sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rada Miasta

Ja osobiście wszystko co związane z włosami robię w salonie Hair Design na Wyszyńskiego. Raz strzygła mnie Pani Ania i byłam bardzo zadowolona, a ostatnio włosy robiła mi taka brunetka i też mi się podobało.
W Oliwii robiłam chyba też z 2 razy włosy, to były takie hmm.... normalne, nic specjalnego, a wydaje mi się, że po wizycie u fryzjera nasza fryzura powinna wygląsdać bajerancko ;)
W salonie A. Glinojeckiej polecam tylko właścicielkę, inne fryzjerki bez komentarza...
Afro nigdy nie odwiedziąłm, ale moja psiapsiółka tam chodzi i jest bardzo zadowolona (mi się też jej fryzura zawsze podoba).

Kokosz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rada Miasta

Jesli od 5 lat cos sie zmienilo w lomzynskim szpitalu, to Alleluja. Ale nigdy, powtarzam NIGDY nie zdecydowalabym sie na powowna mordege w tym miejscu. Jak juz ktos napisal: jak wszystko idzie ok, to i szpital wydaje sie ok. Ale nigdy nie ma pewnosci czy porod bedzie latwy czy ciezki, czy bedzie trwal 2 czy 22 godziny. Cesarka u Arciszewskich kosztuje 1700 zeta. W cenie jest zabieg, pobyt w klinice oraz 2-miesieczna opieka dla matki i dziecka. Nie wiem czy jest jakas roznica w cenie jesli chodzi o cesarke ze wskazaniem lub bez. u mnie to odbylo sie jak w spozywczaku: "dzien dobry, poprosze cesarke" "prosze bardzo". Rodzza za czlowieka w dobrych warunkach, milej atmosferze. Co prawda nie maja tam odzzialu intensywnej opieki noworodka, ale gdyby cos sie dzialo, to przeciez potrafia udzuelic pierwszej pomocy:) wiec to nie jest do konca tak, ze licza sie minuty:) spokojnie zdaza odwiezc malego pacjenta do giganta:) gdyby bylo inaczej, nie mieliby szansy funkcjonowac, bo kobiety nie chcialyby u nich rodzic:)
Faktem jest, iz mozna nie zdazyc dojechac jesli sie chce rodzic naturalnie. Ale cesarka? tylko tam. To dla kobiety bardzo wazne chwile i naprawde jest istotne by w tym wlasnie szcegolnym momencie byla traktowana jak czlowiek. a w Lomzy? to jak ruletka, nigdy nie wiadomo jak cie potraktuja. a traktuja roznie, jak widac z powyzszych postow.

Szkoła na Polnej raczej odradzam moje dzieci nie mają tyle do nauki co tam zadają, ściągać na niektórych lekcjach nawet nie ma jak, z angielskiego dołuje jak może człowiek nigdy nie miał z tym językiem do czynienia a wymaga żeby całymi zdaniami mówić po kilku godzinach nauki i czytać płynie, a płacić trzeba i to nie mało.A wiadomo umysł już nie ten nie wspone o czasie ;))))

Pozdrawiam

862120107 to nr na żwirownie zadzwon tak otrzymasz wszystkie informacje

syf kiła i mogiła :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org