozy trzeba troche czekać ale warto wydaje mi sie . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Na takie imprezy najlepsza jest MANDARYNA
|
|
Nowy łomżyński serwer wow ivil world Server dzialajacy na patchu 2.3.3 Bardzo mili i dobzi GMowie. 95% Bugow jest usuniete. RATE- XP kill-25x XP quest-35x XP gold-20x XP drop-20x Strona ---> http://www.ivil.pl/news.php <--- Zapraszamy do gry
|
|
dajcie spokoj paniom bo one chca tylko spokojnie doczekac do emerytury w swoich przytulnych gniazdkach
|
|
E=mc2 rozumiem, że mamusia ma tam posadkę, więc daruj sobie. " Każda taka skarga jest wyjaśniana przez zwierzchników”, O czym bredzisz? Ci "zwierzchnicy" nie tak dawno robili to samo, co ich podwładni tyle, że teraz awansowali i mogą sobie pozwolić na więcej. I jeszcze jeden przykład na chamstwo i poczucie bezkarności pracowników PUP. Na pierwszym piętrze na przeciw rejestracji znajdują się toalety. Ktoś by mógł pomyśleć, że dla interesantów, którzy bardzo długo czekają na korytarzu. Sam tak pomyślałem i postanowiłem skorzystać, jednak Panie urzędniczki, które paliły tam papierosy szybko i dość brutalnie mnie uświadomiły, że to ich palarnia. Postanowiłem iść do dyrektora tego burdelu, niestety go nie zastałem, więc zapytałem gdzie urzęduję jakiś kierownik na pierwszym piętrze. Wchodzę do wskazanego pokoju a tam siedzi Pani, która 5 minut wcześniej zaciągała się dymkiem w kiblu. Ręce mi opadły i wyszedłem. Zburzyć i zaorać to gniazdo nierobów.
|
|
u, ja tez spalam na porodowce i tez zmarzlam:) chociaz czerwiec byl:) spalam przykryta swoim wlasnym szlafrokiem, bo nawet koca nie dali.
|
|
A co powiecie o EDENA na Nowogrodzkiej??
|
|
to ja radze ---tylko telefon z dyktafonem i kamera. a potem to juz z "gorki" :)))) a mooooze wystarczy tylko polozyc telefon na biurki "urzedniczki"???? DiDi
|
|
Prawda jest taka ze jestesmy ''skazani na obchody powstania 10 "Biedronki","Lidla".na prawdziwy market z prawdziwego zdarzenia tj.Galeria Alfa, Media,itp przyjdzie nam jeszcze dlugo....dlugo...poczekac
|
|
ulcia25 co Ty wiesz co cesarce, skoro sama rodziłaś naturalnie? Ja po cięciu doszłam do siebie bardzo szybko, szybciej niż niektóre kobiety po naturalnym. I nic mi nie dolega. Blizna się zagoiła bardzo szybko, wszystko jest ok. A co najważniejsze - dziecko zdrowe. Ja rodziłam w łomżyńskim szpitalu rok temu i nie mam zamiaru fudnować sobie powtórki z rozrywki. Na moje nieszczęście na porodówkę z ginekologii (fufu opisała obydwa oddziały bardzo dobrze) trafiłam w niedzielę w nocy i wszyscy generalnie mieli nas w dupie. Mąż był przy mnie i dzięki Bogu, bo nie wiem jak bym dała radę sama. Położna spała, ja już nie miałam siły nawet krzyczeć, skurcze straszne, rozwarcie małe. Ale kogo to obchodzi. Przecież jest noc. Dopiero kiedy mój Mąż poszedł nad ranem do lekarza przygotowany na ofiarowanie 'darowizny za cięcię', ten zadecydował o cesarce. I tu miłe zaskoczenie - lekarz nic nie wziął. Najlepsze jest to, że od początku było wiadomo, że dziecko urodzi się duże - niejedna osoba 'z branży' mówiła nam potem, że od razu powinnam mieć cesarkę bez żadnej łaski. Na noworodkowym mieliśmy własną salę, więc nie było źle. Personel różnie, lekarze też, ale szybko minęło. W każdym bądź razie następny poród planuję w Białymstoku i nie wydaje mi się, żebym szybko zmieniła zdanie. I jeszcze jedno - widać że ulcia25 jest pod wrażeniem szkoły rodzenia u p. Jagody - jest tak samo nawiedzona jak ona... :)
|
|
a będzie popcorn ? haha ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A ty nie masz co robic tylko siedzisz i poprawiasz innych!Intyligent ***** sie znalazl
|
|
Powiem tyle, raz jest dobrze raz jest źle. Radiówka to zawsze będzie radiówka. Sprzęt mają (chociaż nie wszędzie) taki i cienki. Nie mam zamiaru przedłużać umowy, wolę płacić dwa razy tyle, ale wiedzieć za co płacę.
|
|
a ja mam lepszy plan- spacerkiem wzdluz polskiego wybrzeza, cale 440 km:) zebrane juz wiekszosc planow i map
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |