sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ktoś ma link do YouTube z Kołakowskim,

No ale jesli zaszedl pare minut przed 18, to teoretycznie jeszcze byl w pracy... Jesli pracuje sie do 18, to zbiera sie do domu po 18, a nie tak zeby o 18 byc juz w drodze do domu.
Zreszta... ode mnie nie zalezy niczyje zycie, a nie raz jeszcze obsluguje klientow te kilkanascie minut po godzinach pracy, czasem pol godziny... Owszem wszystko tu zalezy od indywidualnego podejscia, bo niby nikt nie musi siedziec po godzinach, ale sa sytuacje gdzie takiej pomocy odmowic nie wypada, mozna by powiedziec.
Jak pozniej miec zaufanie do lekarza, ktory jest gotow narazic zycie dziecka, bo za 5 minut konczy prace? Moze nie swiadczy to o nim jako o lekarzu, ale jako o czlowieku juz w pewien sposob tak. Bo jak taki zawod moze wykonywac ktos, kogo zycie ludzkie w ogole nie obchodzi?
Zauwaz samo podejscie, jak wynika z opisu sytuacji, nie bylo czegos w stylu, "przepraszam, przykro mi ale naprawde nie moge..." czy cos, ewentualnie proba chocby jakiegos ulatwienia sytuacji, tylko OBURZENIE, ze ktos smial przyjsc o takiej porze... Niestety sa sytuacje, w ktorych pory sie nie wybiera. Szkoda, ze lekarzowi bardziej niz na rzetelnym wykonywaniu pracy i zyciu pacjenta, zalezy na swietym spokoju. Ale tak sie dzieje, kiedy ktos pracuje tylko i wylacznie dla pieniedzy, a nie dlatego, ze chce to robic.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ktoś ma link do YouTube z Kołakowskim,

jacy strazacy ja zgadzam sie z E- mc2 aha i nie jestem strazakiem tylko nauczycielem :P

Moze cos ktos o tym słyszał???? bo ja ostatnio dosc duzo! To w tych czasach mozliwe?????????/

polecam :) na pewno ma fajne wykłady... które dużo dają... instruktorzy OK!...

a nie prosciej sztange przegoczyc? masz jedna robote a pasuje kilka obciazen.
Mysle ze na CKP sztange by przetoczyli

nie no sztanga ma sie pomylilem 28 mm a obciarzenie 27 mm gdzies. to sztanga to standart

Jak typ ma ukończone 18 lat to niech i się zapali dureń na śmierć,co to kogo obchodzi,oby tylko nie szkodził przy tym innym,a będzie gitara.A w budynku szkoły żadnemu nie wolno tego robić,wyjść na dwór nie problem.

Wszystko możliwe,ja jakieś 5 lat temu zaraziłem się tymi wszami od jakiegoś brudasa,ale na szczęście szybko to wytępiłem.wystarczy,że jedna osoba ma coś zaraźliwego,a reszta potem musi cierpieć,że taki śmierdziel ma wodę w domu,a nie chce mu się jej używać.

tylko nie wiem dlaczego to jest kierowane do mnie??? Ja tylko zapytałam czy ktoś coś o tym słyszał??? Ja słysze ostatnio ale jak narazie jeszcze nie widziałam. Wiec tylko pytam... A Was wogole mozna o cos zapytac i liczyc na normalna odp. czy tylko na złosliwe przytyki???

Nie nie słyszeliśmy.

PS. gillete coś zostawiłaś w szkole :p

i tak ma być,niech wiedzą że nikt im do gardła nie zajrzy,a zwyczajnie w nie napluje.

brudasów trzeba tępićććććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dla mnie jest to najlepsza pizza w mieście! nie jakieś tam kólka z niewiadomo czym... ta pizza bardzo mi smakowała... Diavollo to dupy... nie wspomne już o Dangelo (nie wiem jak to sie pisze) :P

Był już niedawno temat o tym.

makmarc - nie chodź tamtędy ;) pozdr.

chyba pomyliles tematy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org