Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przerażajacy film Soviet Story |
nie no zartuje :p a tak serio to czasy nie maja nic do tego... jak komus nie chce sie umyc to nic sie na to nie poradzi... na takich ludzi nie dzialaja nawet subtelne ,,aluzje,, bo jak sie nie myli tak nie myja sie dalej... mam kolezanke ktora kiedys mieszkala w internacie i jej wspollokatorka przez caly rok szkolny(czyli cale 10mies) ani razu nie prala recznika :/ktory w czerwcu z blekitnego zmienil kolor na granatowy :P na pierwszy rzut oka zadbana dziewucha a tu taki psikus...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przerażajacy film Soviet Story |
Dziękuję bardzo za pomoc.Pozdrawiam.
|
|
W klubie sytuacja jest coraz lepsza nowy zarzad na duzy plus na meczu niezabraknie napewno atrakcji z tego co sie orientuje to Ultrasi zapewnią piekną oprawe i słyszałem tez ze atrakcji ma byc duzo na meczu ! Moze by tak kazdy facet wział swoja kobiete na mecz w prezencie :) mysle ze mogło by sie spodobac ! Pozdrawiam i oby było nas jaknajwiecej ! PEŁNA MOBILIZACJA !
|
|
GORĄCO popieram :) I gratki dla lecznicy przy Hipokratesa. To jest świadoma lecznica i widzę, że wiedzą tam, o co chodzi. Ostatnio mieliśmy w Łomży i w okolicy czas cieczek. Watachy psów biegających za sukami - ile z nich zostało zagryzionych, ile skończyło pod kołami. Ile wreszcie szczeniaków zdechnie z głodu i zimna? Sterylizacja to taki wielkomiejski i zachodni nawyk. U nas na wsi mało popularny - weźmy np. takiego Pawcia, pastucha wioskowego. Un ci nie rozumi nawet, jego mózgownica nie jest w stanie niczego takiego pojąć, panocku... ehhh... Pozdrawiam.
|
|
z tym plikiem muzycznym jest tak na wielu serwerach pewnie chodzi o plik "loadingsound3.wav" czy cos takiego ? Jarek
|
|
Nie czytałem całego artykułu cepie ze wsi ale analizując to też poieram tą akcje. Ić klaskać do rubika!! hehe LOL ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
cóż znika z Łomży kolejny duży zakład pracy i nawet nie chodzi o to jakie są realia tego zakładu.Niedługo nie będzie w Łomży żadnego większego zakładu produkcyjnego, zostanie sam handel.A niestety pieniądze z tego rodzaju działalności w bardzo małym stopniu zostaną w Łomży.Jednak wracając do realiów zakładu: PRZYKŁADOWO : są problemy ze zbytem,czyż szuka się jego na własną rękę? NIE! liczy się na przedstawicieli w Anglii, firma nie potrafi nawet zrobić strony w internecie! Mam przeczucie że nikomu z decydentów firmy tak tu w Polsce jak i w Anglii nie zależy na dalszym jej funkcjonowaniu w tej formie i tej wielkości. I jak kiedyś słyszałem że Łomża to miasto :kościołów, CPN-ów i marketów(dyskontów) to na pewno nie jest miastem(może zarządem bardziej) przyjaznym zakładom produkcyjnym .
|
|
namotałem :) srebrniki przyjmie, serce odda.. :) ech, pora spać niechybnie..
|
|
no chce pozostac na conajmniej 4-5 miesiecy megan dziekuje
|
|
zły... wejdź na stronę konsulatu, tam przeczytasz do czego paszport będzie Tobie potrzebny, dopóki nie będziesz chciał czegoś załatwić obejdzie się, ale są miejsca gdzie wymagany jest !!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Siemka Jakie macie domowe sposoby na walkę z przeżiebieniem bo akurat yeraz taka pora ?? Proszę o porady :D
|
|
licz nawet na 3 tysiace ze wszystkim:) bedzie mniej to sie bedziesz mogl cieszyc:) ktos ci powie 1500...bedziesz musial dolozyc 1000 to bedziesz plakal, a nie sie cieszyl:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |